ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    16. Travanj 2021. 15:46

Ajme Angelly pa skroz sam ti zaboravila čestitati, i na urednom nalazu i pišulincu! Sad ćeš imat odred za zaje*anciju :D
    Joj Losa smetnula sam tu samoizolaciju, ovak ispada da te kurim :O Ok, fulala sam cijelu županiju...
    Mikio, jednostavno, kad se preznojim dok mu naguram nogu, znam da mu je premalo haha
    Ja mislim ako prate krivulju rasta da pedijatri ne inzistiraju na kalupima ' utrostručiti' težinu i slično. Znam da je teško s nejelcima ali kad tad će i to proći ako te tješi..

Grizli
    16. Travanj 2021. 16:31

Petra ma napukla neka koscica samo, al frajer sad iskoristava kako jadnik nis ne moze samo igrat plejku i neke igrice na laptopu. 🙄Sestra će izluditi. Budem bas probala sa flasicom ako zeli. Iako ni to mlijeko nije bas da voli. Sad sam nabavila i kozije mlijeko pa da probam mozda bude rađe njega htjela. 
    Jel koja dala vec nesto doma peceno sa lisnatim tijestom. Imam neko doma pravila bi sa sirom i tresnjama pa neznam dal je ok da i ona proba ppsto je to dosta masno zapravo. 🤷‍♀️
    Mikio ti si trazila nesto za terasu. Nasla u Plodinama nekog ko puza za ljuljanje sjedne na njega ima rucke i ljulja se... Znaci top top stvar joj je to a samo 60 kn bio. Mm izbusio samo rupu u njemu iza i vezali ga za nosac od škurnice da ne bi joj palo napamet micat ga pa se penjat na stol i stolice ili preko ograde da se naginje. Ovako ga ne moze makut sama. 

PetraB
    16. Travanj 2021. 17:07

Grizli ja ti svojima nudim sada sve, masno ili ne. Mozes sad to vec jedino. I one pogacice koje radim pecem u vise ulja (ljepse mi se speku nego na malo ulja). Jedino kad tak nesto "jace" jedu obavezno dam jogurt. Obzirom da ja imam kronicni gastritis znam da uz takvu hranu jogurt na neki nacin ublazi sve to (opcija da tako nesto ne jedem ne postoji 😅😅😅😅)
    Super da je samo napuklo al mora pazit jer to zba biti zeznuto dosta (ja prehodala napuknuce koscice u zglobu i ligamenta i nikad mi taj zglob nije kao drugi 🙄) 

url=https://lilypie.com][/url

Lorena94
    16. Travanj 2021. 17:56

Grizli moj obožava pogačice lisnatog tijesta i sir unutra.. vidjeli i mi to u Plodinama, samo mm zabranio kupovinu, tetka donijela sve i svašta od njezinih koji su već veliki ☺️
    🤞 Da dobro zaraste noga!
    Petra i mi na više ulja pečemo 😂 tj on jede sad skoro sve što i mi, samo manje začinjeno. Jedino što neće sam jest, dam mu žlicu i vilicu al bude svugdje samo ne u ustima 😒

MaRe
    16. Travanj 2021. 18:09

Moj sve jede bilo masno il ne...uopce vise ne razmisljam o namirnicama dal da mu dam il ne. Pazim da ne pretjeram i to je to. Pravila sam onaj kao lazni burek s tim kupovnim korama...to mi je prefino bilo...vidis mogla bi opet pravit nisam dugo.
    Sad sam ga kod mojih stavila na vagu...ako ne laze ima 12 kg. Bumbar 😄😄

Lavica27
    16. Travanj 2021. 22:26

Bas sam htjela pitati jel to do nas koje imamo stariju djecu al vidim i druge cure tako. Ja uopće nis ne kalkuliram vise,sve jede kako je navršio godinu dana. Naravno damu necu dat masnu lepinju al cu mu dat kruh i cevap,ako me kuzite. Mare tvoj i moj dva bumbara🤣

• Zarica
    17. Travanj 2021. 00:35

Mare, zasto lazni? :) I ja sam ga radila po receptu Sasine kuhinje dok sam trudna bila. Al sam koristila integralne kore i posni sir za lazni osjecaj 'zdravosti'. Prefin je 😋 
    Evo ja bas neki dan radila mesnu strucu oblozenu s tim korama. Mali te kore pobaca, a pojede ostalo, zna kaj valja :P
    A danas mu prvi put dala nesto sto sam przila na ulju (falafel). Jest da sam ga smanjila na minimum al to vise manje izbjegavam i za nas tak da ne mislim to uvodit ko praksu. 

MaRe
    17. Travanj 2021. 06:44

Zarice zato sto je pravi s onim vucenim korama a to valjda nikad necu nauciti 😄

DeeDee
    17. Travanj 2021. 09:29

Lavica27

Bas sam htjela pitati jel to do nas koje imamo stariju djecu al vidim i druge cure tako. Ja uopće nis ne kalkuliram vise,sve jede kako je navršio godinu dana. Naravno damu necu dat masnu lepinju al cu mu dat kruh i cevap,ako me kuzite. Mare tvoj i moj dva bumbara🤣

Nije do toga 🙈🙈🙈
    Meni bude skoro malo neugodno 😂

[/url

DeeDee
    17. Travanj 2021. 09:32

Inače, Vita je zadnje dvije noći spavala samnom i obje smo zaspale prije 21 i noćas bez ijednog buđenja a sinoć s dva nježna tako da sam najavila dečku da danas kad dođe s terena spava u njenom krevetiću. Ovako naspavana nisam bila od kad se tek rodila i spavala 13 sati u šutu 😂😂😂😂
    Mikio mogu mislit frustracije, i moja nećakinja je takvo dijete po pitanju hrane..

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.