Losa, super za izlet nemam ideje za vaše lokacije, al spremamo se i mi za naš dio mape
(čim izađe iz izolacije i ozdravi).
Štos se tiče ibuprofena, nama su na hitnom rekli kako su cure napisale, nakon 4h ako ne pada od paracetamola. Paracetamol 5ml, a ibuprofen ide pola od djetetove kilaže, nama 6ml.
Vodila sam ga testirat danas pa čekamo nalaze. Ništa mu se strašno nije desilo nit je plakao. Taman što krene zaplakati, već gotovo. Prvi sunčan vikend nakon sto godina, mi ne smijemo nigdje...buuuuuu . E da, sad je mene nešto uklještilo u leđima
funkcioniram ok ali ne mogu ležati, tj kad legnem ne mogu se okrenuti ni ustati sama..fucking nice.
Ja sam vam došla mahnuti i pozdraviti.
Malale moja sućut
Svim malim bolesnicima želim brz oporavak
Psihički sam onako baš bljah pa ne volim tu energiju prenositi dalje
Kad preselim sve i malo se oraspoložim- dodjem na ćakulanje
[iimg]
Annika🙋♀️🤗 Seliš stvari na svekrvine police, ili😉😁
Kad smo kod svekrve, nema ni grizli
Losa, da, normalna spiza je zakon😉 samo điravajte, pa di god. Meni je baš ža sta uvik ispadne da moramo obavit sto poslova kad smo u Zg pa ne stignemo na neki posteni izlet u taj kraj
Taani, nek muz ljubi di boli😁. Lezi i ne mrdaj
Mi smo jucer bili s malim na Glavici. Iznad Gajnica. Super izlet. Autom se može skroz po zelenoj magistrali do početka staze koja se može proci kolicima. Vidjeli smo vise obitelji s kolicima i nosiljkama. Ima nekih 20, 25 min do planinarskog doma. Malo se uspuses na nekim tockama, al mi cemo ponovit :) Al ne preporucam za ljude koji izbjegavaju kontakte s drugima i slicno. Dosta je ljudi, stolovi blizu, niko ne nosi masku.
Osim toga mi pada na pamet Samobor s onom setnjicom pored potoka di konji prolaze i Jezerčica s bazenima. Oboje bili nedavno. Bazeni su malom bili apsolutni hit. Ne bih te odabrala da idemo bez malog, al za klince super. Sad mi je nešto Pisarovina zapela za oko, al moramo jos odlucit sto je iduce.
Sto ima kod vas? Kako se provode vikendi :)
Pozdrav svima. Nadam se da su bolesni bolje
Mala moja sucut
Mi cim je lijepo vrijeme negdje landramo pa slabo pisem..
Super su ideje za izlete 👌 mi smo ovaj vikend napokon malo vidjeli prijatelje ove i one i nadruzili se, pa nismo isli van grada, nego ujutro maksimir, popodne jarun 🙈 ugl moje dijete vec sad izgleda ko da je bio mjesec dana na moru. Baustelac. Malo mi je bed jer ga ne zelim previse izlagat suncu al prima mu se boja nebjerojatno 😁
Druga stvar, moram se pohvalit da smo mi tjedan dana bez nocnog hranjenja. Objesila sisu o klin 😂😂😂 javno zahvaljujem lavici koja je imala savjete o caju i vodi, imali smo pokusaja nudenja bocice koje su ugl zavrsavale u smecu, al zadnjih dana ugl spava bez ikakve hrane i tekucine. Naravno ne cijelu noc u komadu al i ovo je bio pothvat i pol 🙈
Mikio, bas smo po stazi isli. Al ima dvije staze, jedna je neprohodna za kolica zbog korijenja i slicno, a druga je skroz ok. U jednom trenu se staza racva na tu donju tezu, i gornju laganu. Stvarno nije neki bed. Setnjica.
A bili smo se bas kupati, mali je fkt uzivao na bazenima. To jos prije cca mjesec dva. Skroz je fora bilo:) Bazeni su jako topki. Jedino nije radio restac, vec samo neki fast food tamo, al mozda je sad blaze s mjerama, neam pojma.
Bili smo i u zoloskom tamo oko Uskrsa. Lavovi i zmije su ga ocarali, a ostalih se zivotinja vise manje bojao.
Sto se tice nocnih hranjenja, moj mali se nalokava vodom po noci. Bas sam htjela pitati kako vasi s tim. Jedno 3, 4 puta se budi nocu i trazi vodu i bas popije, i onda se samo prevali dalje spavati. Jednom trazi cicu. Mrgud, to si umjesto cice nudila prvo caj pa vodu jel? Ili ima jos neki tajni korak:) Ne namjeravam izbacivati jos, al nek se nadju savjeti.
Zarice da. Ja sam odlucila da mi je dosta. Vec odavno ali sam zbog alergije produzila, pa kvati korona pa cudesa. Pa je navikavanje na bocicu potrajalo isto mjesecima. On meni sad prije spavanja i ujutro dobije bocicu ad umjesto cice. A jedno nocno sam ostavila za kraj. I malo po malo nudila prvo ad, to nikako nije prolazilo pa caj pa vodu. I svaki dan je sve manje negodovao, ustvari nije bilo pravog plakanja bas
Jutro 😊
Nadam se da su svi ok i manje više zdravi 🙂
Annika sretno sa seljenjem, mogu mislit stresa..
Mrgud jeej, sam ti rekla da su 2 dana dovoljna 😁😁😁💪
Nama je isto preporod od kad sam joj vratila platnenu pelenu za noć i uvela 12+ mlijeko, popije bocu prije spavanja i do jutra spava, suha 🥳
Mi za vikend počeli malo uređivati okućnicu, otišli na izletić na Krk, bilo je baš lijepo, bez ikakve gužve, navečer se malo neplanirano podružili s frendovima i super, baš ugodno koristan vikend 😊
Onaj idući planiramo u gorski kotar.
.
Što se tiče bazena ja ful imam averziju, ne znam ni sama zašto, nevezano za bebe. vjerojatno bih drugačije razmišljala da mi nije more pod nosom 🤷🏼♀️
[/url
A da, ovo što komentirate za boju..V će jadna bit na mene, sva je bijela samo obrazi rumeni kao da je popila previše 🙈🙈 btw, kako ih zaštitit u autu? Ona je meni doslovno izgorila, tj. porumenila u tih sat vremena do Krka, a sunce je tako padalo da joj ona bočna zaštita nije niš značila. I kako je po cijele dane vani, baš je rumenko, dajte opet preporuku za kremicu :)
[/url
Pozdrav ☺️
Sve se manje piše,, svi u gužvi ☺️
DeeDee, ja sam se u bazenu. Kupala jednom u životu i to na školskom izletu.😂
More mi je relativno daleko, ali bazen mi nikad nije dolazio u obzir. Djeca se nisu nikad kupala.
Tako da nije to sto ti je more pod nosom, ima nas još..
Nama te bočne zaštite iste nisu baš prije pomagale, ali su zatamnjena stakla na autu novom, pa nije strašno. Prije sam stavila tamnije tetra pelene na prozore🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji