ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    14. Travanj 2021. 07:48

Bas je fora citat kako su nam klinci zapravo razliciti i vec imaju neke svoje osobnosti izrazene, a rekla bi da se i razlikuju po dobi iako se meni npr mjesec dana cini mala razlika vidim da je to za njih puno jer kad smao svoju usporedim sta je bilo prije mjesec dana i sad vidim ogromnu razliku. Hani pa tvoj G sad koliko kuzim bas ekspresno napreduje pa ce i to...
    M recimo zna tko je tko al ne zove nikog osim mene i skuzila sam da se pocela jako sramiti pred nepoznatima. Treba joj neko vrijeme da se opusti u necijem drustvu i tek onda krene normalno se pomasat.
    E pitanjce ako koja zna koja je razlila između babylove 4 i 4+? M je sad na 4 al mi se cini da su joj u duzinu kratke. 

Simbalija
    14. Travanj 2021. 08:42

Cure drage čitam vas povremeno,  ali nikako da se javim.
    Žao mi je što vas nalazim bolesne stvarno hara svašta nešto, a i di neće s ovim ludim vremenom 🙈
    Inače mene je baš krenulo brinuti kako moja ne priča, ali zadnjih tjedana je počela ponavljati i kad šetamo samo pokazuje prstićem da joj ja imenujem što vidim.
    Inače već dugo sve kuži,  sve zna donijeti,  papa sama većinom i vilicom i žlicom. Penje se,  ali vrlo oprezno. Isto ne ide na tobogan,  ili u kućicu sama, stepenice prođe ako mi drži ruku.
    Od riječi zna one klasične, mama, tata,  baba,  dede,  teta,  sad je krenula sa auto,  zna reći tra-to (traktor) jer dede vozi traktor,  patka, pas, da, ne,  neću, kaka.  Ove druge ponovi ali nije ih još memorirala ili ih barem ne ponavlja. Uglavnom,  cijeli dan sve po stanu pokazuje prstom i onda ja ponavljam to je klima,  to je tv,  to je špina. Nekad zna sto puta istu stvar pokazati. 🙈
    Zna da je Đuro usisavač npr., zna di su cipele i jakna za ići van. Mogu joj se objasniti neke stvari (što ne smije dirati i otvarati).  Svaki dan u svakom pogledu sve više napredujemo 😁

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

• Zarica
    14. Travanj 2021. 09:04

Simbalija, tako i moj kad ga zainteresira nešto pa pokazuje da mu kažem kako se zove :) Npr ima bratica i sestricnu od 4 mjeseca pa valjda kad ih vidi nije mu jasno ko je koja beba. Onda naizmjence sto puta pokaze jednog pa drugog da mu kazem ko je ko  
    Red, moj vice 'baciii' ili isto 'bam'. A bas mi to bacanje nije fora. Pocela sam mu uzimat instantno stvar koju baci, to bas ne voli,  mozda nauci uzorak...
    Lorena, tvoj malac mi stvarno zvuci mala pametnica :) Ne moras brinuti.

mrgud_zg
    14. Travanj 2021. 09:54

Red zar nisi radionice cetvrtkom? 🙈 danas je srijeda 😁
    Meni svi klinci zvuce ko potpuno normalni, netko brze pphvata jedne stvari netko druge. To za pokazivanje mi je isto super. Recimo prije par mj je moj u slikovnici pino uci govorit pokazivao kad ga pitas sve zivotinje, i macu psa vjecericu koku pijetla pticu sovi kravu zabu pcelu ovcu cak i krijesnicu 😂 bilo mu fora. Zadnjih tjedan dana nece pokazat nista nego samo on pokazuje i govor mhm i moram ja rec. I onda se ljuti ako nisam dovoljno brza 😁
    Al recimo vodi loptu s obje noge. 🙈  u parku se penje na tobogan, klackalicu, vrtuljak. Doma sam ide po stepenicama na kat. 
    Mislim da i puno ovisi ko ih cuva i kaj se radi s njima. Recimo kad je lijepo vrijeme mi smo uzasno puno vani, uvijek nekam zujimo. Pa onda ispadne da danima nis ne citamo, a onda dode kisa pa obrnuto. I tak 😁
    Sve mi je ok. Kad usporedim zadnje vrijeme s onim prike, sad puno vise uzivam, puno mi je lakse, ima puuuuno manje cendranja, cak smo dosli u fazu da hoce spavat i kod drugih ljudi sto sam nekad mislila da nilad necu dozivjet 🙈

mrgud_zg
    14. Travanj 2021. 10:00

Losa ona je glumica 🙈🤪

Red Fox
    14. Travanj 2021. 10:39

Mrgud meni su se svi dani pobrkali 🤦🏼‍♀️ Mislila sam na cetvrtak 😂 moj isto tak ko tvoj pokazuje u slikovnicu i onda mi moramo brzo pricati i to okrece slikovnicu stalno na iste svije stranice i ljuti se ak mu se bas te ne otvore 😂
    Losa ja isto pola tih poznatih ne znam ko su 😂  
    Meni je isto zanimljivo citati kaj sve rade vasi klinci tak da samo pisite i dajte ideje 😊 moj sad voli kocke i tek je sad poceo kuziti da moze vuci igracke s kotacima za spagu pa po cijelom stanu vozi kamion koji skripi 🤦🏼‍♀️

Lavica27
    14. Travanj 2021. 11:39

Hahaha i mene nasmijao di si deda :D
    Inače, moj sin je 200%različit od svoje sestre, ona je bila ziheraš, sve po p.s.-u, a on je ko mali bandit. Em nema straha, penje se na sve što stigne a prohodao je pred nepunih mjesec dana. Nemamo ni mi stepenice, ali susjedi imaju, i kad dodjemo kod njih dok se ne okrenem već se pentra ko mali majmun, na stolić, na ormariće, samo ga skidam a on vrišti. Da se razumijemo, inače nije najspretnije dijete na svijetu ali valjda nema straha. Ono što mi je njegova najdraža osobina jest da jako voli interakciju s drugima, svima se smije, nepoznatima pogotovo, dok ne uđe u neku fazu.
    Kad smo bili kod defektologice na razgovoru za vrtić rekla je sa 14 mjeseci, po knjigama, oni trebaju dvosložne rečenice slagati u stilu 'ide brm brm'. Ja se ni najmanje ne zabrinjavam jer kontakt ostvaruje i s nama i sa okolinom i mislim da je to nešto što svaki roditelj individualno treba pratiti kod djeteta a ne uspoređivati. A ova velika odstupanja kao kod lumice primjetiš i puno ranije da izostaje (kontakt očima, odazivanje i slično).
    Živjela raznolikost!
    p.s. mi ko novi napokon, drugi dan bez temp, proljeva i napokon prospavana noć, igra se sam, smješka i ne cendra.

PetraB
    14. Travanj 2021. 12:33

Hejhaj! Uopce necu pisati kaj moje znaju jer ne znaju nis 🤣🤣🤣🤣... Najvise su na dadada, njanja za Brunu i na a sa uzvikom... Iako svi nesto stalno melju oko njih nemaju ocito poriv komunicirati s nama 🙈🙈. Znam da kuze al ignoriraju nas na najjace. Trenutno su skoncentrirane na hodanje pa valjda nemaju vremena i za to. K napravi 6-7 koraka sad vec al od kauca do nas... Nece se recimo nasred sobe dic, moraju uz nesto se ustat. Sad je K tak pala i ugrizla se za jezik da su bila puna usta krvi 🤦🏼‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

Grizli
    14. Travanj 2021. 12:54

Ajme PetraB jadan K... A dobro tvoje su i najmlađe. Sigurna sam da za 2 godine cemo kolutat ocima jer ce samo mljet i mljet i sa sjetom se prisjecat ovih dana.
    M je full rano sve pocela pokazivat kad ju se pita. Sad ju knjige ne zanimaju ni najmanje a prije su bile hit. 

Angelly
    14. Travanj 2021. 14:34

Kakve sad dvoslozne recenice sa 14mj 😂 se racuna tu njam njam 🤪 mozda bi trebao sad vec lagano naucit i brojat do 10 a nebi na odmet bilo ni lagano zbrajanje i oduzimanje 🤭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.