Losa, to je bilo cjepivo koje ide s godinu, ali primio ga je sad kad je malo dobio na kilaži. Sedam dana nakon cijepljenja počelo.
Mikio evo i moj vcrs napokon u svojoj sobi spava. I uspavljivanje nije trajalo sat vremena konacno🙄
Svima ugodnu noc zelim😘
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Mala.le je,moja sućut 😓😓
Zao mi je da su bebice opet bolesne... mikio kako je Losa rekla. S tim da moji ne podnose cepice,samo sirup. Mi smo 5ml Lupoceta i 3ml Ibuprofena izmjenjivali na 4 sata. Oboje mi imaju visoke temp uvijek (39-40°)i Lupocet im skine svega stupanj,dok Ibuprofen bas obori.
Mom, nisam skuzila kakve veze ima tvoj porodiljni s cijepljenjem?
Zelim svima mirnu noc!
Evo i mene…mikio cure su ti napisale.. viti kao što je i Lavica rekla, paracetamol spusti malo i kratko dok joj brufen spusti brzo i na dulje vrijeme. Ja sam kombinirala neofen čepiće i paracetamol sirup.
Sretno!
[/url
Mom veli da je uzela bolovanje za malu jer je nema ko cuvati (porodiljni istekao). I sad kak se mala vodi kao bolesna ne moze se cijepiti... bas nezgodno, steta kaj niste stigli prije to obaviti.
Mikio, hvala. Bas gledam taj tvoj, super mi se cini. Mi smo imali stapni do sad i nismo bas zadovoljni pa smo se odlucili za standardni (mada je vjerojatno samo do loseg modela bilo). Neki Bosch kaj je super za zivotinjske dlake je bio na akciji. Mislim da ga je i DeeDee jednom hvalila. Isprobali u ducanu i odusevili se. Kontam ak je dobar za te dlake, valjda bu i za nas:D
Joj super da vam je inhalator ispao dobar. Sad ce se N preporodit s tim.
Lavice nije porodiljni nego bolovanje...koje sam otvorila na malu i kao dok je bolesna nemoze se cjepit....
Ja imam neki rowenta usisavac i ok je mi je sa filterom je...
Mikio dobro si me sjetila za taj mali usisavac....to je super....
Nadam se da ce bebice sto prije ozdravit🥰🥰
Mikio, ja sam zvala hitnu u vinogradskoj za vikend kad je kurio 40°. Na 11 njegovih kg mi je dr rekla nek mu dam 5.5ml brufena sirupa ili 120mg cepica neofen, a za lupocet 1 i pol cepic (cepic je od 120). Moj isto sirup povraca.
Najbolje ti je nazvati da budes sigurna, jer je ispalo da ja L dajem premale doze i da se zato ne spusta temperatura..
Mi isto kasljemo i dalje.. Uzas..
A za onaj ovlazivac, tenks za savjete, cini se dq sam ga stavila prenisko 🙈
Kad je tvrdokorna vrucica i nama su rekli kombinirati 7ml Lupoceta i 5ml ibuprofena.
Al to ako uopće ne spusta manja doza.
.
Valkris mi smo 3x na dan dobili uputu kad je bio bolestan s ovisi kolko bi miran bio pa tolko ml, u principu pola do cijele ampule
.
Vau mom da ti netko hoce dati tako bolovanje... A zao mi je sto je ne cijepe.
Ovo ocito neka viroza..moja nema fibru al nosic i zacepljenost uzas....bas je cujem po noci kako skoro ostaje bez daha...a usisavam joj nos stavljam fiziolosku sprej...uzas....
A otisla sam do dr i iskreno rekla da trebam dat otkaz ili dok se ne snadem vuc bolovanje...na nju cu jos kratko pa cu na sebe....al nije to bas lagano stvara mi teski stres i nekakvo nrzadovoljstvo...bas zelim pocet radit...dosta mi je kuce...skoro 2 god ne radim...uzas zivi...
Losa vas bas pokosilo...a valjda cete se brzo oporavit..iako kad krenu u vrtic stalno su bolesni dok ne steknu imunutet...
Sortiraj odgovore
Najstariji