Mikio, ne budi se samo zbog svijetla ali u trenutku kad se svijetlo ugasi u roku 30 sekundi histerični plač. I kad spava s nama ista stvar, spava čvrsto čvrsto čvrsto, ugasimo svijetlo - dernjava 🤦🏼♀️
Spava u svojoj sobi još od 10.mjeseca lani ali smo je uvijek ujutro kad se probudi (oko 5-6) prebacivali kod sebe jer se inače ustane i drami, a ovako se ušuška kod nas i spava minimalno do 7, često i 8. Ali već dugo imamo drame s noćnim pišanjima i skoro svaku noć joj propusti pelena u vreću i često do madraca tako da je presvučem i stavim kod nas. Nekad je to već i u ponoć. Ne razumijem kako joj propusti u tih par sati, trenutno sam u procesu kemijanja ali nema baš nekog uspjeha. Mislim da ću probat opet s bambusovim platnenima, to upija kao blesavo
[/url
Ja tvrdim da je to s propišavanjem pelena do građe djeteta... Mom se mora promijeniti u noći ako dajem jednu bocu. s tim da ja u noći dajem jednom 90 ml. Prije spavanja 120-180ml, ovisno koliko je prije toga večerao. Kad smo kod toga vagala sam ga nakon onog silnog proljeva i što nije danima jeo i ispada da je dobio kilu u 1,5 mjesec. ? Ima 12 kila. Jede normalno, ništa pretjerano. Mlijeka do 300ml u danu, doručkuje oko 8-9 voće i žitarice, ručak oko 12 meso, prilog povrće, oko 4 voćka ili jogurt i oko 18h večera tipa onaj Kinderkeks s vodom što se radi hipp, palenta i jogur, popečke, palačinkice i slično. hoda i puže, nije da se ne kreće. Otkud tolko??
Losa evo ja radila jutros antitijela da nisam bez simptoma preboljela slučajno i ćoraak, 0,4 rezultat. A ponadala se.
Mikio kako misliš pozitivna iz krvi? Onda si ti radila antitijela iz krvi, nakon onakve korone nije ni čudo, vjerojatno ćeš još 6mj imati antitijijela.
Samo sam htjela reć da N nos nikad nije bio bolji, nikad. Očito je imao neku bakt u nosu koju je pojeo klavocin, jer njemu curi nos već 14mjeseci.
Mislim sa je Mikio pitala M popije jos max. 120ml mlijeka pred spavanje s time da vecera oko 18.30,a boca ta bude oko 20h i onda ide spavat poslije toga. Nocu ne pije inace osim u extra slucajevima kao nocas recimo ka dje probudila se gladna i popila 2 x po 120 ml. Al sinoc nije htjela nista vecerat pa ocekivano. Nismo se naspavali a ujutro nas probudio urlik. Ja uletim u sobu a ona je od tog silnog mlijeka toliko poskila da joj je propustila babylove pelena. Nikad do sad nam nije propustila pelena tako da je bila u soku kad se probudila mokra.
DeeDee idi kontrolirat prolaktin i progesteron si izmedu 3-5 dana ciklusa. To po meni nije normalno da ti jos ide mlijeko.
M spava u mrklom mraku tako da je nama problem ako nekad tog nema teško da ce duze spavat. Al tako i mi spavamo.
Ja vadila antitijela i imam svih 0. Mjesec dana nakon pozitivnog brzog testa. Simptomi koje sam imala su bili nikakvi. Pa nek neko sad bide pametan 🙄🙄🙄 zivcira me sve vec za popizdit
Lavice mrgud ima preko 11 kila. N je barem visi 🙈 al ovaj moj bi mogo cijeli dan jest. Jos uvijek mu se kuha 90% toga u danu zdravo i ne jede slatkise al svejedno 🙈
On popije ujutro bocu, razlicito svaki dan, vecera oko 18, boca od 210 u 20 prije spavanja i jos uvijek se budi jednom kroz noc za jest, uvijek! I vec tamo negdje od ljeta ak ne i duze mu ne mijenjam pelenu kroz noc. Trenutno smo na babylove 5
deedew mi ne spavamo u mrklom mraku i on prek dana spava normalno na svjetlu. Namjerno ga nisam htjela naucit na mrkli mrak.
Petra preslatko ovo za njihov medusobni jezik 🥰
Sad kad citam ove vase vecere shvacam kolko mi je “teze” kombinirat s obzirom da ne smije mlijecno. Bas te alergije poprilicno kompliciraju zivot
Deedee odi prekontrolirat hormone!
Btw nas isto spava s nama, preslo mu je u naviku. Kad se probudi u noci bas trazi da ga uzmem, a nemam pojma, ne smeta me, imamo fakat velik krevet i onda ga pustim ☺️
Ekipaaa stigao Nifty nalaz (sve nizak rizik) a sada...drumroll please 🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁
.
.
.
N dobiva brata! Ceka me dvostruki kaos 😂😂a bas sam se vidla s jednom malom mirnom curicom 🤣🤣
Angelly 🎉🎉🎉🎉 cestitam na dobrom nalazu i mozda ovo bude miran deckic 😁...
Mikio ahahhahha mirna curka nakon N... A zamisli da bude jos zivahnija.
M ima 9 kg i bas me depromira opet to sa hranom taman mislila da smo dosli u fazu da ce jesti nešto, opet drame. Znaci vecera nam je trajala sat i 15 minuta, ko da je na svadbi kakvoj, finger food restac i tako to... Znaci danas za veceru sam spremala palentu sa jogurtom, svjezi sir sa kruhom, pogacice sa svijezim sirom, omlet koji je ispao suh pa sam isla raditi novi sa povrcem, cokolino, griz s mlijekom, keks i ad, kupovna kasica povratna, kupovna goodnight, cak i puding od Nestlé sam probala... Nis ona svega toga je pojela ukupno 100 g ako da i popila je 100 ml mlijeka nakon kupanja na jedvite jade. Znaci ja sam prebijena od pripremanja obroka 🤯🥴
Ajme Grizli, pa umorim se citajuci. Vjerojatno si probala sve zive metode, al ako mozes ne toliko toga pravit olaksat ces sebi zivot, a i smanjit njena ocekivanja. No znam, lako je meni govorit kad imam svejeda... Jesi probala sa zdravim pizzama? Tipa pizza od prosenih pahuljica (njam) ili slanutkovog brasna (malo manje njam al isto dobro). Moj mali to tamani. Imam neki bio kecap pa malo stavim na pizzu i onda postruzem s nje, cisto da ostane onak malo natopljeno (to s ovom prosenom radim). Mali tamani. Sebi i muzu jos svasta natrpam i svi imamo finu veceru, a gotovo je fkt za cas. Ili radim isto klasiku, palacinke, popecke...od batata su mi super i to mali jako voli. Mada ko i Didi, nemamo veceru svaki dan jer mali jednostavno nekad previse pojede kroz dan. Vele tete u vrticu da pojede cijeli rucak, dodje doma oko 1, 2 i bas maltretira dok mu opet ne posluzim nas rucak. I to smaze pun tanjur i onda jos neko voce kasnije, ako ga ugleda na sanku. Dorucak ko i kod mikio, i to bude obilna porcija. A stalno onda jos zica, malo kruha, malo neceg kaj vidi u nasim rukama i tak.
Angelly, cestitam na deckicu Pa bas ce vam bit lijepo. Jel pricate s malcem o braceku, mislis da kuzi malo?
Sortiraj odgovore
Najstariji