ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    15. Travanj 2021. 21:26

Mi spavamo u mraku, al imamo dva ogromna prozora pored kreveta tak da nikad to nije mrkli mrak. Ja to bas volim, i obozavam da mi sunce obasja sobu ujutro, a mm je tip koji vjecito navlaci rolete. Al sad smo se kao nasli na pola puta pa su one do pola navucene :P Obicno se strah od mraka javlja tek u trecoj godini tak da DeeDee napredne ste :)
    Inace i moj malac se u nekom trenu po noci samo prebaci na mene. Pa se tako znam probuditi a on spava pola na  meni, a pola u kindacuPa ga ga cesto i prebacim izmedju mene i mm. 

DeeDee
    15. Travanj 2021. 21:33

Grizli šokirao me komentar pa zaboravila sve ostalo 😧😧😧 a misliš da ne postoji mogućnost da jednostavno nije gladna? Ili onda stvarno ne bi uopće jela, ne znam, nemam to iskustvo? ali fakat mi zvuči kao nepotrebna muka. Ja stvarno nikad ne spremam rezervu, osim ako je bolesna ili nešto pa ponudim gotovu noćnu ili nešto toga tipa što znam da baš voli 🤷🏼‍♀️ 
    Inače ako neće, neće, jutros je pojela pola fetice tosta i dvije žličice ABC sira i šta da joj radim, jela je poslije nekad. Tj. Kaže mama da baš i nije, pojela bananu, nekad kasno popodne probrljavila povrće, oko 18 noćnu i sad veliku bocu, računam da joj je takav dan. Nekad je kao termit nezasitni a nekad doslovno pojede minimum minimuma

[/url

DeeDee
    15. Travanj 2021. 21:34

Zarice blago meni 🙈🙈🙈
    Ali nije mi jasno od kud ni kako, a definitivno je tako, evo večeras opet isprobano. Ja sam kao tvoj muž, ja napravim bunker i ako vidim uličnu rasvjetu sam luda a kamo li upaljeno svijetlo u hodniku ili još bolje sobi 🤦🏼‍♀️😂

[/url

• Zarica
    15. Travanj 2021. 21:36

Moja necakinja zavrsila u bolnici i ispala pozitivna na testiranju prije zahvata (brzi bio negativan pa pcr ispao pozitivan). Nema simptome nit je bolesna. Nas sto ima u obitelji i stalno se svi druzimo tak da nemam pojma kaj da si mislim. Nitko nema simptome. I mala je spavala kod nas neki dan. Sad sam prilicno uvjerena da smo preboljeli nekad prije tako da cu ovih dana na antigensko otic. Moja mama bila neki dan i ima 4000 tog neceg
    Inace s malom je u sobi beba stara ko nasi malci. I nisu roditelji s njom s obzirom da je pozitivna, jadnicak mali:( Imaju jednu sestru koja je stalno s njima pa im ona olaksava, al svejedno bas tuzno:(

• Zarica
    15. Travanj 2021. 22:21

Priznajem, sve je iz one dm kuharice 

• Zarica
    15. Travanj 2021. 22:27

Sad kad vec saljem evo i ovog ultra lakog recepta koji nas je totalno odusevio. Umjesto thai curry umaka koristila sam neku mjesavinu jogurta senfa i meda mislim i bilo je prefino. Al volim i curry tak da je dobro i u toj kombinaciji. Al nije bas za bebe jer ispadne onao malo tvrdje/hrskavo

Lavica27
    15. Travanj 2021. 22:28

Cek Grizli,ja sam ko DeeDee,jel se ti to zajeb..😳😳😳 Mislim imao je faza da nista nije htio probati a inace je svejed. Ponudim jelo koje sam spremila, ako to ne ide dam sta znam da uvijek jede a ako ni to,dobije bocu. I aj bok. P.s. kod nas uvijek pale one vocne vrećice od 90-100gr.
    Zarice bas ruzno. Mikio ja jos tih par dana mogu skuzit al kad je krenula korona i bebe na neonatologiji roditelji nisu smjeli po mjesec dva vidjeti. U onakvom hormonalnom stanju,uzas svih uzasa😓 a jadna djecica...

mrgud_zg
    15. Travanj 2021. 22:53

Grizli osim kaj isto citam i mislim dal ti to zaj**** 😂 mislim da bi mi za nakuhat tolko jela kolko si nabrojala trebalo 3 dana, a ne jedna vecer. Ja nikad ne kuham vise jela. Ako je bas neka iznimna situacija da nece onda dobije nes gotov, kasicu, stiropor, krekere, kruh il nes.. al uglavnom ako nece nece. 
    Mm isto voli bunker a ja svjetlo. Cijeli zivot zivjela u potkrovlju, par godina lutala a sad opet potkrovlje, i naravno da je po mom 🙈 dala sam mu roletu za 1 prozor da ujutro nije bas dan ko u podne 😂

MaRe
    15. Travanj 2021. 23:43

Whaaat Grizli 🙈 Sad sam se vratila da pobrojim...12 jela 😲 Ja kad skuham rucak i ispecem muffine osjecam se kao da sam ne znam ti ja sta napravila 🤣🤣 
    Ne znam,vjerujem da nije lako...ja imam malog svejeda pa na to ne moram misliti. Mislim samo da ima sve vitamine itd. Nekad se malo brinem oko obroka onda si zbrojim što je sve pojeo pa se ne grizem ako npr prije vecernje boce nije bilo vecere..ipak stalno nesto žvače.  Dns je dok sam pekla pojeo 3 palacinke s đemom od maline i jos mi je ukrao pola prazne 🤣🤣🤣
    Al ja bi joj ponudila jedan dva obroka i gotovo.  Vocne vrecice i kod nas su skoro svakodnevno za meduobrok. Mozda joj se ne sviđa  zdrava hrana 🤭

DeeDee
    16. Travanj 2021. 06:55

Dobro jutro 😁
    Nakon xy vremena bez propišavanja i samo s dva petominutna plakanja 🥳🥳😔😔
    Stavila sam joj platnenu tako da je možda stvarno kao što lLavica kaže do građe i nemogućnosti namještanja obične trenutno. Tako da back to the roots, malo mi je i drago 💗
    Druga stvar, opet Lavica životni savjetnik 🙈😛, poslala mi je o noćnom teroru i fakat, noćas je nisam dirala ni ništa kad je počela, samo sam bila uz nju i smirila se kroz par minuta. Tako da, jeeeej, ja naspavana a ona još spava. Čak sam i svijetlo ugasila u nekom trenutku🥳🥳🥳

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.