Mi smo isto baš taman izmedju 4+ i 5. 4+ ga već malo steže, a 5 ko da bi mogla propustit.
Mom malom se pelena dosta urezivala na 4 pa kad smo prešli na 4+ to je bilo prestalo al evo, sad je opet zraso.
Losa, pa kud sad pak korona.
Ne kuzim di je taj tvoj frend bio svih ovih mjeseci kad te sad zove za ovo. Valjda nisu pratili malog i slali na sve preglede koji se zahtjevaju za nedonoscad kad ti govori da mu ne trebaju pegledi. Ne kuzim fakat.
Losa nazalost tako moja frendica s mali za kojeg se sad s 5 godine potvrdilo da ima spektar autizma. Mali se nikad s mojom kci nije igrao, uvijek sjedio u kutu. s 3 i pol nije prozborio, raadio stalno ponavljajuće radnje i slično. Ma nije mu ništa :(
i pozitivan test tvog muža je dokaz da su ti testovi s*anje.
Mikio nisam napisala gore al realno, kakve su šanse da ti N nije imala koronu?
da, s 14 mjeseci dvosložne. ah...
Ja citam a tesko stizem pisati🙄
Mikio Mislim da si me ti pitala, sad sam malca osjetila u 16tt, a E u 17tt 🙃 i da..sve je teze i teze🙈 nju nositi, trcati za njom..a sta ce tek biti🤪
Grizli Evo u sub sam zadnje odradila 🥳🥳 'porodiljni' moze poceti.
.
Sto se tice govora, mi smo isto na par rijeci i napokon je prohodalaa🥰 ja se ne zamaram, odaziva se na ime, pokazuje, zove mama tata baba deda, odgovara sa ' da' a ne vrti glavom.
Bas mi je sve slađa i slađa 🥰🥰
.
Drago mi je da su bolesni bolje!
Mi smo malo dosli kod mojih u Ri, njoj je trebalo dva i pol dana da se privikne, da ide i k njima a ne samo po meni🙄 tako da mi je ta dva dana bilo ultra tesko, ja svaki put presvlacim, uspavljujem, hRanim. Poludila sam. A doma se inace podjelimo, malo jedan pa drugi...
Mikio hvala 👍 za info o pelenama. Probat cu joj onda uzet 4+, taman ako su prst duze samo da nisu presiroke jer i ovu 4 jos uvijek ljepim trake od ruba do ruba. 🙄
Damnarexx woohoooo godisnji moze pocet 🤣🤣🤣😝... Ajde samo kad si rijesila to s poslom da ti bude lakse. Nadam se da cete uzivati u Ri. Nis cudno da E trazi samo tebe zbog promjene. Meni je M dok smo bili sad kod sveki isto puno vise mene trazila posebno nocu, al nakon 3-4 dana je vec htjela ostajat sama s njima, prvi dan ni cut. Bas nije bila sva na mjestu cak je i 200 gr izgubila sta je po meni puno u 7 dana na njenih 9 kg. Al dolazi sad pomalo na svoje. Bude i E polako se navikla, posebno ako cete ostat duze.
Losa pa katastrofa. Jel ti muz bio mouda u trgovini? Masu ljudi sad cujem da nisu nigdje bili samo doma ili eventualno u bolnicu ili trgovinu isli i zatrazili se. Ajd za bolnicu mi jasno al trgovina 😳. A ovog lika tvog necu ni komentirati kao ni od Lavice frendicu. Meni je to ko da se ti roditelji srame svoje djece. Obozavam kad me ljudi pitaju savjet/misljenje pa me popljuju ili se naljute. Bas sta me pitas.
Zene dajte koju ideju za večere?? 😒😒😒😒 Nesto sta ne ukljucuje sir, svjezi sir, mozzarellu, palentu i jaja. Kruh namazan ne zeli s nicim sto sam joj ponudila - namaz od slanutka, maslac, marmelada..., nece bas bi one cokolino varijante, niti povrce koje inace rado jede, a da ne spominjem meso i ribu one rucak kombinacije za veceru nema sanse da pojede. Luda sam više od mozganja.
Grizli ak ti svasta raznoliko prek dana jede a navecer samo nesto ja se ne bih ubijala od mozganja, rotiraj joj to sto voli i bok 🙃
Ajme dok sam vas pohvatala 🤪🤪🤪
Drago mi je da su svi bolje. Mala nadam se da će se svekar izvući 🤞🤞🤞
LoSa meni je više čudno da ste vi negativni nego što je muž pozitivan. Držim fige da prođe brzo i bezbolno, što god da je.
Oplakah na malu iz bolnice, kraljica 😂😂
V je još svijetlosnim godinama daleko od toga. Njen govor se svodi na mama različitim dramatičnim naglascima ovisno o tome želi li nešto, pokazuje mi nešto ili se ljuti na mene. "Ma" je mačka (+ cmokće da dođe pa zvuči kao da šalje puse 🙈), "am am" je kad je gladna, mljacka glasno kad želi pit, "koko" je kad želi Pino knjigu jer je zapamtila samo kokoš 😂. "Tata" je isto dosta redovito u upotrebi. Kad čuje da netko kaže bok ili pa-pa ostavlja sve što radi i počne mahati. I tako 😂
Rekla bih da razumije veliku većinu toga i kad joj nešto pričam prati, npr. ujutro joj kažem da moram na posao i pitam ako ce bit dobra pa kima glavom potvrdno i počne mi mahat, kao idi više 😂
Kad je pitam ako idemo van ode po cipele i jaknu i stoji pred vratima. Kad je pitam ako ide spavati (ako je umorna) mahne i ode u sobu. Ali sve to bez artikuliranih glasova. Ili govori dadada ili nenene ili urla kao gorila 🙈🙈🙈
I nije baš najsretnija (mamino). Hoda jako puno ali svakih 20 koraka padne. I tek ovaj tjedan je počela pokazivati namjeru da se popne na kauč. Kad šetamo pred stepenicama stane i pruža mi ruku.
[/url
Grizli a griz na mlijeku s malo kakaa ili cimeta? Moja ful voli.
Cijeli dan razmišljam da nešto želim prokomentirati i sad kad sam konačno na forumu nema šanse da se sjetim 🤦🏼♀️
[/url
Losa nadam se da ce biti dobro i tvoj i da se nisu zatrazili. Jbg ko zna di se mogao zaraziti, a mozda su tebe prerano ili prekasno testirali. To isto su rekli da moze biti problem. 🤦♀️ Bitno da sad svi budete dobro.
DeeDee 🤣🤣🤣 nije ti V depresivka 😂😂😂
Griz sa mlijekom, palenta sa svjezim sirom ili mozzarelom, omleti su jedino sto je do sad jela i to sam rotirala iako vecinu veceri bi jela palentu i sir... Ali sad je i za to pocela zafrkavat. Prije bi to pojela bez problema i najcesce ne bi trazila nesto drugo, al zadnjih dana vidim da joj se to vise bas i ne jede... Pa vadim opet 3-4 drugih opcija ne bi li sto pojela. Jer bude gladna i place i radi am am al nece jest nesto sto joj se ne jede. Par puta me spasila kupovna kasica one neke noćne al to joj nije dosta jer se po noci budi gladna, a i nije mi bas opcija da zivi na tome. Nadobudno kupila i keksolino i cokolino i grisolino i neznam sta se lino i nece nista pojede 2-3 zlice i makne zdjelicu. Dok za dorucak sve to hoce pojest.
Sortiraj odgovore
Najstariji