ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beba2025❤
    17. Travanj 2021. 23:23

Bok svima ☺️
    Super, malo ste bolje svi😊
    Taani, preedobro kako je malenom super u vrtku, samo neka uživa 💙
    Piba,, hehee,, drzim🤞da vam uspije sto prije 😊
    Angelly, čestitke na dječačiću, super da je sve ok💙
    Ja nisam redovna, ali nekako mi se cini da Anikke nema dugo, niti Anne?!
    .
    Moja super uglavnom spava, cijelu noć.
    Slabo jede, ali ima oko 12kg i hvala Bogu zdrava, krvna slika je ok., pa ne brinem. 
    Pojede normalan obrok svaki treći dan, obožava AD, a ovo između su mrvice - koje su njoj očito dovoljne🤭
    Takva je i najstarija kći, pa eto.. Valjda je normalno 🥰
    Penje se di god stigne, najviše voli na prozorsku dasku.. Ne sprečavam ju, ja nekako mislim da je super da se može pooeti😄.. Samo ju pazim da ne padne i pustim da se penje. Nikad nije bez nadzora ni sekunde, pa ne mislim da ce se ikad penjati sama.
    Spretna je i ne pada kad trči. 
    Ne priča baš puno cijelih riječi, onako pomalo.. Kratke rečenice, poput, neću to, daj mi, pala sam i sl. Ima vremena, naučiti će☺️
    Njoj je najbitnije da netko pjeva da može plesati❤️

DeeDee
    18. Travanj 2021. 10:12

Taani hvala, to je od pred par mjeseci ali jučer sam se rano probudila i cmoljila nad slikama 🤭
    Super super super za prilagodbu, zvuči odlično!
    Grizli hahah bilo bi zanimljivo vidjet njega od cca 190cm u krevetiću 😂 Ali evo prespavala opet cijelu noć bez ijednog buđenja, kod sebe u krevetiću, možda je fakat bilo do pelene, nemam pojma ali neka tako i ostan e🤷🏼‍♀️ 
    Piba sretno 🤞🤞🤞
    Beba ti imaš malu planinarku ❤️ V ovaj tjedan prvi put pokazala interes za penjanjem na išta, ali to su sve još pokušaji

[/url

DeeDee
    18. Travanj 2021. 10:23

Mikio ja sam joj uzela sad 12+, čisto jer su u dućanu ostali skroz bez 3 i kao ajde uzet ću za probu. Možda je i do toga, jer popije prije spavanja puno više (200, iako ne popije uvijek sve) i onda više ne traži. Tako da smo sad samo na toj jednoj pred spavanje i molim svemir da tako i ostane

[/url

• piba7
    18. Travanj 2021. 12:05

Hvala svima na 🤞 😀
    Haha moja cura ima 8,5kg. Sitna je i nis ne jede, tak da nas pedijatrica ubije u pojam svaki put. Ali ja sam sitna, imam 150cm i 45kg, ne očekujem bas divovsku bebu 😂

DeeDee
    18. Travanj 2021. 12:07

Mikio iskreno uopće nisam proučavala, samo sam po nekoj logici uzela prvi sljedeći nakon 3.
    Na kutiji piše da se preporuča pijenje iz čaše a ne boce tako da me taj dio zbunjuje

[/url

DeeDee
    18. Travanj 2021. 12:20

piba7

Hvala svima na 🤞 😀
    Haha moja cura ima 8,5kg. Sitna je i nis ne jede, tak da nas pedijatrica ubije u pojam svaki put. Ali ja sam sitna, imam 150cm i 45kg, ne očekujem bas divovsku bebu 😂

Naživcirala sam se na pedijatricu 😤
    Znači ti imaš 35kg manje i 25cm si niža od mene ali dijete bi ti trebalo bit kao moje 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

[/url

Grizli
    18. Travanj 2021. 13:07

Piba moram ti rwc da si mw razveselila sa tim da tvoja ima manje od moje. Iako si ti daaaleko niza od mene, al tjesim se da M nije najlaksa. A koliko je dugacka?
    Mikio ja mojoj vec duze vrijeme dajem bas ono mlijeko za djecu. Pise 1+ na njemu i od lad to popije spava nocu, osim ako ne vecera onda ne spava.
    Nego ko je rkeo da kupuke Next robicu? Jel se vama ta robica cini veca? Dobila neke pidzamice njihove 86 i izgledaju mi vece od h&m i puuno vece od c&a pa sad vazem dal ih oprat ili pustiti za jesen mozda. Jel se stisne stogod? 

Lavica27
    18. Travanj 2021. 13:32

Taani drago mi je da si se javila. Otprilike nam je Slicno u vrticu,bas je puno naučio odmah.
    Stalno hoda s rukom na uhu i govori hajoo tataa😍😍
    Dee to ti pise vecinom svuda jer kao malom godine dana racunaju da svi imaju zube pa ako piju na bocu a ne peru ih poslije riskiraju karijes.
    Piba sretno s bebicom! I da brzo ozdravi malena 💕
    Mikio ja sam ti najviše problema sa znojenjem imala na faksu,odnosno u svojoj najdebljoj fazi. Sad sam npr skinula 5 kila od poroda i vratila se na svoje i minimalno se znojnim,inace mi je to ogroman socijalni problem. Predstavljalo. Preporučam Eucerin roll on Pise nesto 72h na njemu i Rexona kao stick;nesto Aloe Vera,bijelo zeleni.
    .
    Mi smo imali hespo madrac iz Jyska sa 25g garancije i nakon 6g se nekako na krajevima uzasno smeksao i dobili novi, dosli po stari, dovezli noci i za razliku u cijeni jer je novi bio na akciji smo jos uzeli stol i 4 stolice od ratana za terasu. 
    .
    LoSa izdrži💪

• piba7
    18. Travanj 2021. 13:37

DeeDee

piba7

Hvala svima na 🤞 😀

Naživcirala sam se na pedijatricu 😤
    Znači ti imaš 35kg manje i 25cm si niža od mene ali dijete bi ti trebalo bit kao moje 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

A da, kad oni samo prate onu krivulju koju imaju i kao dijete vam je ispod prosjeka.
    Na početku sam se jako zivcirala oko toga, a sad sam već shvatila da jednostavno ne voli jesti.

• Zarica
    18. Travanj 2021. 14:01

A Beba, ti uvijek najopreznija tu, nebi dala nikakvu spagicu maloj u ruke, i onda ni pet ni sest neg joj das da se penje na prozor To ja recimo ne bih nikad dozvolila. Drago mi je da ste dobro, pisi jos kaj ima:)

Ti svi dezici 800+ sati su antiperspiranti i jos su gori za tijelo od dezica. Ja sam se trackala sa svim i svacim dok nisam zavrsila na ultrazvuku s kvrzicom na sto mi je doktorica rekla da izbacim sve zivo kaj koristim i odem u ljekarnu po neki dezic s certifikatom. Od tad samo neki blagi roll on koristim i ne stavljam cesto ni puno. Kaj mogu...
    Al zbilja mi se u zadnje vrijeme dosta to popravilo tako da se nemrem zalit...
    DeeDee, uvijek sam se cudila kak V jasno trazi da joj premotas punu pelenu, moj mali se moze posrat dvaput zaredom i nece beknut oko toga nit mi dozvolit da ga premotam u miru. Mozda je stvarno to bilo to:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.