Moj neda da mu ja perem, al sam gura tu cetkicu i malo cak prodje po zubima.
Mikio, mi isto imamo konstante tegobe s madracima, pogotovo jer mm ima ful problema s ledjima. Sad nam se neki iz ikee koji imamo skroz izoblicio. Uzeli smo super kvalitetne podnice pa je pomoglo malo, al i dalje je uzas zapravo. Razmisljamo o zivotnoj investiciji pa uzet madrac od prirodnog latexa sad kad se preselimo:) Mm je izgubio dane i tjedne na istrazivanja kaj bi mu bilo najpametnije uzet i pronasao to kao najbolje
Meni je najbolji dezic Vichy bijeli Roll on. Ne sprečava znojenje ali ja od njega nemam nikakav miris.
Nakon navršene godine ja sam prešla na kravlje mlijeko, ad više ne koristim. Jesam li jedina?
200 ml pred spavanje, pa koliko popije. I ujutro sa žitaricama i voćem. Jede sve osim leće, spava cijelu noć. 9600 i 77 cm. I pedijatar pitao koje mlijeko koristi. Kravlje? Ja rekla da, ništa nije komentirao.
Ja joj dajem za piti ad, ali hranu pripremam na kravljem mlijeku (griz, zobene,...)
Hani ma da se mene pita ja bi isto presla skorz na kravlje, al ona samog nece u zitaricama jos i prođe al samostalno u bocu ni cut. Probala je danas i kozije ok prošlo u zitaricama uzela joj neku mjesavinu u dm-u zobene sa ljesnjacima i cokoladom kao, nije slatko i full fino. Pojela na jedvite jade, al opet pit samostalno nece. Taoo da sam ajmo rec prisiljema joj u bocu dat to u prahu.
Ajmeee moja nasla na yt neke pjesme djecje od Maje Suput. Dakle... Pjesmice su fora doduse vise za predskolski uzrast i crtici prateci su fora al u njima Suputica mase guzicom u minjaku 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ a ova moja ludaa za nekom pjesmo o zivotinjama koje sta jedu i sad nam to na brzom biranju. Sad jedva cekam da krene i ona vrtit tako guzicom 🤮
Ja joj dajem za piti ad, ali hranu pripremam na kravljem mlijeku (griz, zobene,…)
Tako i ja. Hranu pripremam na kravljem vec mjesecima ali uopće ne znam kad bi joj prestala skroz AD davat 🤷🏼♀️
Idući mjesec idemo kod pedijatrice pa ću je pitat za mišljenje, iako razmišljam možda kad potrošimo ovo, imam dvije kutije a trošim 4 mjerice dnevno pa će potrajati još neko vrijeme 🤔
[/url
Ahahahahha... Ako djeca lice na nas ko bebe onda je moja M od nekog susjeda 😝🤭 ja sam se rodila sa 5kg i 57cm, a mm isto bio veca beba no sto se ona rodila. On se prilicno debljao u orvoj godini, a i u godinama nakon toga pa je danas 2x moja tezina. A ja sam zato u prvi osnovne isla sa 18 kg. Nisam bas napredovala rekla bi sa danasnjeg stajalista pa mozda od tuda to usporeno debljanje kod moje M. 🤷♀️ Ili jednostavno su u Rijeci u labosu nesto sprckali. Mozda joj je to i od boravka u zamrzivacu 4 mjeseca 😂...
Mikio mi smo bili uzeli u jysku neki najskuplji sto bude full visok madrac neznam dal je to taj sto gledate. Tamo kad smo probali bio top, odusevila se. Dosao nam na kraju sranje tvrd ko kamen bio. Toliko tvrd da se cak ni pod mm nije uvijao koje bogam ima puno previse kg. Meni bilo doslovce ko da na podu spavam. Pa smo zamjenili za neki drugi i taj nam super ispao iako jeftiniji bio, a u trgovini kad sma ga peobala mi nije bas bio neki. Prije toga smo imali sloneski Jogi madrac izvrstan bio ali nama je opcenito problem jer je velika razlika u tezini mene i mm pa se njegova strana brzo unisti pa ja kao da cisim na njegovu stranu iako smo ga i rotirali ali nije to to.
Jel moje dijete jedino koje ne spava cijelu noc u komadu? 😱 on se i dalje budi 1-2 puta i jednom obavezno trazi jest 🤦♀️
Mikio mi smo uzeli u perfecta dreams prije 4 god. Meni je i dan danas super, isto smo tvrdi htjeli. Mislim da je libra model. A oni ti imaju uvijek 30% na sve u 9 mj kad pocinje skola, nekad kad su dani spavanja, i uglavnom kad su gloria/story kuponi, pa cisto da imas kao info..
Mrgud, i kod nas je kao i kod vas :D
Sto se tice ad-a, moj malac ga navecer slisti 210ml sa zitaricama i ako se slucajno rijetko dogodi da me nema, ono zamjeni cicu. Ostalo radim isto s kravljim. Ja cu mu ga davati dokle god ce htjeti pa bilo to i do 3. god. Cinjenica je da kravlje mlijeko nije bas neki izvor zeljeza, a ja sam recimo stalno na granici s njim. Tak da sam s ad-om mirnija.
Kaj se tice madraca, obisli smo sve zive prodavaone u Zgu i sire :D Bas su nam neki iskusni prodavaci rekli da kod nas ful idu tvrdji madraci sto nema smisla jer oni fakat nisu dobri za ledja (i mi smo stalno tupili da bi tvrdi, tvrdi dok nas nije jedan prodavac bas razuvjerio). Npr veli da kad legnes na madrac na bok da ti kraljeznica mora biti ravna, to kod tvrdog nemres postic. Opet je bitno i kak spavas, al tvrdi nikak nije dobar izbor jer ti se jednostavno tijelo prilagodjava madracu, a ne obratno. Meni je bilo otkrice
Sto se tice madraca mi na preporuku frendice uzeli od oriolika...e sad jedini problem sto u zg imaju neki mali neugledni ducan di bas nemres ko covjek isprobat al mi taj koji smo uzeli po preporuci nam je super 🙃 ima sad vec 5god. Pa ko treba bacite oko sto nude na webu.
Sortiraj odgovore
Najstariji