Mala le moja sucut...
Nadam se da ste sve dobro...🥰🥰🥰
Cure zelim se svaki dan javit i mislim na vas al nestignem...nezam ni ja kako mi dan brzo prode a nista posebno ne napravim😐😐🙃...
Samo sam tila rec mi smo prohodali prije cca 15 dana al jos zube nemamo🤣🤣🤣😆😆....
Grizli aaa, hvala ti kaj si me se sjetila al ne treba, mutim ja njima smoothie od svjezeg voca nekad al za ove sam rekla da mi je skupo za medjuobrok jer one sliste 4 po 120 ml. Al tamane one voce ovak svjeze pa im tak dam a ovo kad smo negdje u gradu kupim ak vidim da cemo kasbit na rucak il veceru doma 🤗🤗🤗
Mikio jesi probala efedrin kapi? Mojima to pomogne i kod najzastopanijeg nosa... S tim da ti ja ne pazim jel to jedna ili dvije kapi (nama dr to na recept pusti). Sve obavimo prije toga, fizioliska, usisavanje i onda kapnem efedrin i u krevet. I to ih drzi do pred jutro.
url=https://lilypie.com][/url
I mi muku mučimo s inhaliranjem. Imamo Omron microair u100 - mali, prijenosni na baterije i skroz necujan. Ali bez obzira na to se jako mucimo jer nam cura jednostavno ne da da ju inhaliramo. Onda kad zaspi se borimo nekako ali isto čim osjeti masku na licu ju miče s rukama, počne se vrtiti po kinderbetu itd.
I mi smo nocas imali budenje u 2ipo i nije zaspala sigurno do 3 3ipo...jos se i prehladila malo....mozda zbog toga...a prica mama tata dida baka papit papa ponavlja npr ja kzem idemo se kupat ona kaze pupat i sl...al zubi i kosa nula bodova🙈🙈😵😵
Antea, Antea🤣😁 slavit cemo kad izbiju😊
A korona, ajoj, malale, moja sućut.
Petra, pismo obavezno šalji.
Kod nas ok, bili su kašljanje i hroptanje ko nuspojave cjepiva, sad je bolhe
Al ona jede komadice kao da ima zube🙈🙈🙈...
Svakako cemo slavit🥳🥳🤣🤣🤣...
Da bas koje cjepivo?
Mi jos nismo primili sa god dana ono...a i nemozemo jos jer sam ja na bo na nju pa nemozemo ga ni primit....
Bas sam pod stresom tila bi to rjesit a ako zatvorim bo moram na posao a nemam di sa njom...
Mala, moja sucut 🥺
Petra, bas mi je zao M i druge djece. Ne razumijem kako ljudi ne predvide takve stvari...
-
Kod nas situacija temperatura, kasalj, smrcanje, cak je i proljev jednom imao... jucer me zvali iz vrtića da dodjem po njega zbog temp, al je bio ok, do 37,5.
Od sinoc eto, sveega... 🙄
Jos ja sretna kao nije ga uhvatilo, u pon bilo samo 4 od 17 djece, utorak samo njih 2, u srijedu M sam bio... i na kraju i njega uhvatilo... Jucer popodne javljaju da je jedan malac pozitivan pa svi u izolaciju do utorka jer su svi zadnji put bili zajedno u petak. Doslovce svi imaju simptome ovaj tjedan, ali testiraju samo neke. Zasad svi testirani us negativni. M nije testiran ali rekli su mi da opet ujutro nazovem pedijatricu s novostima pa ce mi reci sta dalje. M je generalno okej, jede pije igra se, ali temperatura mu je stalno izmedju 37,5 i 38,2 i pod sirupom isto. Neka djeca su imala tezi kasalj, dobili summamed pa se nadam da ce M izbjeci to sve 😔.
Ajme opet puno bubanaca 😔 nadam se da ce svi uskoro bit bolje
Malale...moja sucut 😔
Sortiraj odgovore
Najstariji