ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    14. Travanj 2021. 21:39

Losa od cega pravis popecke? 

Lorena94
    14. Travanj 2021. 22:04

Večer. Da, vidjela članak pa postavih pitanje. T više igračke ne zanimaju, sad samo izvlači moje lonce, kuhale, grabilice/šeflje za juhu..čim netko ode u kuhinju evo i njega. Grizli i moj T je počeo brljaviti opet sa hranom, on je već jako dugo na 10600 sa kolažom. Za večeru obično maffini, popečki, pogačice sa sirom, prije je mogao pojesti hrpu toga od Line, sad samo zobelino i vanilio. Obožava sve jogurte, sireve kad ništ drugo ne prolazi dam to. Losa baš me začuđuju takvi ljudi koji traže savjet pa se naljute. 🤞 Da što prije prođe korona i da tvoji budu dobro! Damnarexx angažiraju više dečka oko E ☺️ ja se preporodila od kad se mm više angažirao. 

DeeDee
    14. Travanj 2021. 22:17

Ja moram priznati da ne radim večeru svaki dan jer ona cijeli božji dan nešto jede i kad ja dođem s posla najčešće odemo van i još nešto pogricka usput ili jede samnom kasni ručak, a kad dođemo doma je najčešće spremna za krevet. Ako večera onda je to najčešće griz, ostatak od ručka ili muffini u sto varijanti. Ili goodnight gotove. Lorena i mojoj su trenutno lonci i padele ultimativni hit. Ali pražnjenje bilo kojih zabranjenih ladica je čista sreća i oduševljenje 🤪🤪
    LoSa a sranje, jasno mi je..ufff, ne znam sto bi ti napisala. Mantram da ti je test bio točan i da im je imunitet ipak jači🤞
     A za ovog frenda i lavičinu frendicu..evo ja to ne mogu shvatiti uz sve pokušaje razumijevanja 🤷🏼‍♀️ 
    Btw Lorena, ne žali se damnarexx na dečka nego je sad kod svojih pa joj fali njegova pomoć, čak što više😊

[/url

DeeDee
    14. Travanj 2021. 22:53

Nadoknađujem ne javljanje da mi se Petra ne brine 😁😁❤️sjetila sam se šta sam htjela pitati.
    Pitanje 1. Spavaju li vasa djeca s upaljenim svijetlom? Znači V nije nikad, eventualno bi joj ostavili noćno ali rijetko i sad unazad mjesec a možda i dva su taaaakve drame da to nisu istine. Često nam je upaljeno svijetlo na hodniku i ugasimo ga prije nego idemo spavati, znači sad kad se ugasi ona počne plakat u roku 30 sekundi (ako nema svoje malo upaljeno, koje smo btw prije isto gasili kad bi mi isli spavat). To mi i ne predstavlja problem, osim što me malo živcira ali božemoj.. problem je u tome što u zadnje vrijeme skoro svaku noć u nekom trenutku spava s nama (ne pitaj😅) i onda mi moramo spavat s upaljenim a ja sam aleeeergična na svijetlo dok spavam, imam osjećaj da ni ne spavam 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
    Pitanje broj 2. 😁
    Kaplje li još nekome mlijeko? Živcira me za umrijet, sad će 5 mjeseci da se ne izdajam, bilo je skoro skroz prestalo i sad opet. I to dosta, tipa ako nemam grudnjak (sjetimo se da sam polunudist doma rekla bi grizli 😂)  mi ostanu fleke na majici 🤦🏼‍♀️ 
    Mislim da sam gotova, a možda se sjetim da još nešto moram 😂😂😂😂

[/url

Macutica
    15. Travanj 2021. 08:17

Pozdrav cure, nadam se da su bolesni bolje 💪
    L je smrkava na dane manje, na dane vise i zna kasljucat ujutro kad se ta slina slijeva, ali ide u vrtic i to vec vise od mjesec dana u komadu od prve vrticke viroze. Kazu tete da u vrticu jede super, a onda kad dođe kuci iza 16h do 17h ruca sto i mi, to joj ispadne dobra kuhana vecera, tako da joj u 19h dam AD ili ako je laganiji nas rucak, vecera joj bude neki namaz (mlijecni/maslac) na kruh + AD ili AD sa zitaricama. Ona ide na spavanac od 19-19:30..
    Ne hodamo jos, ali je uz drzanje postala jako brza, kad se kao lovimo, dize se i u cucnju pokupi nesto s poda, spretna je i ne pada, ali nece da se pusti, nema sanse..
    Rijeci su mam mam za glad, mama, tata, halo, papa, ne ne ne, daj daj, a neki dan nova "necu", neki mjau za mice i ovo ostalo imitira nase rijeci, kad ubacujemo igraske u kosaru i kazem koš, ona kaze Ššš. A razumije sve, jako dobro ne i pec, ali se pravi blesava 😄 Pokazuje prstom sve zivo kad ju nosim i onda ceka sto cu reci na to sto pokazuje. Dosta pricam s njom, sto joj radim (kod presvlacenja, umivanja, kupanja...), sto radimo, gdje idemo, sto jede..

PetraB
    15. Travanj 2021. 08:53

LoSa

Ma veli mi taj frend da su isli na kontrole no da je malom smetalo kad su ga vjezbali i da to nije imalo nikakvog efekta pa da su prestali odlaziti na kontrole. Ma koliko god to meni islo na zivce do sad nisam odbila ili preskocila ni jedan pregled…. iako ne znaci da necu 🤦‍♀️
    Rekao doktor mom muzu da mu nije nista jasnoOdakle njemu korona ako sam ja negtaivna. No stavio ga u samoizolaciju.

Evo jucer te se sjetila draga moja... Ne znam jeste citali neki dan, umro 23- godisnjak od korone (pretilost i visoki krvni tlak). E jucer saznam da je to necak od jedne zene iz sela... Uglavnom kad su mu krenuli simptomi testirao se, bio negativan, nema poboljsanja kod njega nego  ide na gore, ponovnontestiranje, negativan opet, zavrsi decko u bolnici sa upalom pluca u teskom stanju, testiranje, gle cuda pozitivan 🤦🏼‍♀️... Uglavnom decko bio na respiratoru, bilo mubkao bolje, skinuli ga s respiratora i umro. Uglavnom, ja sam rekla da vjerujem samo pozitivnim testovima od sad 😅... Pa mislim... Tako da ja se nebi cudila da ste i ti malac bili pozitivni ustvari 🤷🏻‍♀️
    A sto se tice ovog tvig frenda, stvarno nemam komentara. Ko da se meni da s njih dvije hodat na vjezbe al pobogu to radis za dobr svog djeteta... Stvarno mi je to suludo. Evo jucer kak je K malo vise mi tih koraka napravila, mucilo me sto je nekak bila izmedju bocnog i ravnog hodanja... I jbg ja sam ju snimila i poslala terapeutici s kojom vjezbamo (jer su nam vjezbe za dva tjedna tek)... Al to sam ja... Opekla se s J pa pusem i na hladno valjda 🤷🏻‍♀️
    Idem sad procitat do kraja... 

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    15. Travanj 2021. 09:13

DeeDee 🤗🤗🤗🤗 sad te stalkam na fejsu pa kad vidim da objavus nekaj znam da je ok 😜😜😜😜
    Losa e jbm... Drzim fige da tvoji budu ok. Al stvarno ja sam misljenja kao i DeeDee, cudniji je tvoj neg test nego muzev pozitivni.
    Lorena drago mi je cut da se muz vise ukljucio 😊
    Grizli kod nas su vecere palenta s vrhnjem, muffini, palacinke tj mi to zovemo placke s tikvicama ili jabukama, pogacice s jogurtom (recept Sasina kuhinja), kajgana, kruh sa mlijecnim namazom, griz na mlijeku a u dane kad mi se neda nis onda je cokolino ili keksolino. S tim da one jos imaju flasu prije spavanja a vecera je oko 18. Kod nas dorucak i vecera nisu problem vec rucak... S tim vodimo borbe velike... Imam osjecaj da ce blendano jest do skole 🙄🙄🙄
    Jucer popodne, K se probudila 30 min nakon sto je zaspala otecenog ful jezika, ljubicaste boje, u takvim bolovima. Usta nije zatvarala, jezik joj na pola virio stalno van, nije gutala slinu uopce, strasno... Plakala na meni samo, nije ni vodu mogla pit ni jest... Bila je toliko jadna da sam joj dala lupocet i nakon 20 min drugo dijete. Jezik splasnuo, vratio boju normalnu i pocela pit i jest. Evo sad je sve ok zasada. Bas ga je fino sredila.
    Oh Lavice za tvoju frendicu takodjer nemam komentar... Ne razumijem jednostavno takve ljude 🤷🏻‍♀️
    Sto se pelena tice mi smo vec mjesec dana na petici babylove. Isto lijepim cicke skroz jedan do drugoga al im se ne urezuju oko nogica. One su uske ali nogice imaju jace pa im se 4+ jaaako urezivao.
    Damnarexx super da je s poslom sad gotovo. Znam da neces bas odmarati ali ipak je lakse kad ne moras na posao svaki dan. A E ce se priviknut sad i na novo mjesto, bude to ok. A ti probaj punit baterije 😘

PetraB
    15. Travanj 2021. 09:17

Sto se tice spavanja... Ja sam DeeDee kao i ti... Alergicna na svjetlo, imam osjecaj da ne spavam uopce. Mi spavamo u mraku, curama je ok, ne bune se.
    E da... Jos sam htjela za govor prokomentirat. Ne brinem se ja za cure generalno ali razvile su svoj govor neki (to je kazu cesto kod blizanaca) i mislim da ih to "koci" u razvoju normalnog govora. Tako da to moram malo se raspitati jel ima kakva metoda da se to ublazi... One bas medjusobno komuniciraju na svom nekom jeziku i super se kuze al nas totalno ignoriraju 😅... Ja ih presvlacim i pricam sta radim a one tuku po svom, samo ponavljaju te svoje glasove pa se pocnu smijat najednom jedna drugoj. Rekla sam mm da garant pricaju kak smo blesavi 😅🙈

PetraB
    15. Travanj 2021. 09:21

LoSa

Ma ja sam ljuta ko pas zbog tog nalaza. Bili smo izolirani skroz od nedjelje do petka do kad meni nije dosao negativan nalaz. Kako mi je onda vec bilo bolje otisla sam starcima. No sad oni nisu u samoizolaciji jer sam ja kao negativna bila i isla njima dok jos nije ni muz bio pozitivan 🤷‍♀️ A te uzorke uzmu ofrlj i onda daju lazno negativne rezultate. Nije ni cudno dq se to toliko širi. Inace se muz izolirao. On je na gornjem katu/sobi, radi za posao i gleda tv. Malac i ja smo dolje i ja se sama borim s davanjem ventolina i sl. No sta cu sada. Neda mi se bit 10 dana dulje u samoizolaciji od muza tako da cemo nekako izdrzat. Ionako smo mi vjerojatno vec to preboljeli. Meni je sad dobro. Jos mi malo nos curi i kasljucam. No ovako sam ok.

Pa tocno to... Tak je bilo kad je M bila u samoizolaciji, mali iz njenog razreda bio na testiranju u dz i neg (bris uzet iz nosa samo i to ofrlje) a za dva dana kad je izgubio osjet okusa osli u bolnicu na pedijatriju na test. Kaze mama njegova malig dvoje drzali i oni zagurali u nis i grlo stapic i test bio pozitivan. I tu je ja mislim najveci problem. Briseve cesto uzimaju ljudi koji nisu educirani najbolje za to. 

MaRe
    15. Travanj 2021. 11:55

Hello
    Sad mi krivo sto nisam pisala biljeske al sam mislila da nece bit previse za citat i zapamtiti 🤭 Podsjetnik za drugi put..pisi biljeske🙄
    Drago mi je da ste svi bolje ❤
    .
    Losa nadam se da ce tvoji bit dobro 🤞🤞 Kao sto cure kazu bez obzira na test sigurno ste bili pozitivni.  Ja tim testovima ne vjerujem ni malo...previse ljudi znam s teskim simptomima pa kao negativni...i onda kad vrag odnese salu a vidi ipak ste pozitivni 🥴
    Ne znam dal ste to primjetile al svi koji umru na respiratoru barem sto ja znam i sto sam primjetila...bude im bolje i neke i skinu i onda iznenada taj il drugi dan preminu..bas ponavljajuci uzorak.
    .
    Za govor i ostalo tu smo negdje svi :) 
    Moj je toliko stabilan da napokon vise nemam onog straha dal ce pasti i udariti se 😁 Poceo se penjati posvuda, na stolic,tabure,bide,dvosjed...ma svuda e sad tu moram pazit da ne padne xD Popne se na nest visoko pa stane i plese 🙈 Sve razumije sta mu se priča, ak mu nesto kazem da donese zna..dosta sad pricam s njime i sve mu objašnjavam sta radimo..al lijen je za pricati...zna ponoviti rijeci a sam kaze klasiku da,ne,mama,tata,baba,deda,mjau i Adolfa (🐈‍⬛) zove Aaado.
    Kad vidim Mikio i N kako slatko prica pa kad kaze Maša....cini mi se da smo mi od š daleko 😁😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.