Petra, baš užas zbog M i ostalih klinaca.
Kod nas se ne zna ništa napraviti kako treba.
Naše selo spada pod jednu općinu, ali škola i Crkva pod drugu.
Mi smo uvijek išli u jednu Crkvu i onda kad se mala išla pričestiti je Svećenik rekao da moramo dolaziti u njegovu jer tu pripadamo.. da nas ne poznaje😂.. Ok.. Sad znam🤭
Kad su prošle godine izjavili da sva djeca u Hrvatskoj dobivaju besplatne udžbenike, mojoj kćeri u školi ih nisu dali, jer kao pripada drugoj općini, a kad smo nazvali općinu kojoj pripadamo su rekli da nemaju ništa s time jer je naša škola područna škola druge općine.
Htjela sam kupiti knjige, ali ni to nisam mogla jer su u knjižari bile knjige drugog nakladnika, pa ne odgovaraju.. I tako... Onda su se iz općine kojoj pripadamo "smilovali", pa su i djeca iz našeg seoceta dobila knjige 😄😄
Zarice, bojim se uzica, jer znam za dijete koje se ugušilo time, pa sam oprezna.
Mi imamo nisku prizemnicu i prozori su jako nisko, a prozorske daske široke, pa dijete uživa 🥰🥰
Ne znam tko je pisao da ima visoke prozore, ali naravno da se beba ne popne sa poda, nego sa one stepenice iz Ikee, sa kutne, s fotelje.. iz krila.. Dovuče svoju stolicu pa se popne, kako god, pronadje način 🥰😄
Ne znam jesam dobro upamtila nove hodače i hodačice,.. Lavica, Petra, Zarica, Hani i Damnarexx, Valkris čestitke ❤️❤️💙💙💙
Petra bože kakve budale neorganizirane..mislim, nisam ni malo iznenađena ali baš grozno. Moš mislit kako djeca moraju osjećati, pogotovo niži razredi koji sigurno ne kuže u čemu je fora 😤
[/url
Hvala curke... Da, Beba i kod nas je slicna situacija. Nase selo je jedna opcina, podrucna skola (za 1-4 razred samo) sisacke skole u selu do koje je pod istom opcinom kao i mi. M ne ide u tu podrucnu jer nema produzeni biravak nego smo ju odmah upisali u tu glavnu sisacku skolu u koju bi dosla u petom razredu ionako. Ma mislim, nebitno ustvari uopce jer su svi oni ucenici skole grada Siska... Sastavljam pismo za skolu svakako, isto smatram da je skola trebala uskociti tu. Ma da je svaki od njih dobio neki paketic sa skolskim priborom recimo, pa eto da se nekako ne primijeti "razlika". Nije stvar novaca, stvar je te potistenosti koju smo jucer vidjeli na njoj. I razmisljam da posaljem u jedne od novina. Rekla sam, radite s nama kaj hocete al ajde maknite vise politiku od djece.
url=https://lilypie.com][/url
Petra bas grozno i tocno znam kako se osjecaju ti klinci..al kao sto je Losa rekla to je vise krivnja skole nego općine/grada sto li vec...jer je skola ta koja daje popis učenika i trebala je pazit na to.
Valkris ja ga imam...i mokro je ako nije dovoljno visoko ili je na najjacem stupnju...nisam jos skuzila sta od ta dva hahaha Sad ga stavljam na vislje i na manji stupanj i vise ne vlazi tako. Al uvijek imam podlogu u smjeru pare za svaki slucaj 🤣
Pozz cure. Nije me bilo, svekar mi je preminuo, korona ga je u dva tjedna otjerala u grob.
Malac je vrtic izvrsno primio, vec treci dan skoro pa nije plakao. Iznenadjujuce, jer je uzasno privrzen meni i samo meni.
Uuuzasno hropti😒 doktor kaze da nema upale. Inhalator je nocna mora, to radimo dok spava.
Jel ovdje sve ok?
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Mala.le moja sucut. 😢 Bas tuzno.
PetraB a jadna M, bas mi je zao da se tako razalostila. A zbilja su u školi mogli tih par staviti na popis. Mislim pa i ako su iz drugih općina djeca su te skole. Ruzno. Nego htjela te pitat rekla si da tvojima onaj frapee 1 je malo? Pa neznam od koliko ml mislis onaj od 90,100 ili 120. Ja tek danas skuzila da ih ima vise volumena, a i sjetila se da imam od Twistshake njihovih vrecica Squeeze bag koje se pune a one su volumena 220ml. Imam ih jako puno, realno korsitim 3 komada, ostale stoje zapakirane pa ako hoces posaljem ti za cure? Meni je to bas prakticno jer pomjesam M voce i jogurt ili samo tu kupovnu kasicu sa jogurtom ili malo zitarica i dam joj sad da sama pije na to. Do nedavno sam joj na zlicu davala iz toga al ste me ohrabrile i dala joj da sama, tako da sam bas gusta dok to srče. Peru se full lako, isperem pod vodom i u masini se mogu prat.
Hvala cure. Moj ima bas tvrd prvi san, tada to uradimo. Nista ne cuje, nije bas da je tih kompresor, ali nije sttrasno bucan.
Onako kad ga vidi u dnevnom na polici, odmah se rasplace i bjezi..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Mala. le. moja sućut..
.
Nek sva dječica brzo ozdrave ❤️
Nema Anikke dugo?!
Sortiraj odgovore
Najstariji