Grizli fala za preporuku kreme za suncanje, svidja mi se ovo da traje 8h...di je ti kupujes?
Grizlifala za preporuku kreme za suncanje, svidja mi se ovo da traje 8h…di je ti kupujes?
U ljekarnama kod nas je imaju skoro svi. Ako i nemaju naruce. Mislim da je oko 200 kn. Meni se prošle godine dogodilo da sam nasla na onim stranicama ljekarne.hr ili tako nesto na nekoj super akciji jer joj je rok trajanja bio do 11 mjeseca. Tako da me sa dostavom opet bila dosla manje nego u ljekarni. A kreme tog branda koristim vec preko 10 godina i nikad pocrvenila. Namazem se ujutro i do navecer sam sigurna, a ljeti sam znala bas biti na poslu ono prziona po 6-7 sati. Inace jako lako pocrvenim i to bas jako. M ju je lani dobro podnjela.
Na ljekarne Jagatić je 174kn i može se preuzeti u njihovim ljekarnama ako ti je blizu, angelly. Ja sam naručila glsom, 30kn je dostava do 300kn, preko besplatno 🙂
[/url
Ja bas citam ovo od Lorene za zuto tijelo i mislim si jel ja nisam dobro shvatila ili sta,pa zuto tijelo se i treba vidjeti nakon ovulacije. Slazem se s Grizli,mislim da te PMS pere
Inace moja prva danas proslavila veliki 4.rocko,ajme cure to vam proleti doslovno😫😫😫
Nisam skuzila koje je iskonsko zlo u bazenima? Ja ih bas volim!
Lavice haha iskonsko zlo 😁
Ja, kad uđem u njega 😈😂
Ma nemam pojma, uvijek mi je u glavi da nije čisto i da mogu neš pobrati, znam da nije realno pretjerano ali eto, nije mi to napeto ni prvi izbor za odmor. Ne u stilu da neću ući u bazen ako se nađem negdje gdje je to u ponudi ali ako mogu birati između npr. toplica i nekog drugog vida opuštanja, izabrati cu to drugo.
Čestitke slatkici još jednom ♥️♥️
Meni je i ovo do sad ekstremno brzo proletilo, vjerujem da će tako i nastaviti, dosta mi je to grozno pa pokušavam ne razmišljati o tome :S
LoSa kod nas bi kao trebalo bit pravo vruće dugo ljeto ali trenutno ne djeluje tako 😂😂
[/url
Lavice,, sretan rođendan djevojcici❤️🥰
.
Cure koje imate tricikl, da li je ok za makadam i koji model??
Tnx
Ovo sto se bazena i zmazanoce tice...pretprosle god kad sam trudna bila bili u DU i nisam se tamo smjela niti na jednoj plazi kupat jer su sve bile zagadjene 😅 tak da ono.... inace ja bi tak na bazene s malcem a znam da se ne preporuca teudnicama i bas sam tuzna jer znam da bi uzivao kolko vodu obozava (jer ono blizi su mi bazeni neg more al nije da ne bih i na more al to mi se neda na jedan dan 😏 ljenguza)
Kolko sam ja shvatila proble je kad tijelo ne odbaci žuto tjelo, a nije došlo do trudnoće. Tako mi se bar činilo s mog pregleda. Nisam ništa detaljno pitala, al znam da mi nije preporučila pregled prije ljeta bezveze. No Lorena, mislim da si sad vec svakako opustenija :)
E Losa, moj isto ko prava curica Te kovrce posvuda, jos ga nismo sisali. Al cini mi se da bude mu prevruce za ljeto s tom grivom pa cemo vjerojatno morat. Uglavnom u 100% slucajeva mu se ljudi obracaju sa 'koja si slatkica' i slicno :D Vise ih ne ispravljam. Cak i kada mu se obracam imenom oni najcesce nastave po svom
Angelly, odi se izlezavaj na bazene, malo citat ovo ono, a nek se tatek kupa s malcem :)
Inace, kak vasi jedu namazani kruh? Moj obavezno polize malo namaza, sav se zamaze i baci ostatak. Ako mu dam samo kruh onda ga fino pojede. Ne znam kak da mu uvaljam to s namazom, a da ima smisla.
Inace, nasla sam prvu stvar koja mu bas nije fina - humus. Nije ga nikako htio probat, a kak je inace svejed ja mu stavila na kruh kad nije gledao i mislim si bude on skuzio da je fino. To je bila takva vriska kad je poceo zvakat, sve je ispljuvao i nije htio dalje usta otvorit
Helou!
Lavice sretan rockas malenoj 💓
Lorena curke su ti sve vec rekle, mislim da nemas mjesta brizi.
Kod nas je kaos zadnja dva dana. Bruno je nezgodno pao. Prekjucer se to desilo navecer naravno tak da sam ga vozila za Zg na fax, dosla u 2 ujutro doma. Jucer cijeli dan nije ustao, morala sam ga nositi van (btw ogroman je vec ima 15,5 kg). Popodne opet na fax s njim, sva sreca bio je super doktor taman u ambulanti i potvrdio moje sumnje (na hitnoj slikali, nema lomova kao samo natuceno a ja tvrdim da nema sanse). Oni se bazirali dan prije samo na sapu jer ju je drzao u zraku a ja sumnjam na kuk ili zdjelicu, ugl sj...o si je kuk. Na rtg se nis ne vidi ali je vjerojatno jako istegnuto. Nadroksali ga, stavili mu flaster koji sporo otpusta iduca 4 dana. Ja dobila injekcije za doma (lijepo je kad te se sjete na faksu i nakon 10 godina 🙈🙈🙈)... Danas je vec bolje, sepa, cvili, moram mu ponoc ustat i odnijet ga van (po stepenicama samo a dalje ide sam polako). Uzasnonje cudno kad ne radi pi...je po kuci moram priznat. 😅
Prosli tjedan su moji obavili cijepljenje napokon cak i mm jer ide u Francusku pa da budemo bar maaaaalcice mirniji. Danas je i mene moj dr ugurala sa alergicarima (zbog reakcije na Klavocin za svaki slucaj) tak da ja se nadam bar malo "normalnijem" zivotu uskoro 🤞🏼
S tetom imamo ogromnih problema (alzheimer) zadnjih dana tako da sam rastrgana na sto strana. Telefon mi se doslovno isprazni popodne od poziva 🙄
Karmen je prohodala skroz, Vesna se jos uvijek pravi fina i neda joj se 😅 Sad smo im otvorili prolaz u kuhinju pa su stalno pod nogama 😅😅😅 i tak... Svasta nesto...
Ceka me opet prekrasnih tjedan dana sama s njima dok je mm na putu... A postoji sansa i da na duze ode poslije... Posao trazim i dalje, za sada nema nista normalno... Kad mi je sjelo 2300 skoro sam se rasplakala... Auto nas zaj... Glava mi je zadnjih mjesec dana u kaosu totalnom... No... Proci ce al eto da se malo ispusem vama 🤭
Mikio moje jucer pojele dorucak u pol 10 ujutro i do 5 popodne ni zinule... Frustracija na najjace 🤦🏼♀️ Rucak toliko brljave kad im skuham povrce s mesom da je to strasno... Al peceni krumpir s piletinom iz pecnice gutaju, komade mesa stvarno velike potamane bez pol frke. Al ak je skuhano, nema sanse... Moram blendat... 🙄🙄🙄
Moreeeee... Ne vadite mi mast vi uz obalu 😜😜😜
url=https://lilypie.com][/url
Sortiraj odgovore
Najstariji