ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beba2025❤
    12. Travanj 2021. 17:47

Pozdrav svima 😊
    Ostavila vas bolesne, nasla jos bolesnije😔😔
    Nadam se da ćete što prije svi ozdraviti❤️💙
    Moje su zasad hvala Bogu zdrave🥰
    U školama vladaju vodene kozice, koliko se nadam da ih neće pokupiti, toliko bi bilo bolje da ih prebole dok su male.

Mi smo započeli hrpu stvari, pa smo stalno u poslu.. Što mi je super, jer nakratko zaboravim na probleme..

Čuvajte se svi,, držim 🤞❤️💙za brzo ozdravljenje 💛💛

• Zarica
    12. Travanj 2021. 17:52

Ma da, jasno je meni da nije rota svemoguca, al volim se nadat najboljem i bas sam mirnija kad znam da smo se cjepili. 
    Lavice, za te doznake... kakve su to doznake? Sto bi trebala pitati? Pitala sam vec terapeuticu jel mu treba ortoped pa je rekla da nema razloga, da nema problema sa stopalima. Pregled kod fizijatra je krajem mjeseca pa bi ga mogla pitat jel ima potrebe da se rade cipele po otisku, ako se tako objasni to za doznaku? 
    Angelly, joj ti tvoji na poslu... traceraj. A bas te briga, jos kratko i opet ces uzivat :) 
    mala.le, zao mi je za svekra. Nadam se da ce izaci na dobro. I drzim fige malcu za prilagodbu. 

Grizli
    12. Travanj 2021. 18:11

Losa bit ce malini dobro cim je situacija se popravila. Petra drago mi da su cure bolje.
    Angelly ahahaha sigurna sam da za malog si u ovim tjednima imala sve vec spremno 🤭... Ajde samo ako si dobro! Do kad ces raditi?
    Mala.le 😳😒 bas mi je zao da je svekar lose. Drzite se i nadam se da ce se maleni brzo prilagoditi.
    Beba nek problemi budu sto manji i suoer da su cure dobro. Mozda je zbilja bolje da prebole vodene kozice dok su manje.
    M za prvi dan sa bakom bila super, jedino joj nije bas htjela nis jesti osim 2-3 keksića 🙄 tako da cemo morat poraditi na tome. Iako joj je mama nudila i kasicu, žitarice i jogurt sta inace voli, cak i onu kupovnu kasicu sto nosam u ruksaku nacela, kruh i namaz nista nije htjela. A i spavala joj lose, al valjda joj bilo sve novo oa dok se navikne i dok se uhodaju. Ja za pevi radni dan dobila poziv iz bolnice ako mogu odmah doc da mi skinu madež jer im se oslobodio termin pa da ne cekam vise tako da sam radila 30 minuta 🤣 i otisla u bolnicu pa sad zasivana se vucem po stanu, a M bi ko za vraga bas te savove mi dirala. A vrhunac dana je necak koji je nogu slomio dok je doma sam bio jer ima online skolu, jos je svima enigma sto se desilo. 

Lavica27
    13. Travanj 2021. 10:47

Mala.le nadam se da će se svekar ipak oporaviti! sretno s vrtićem..
    Zarica doznaka je isto ono što si nosila na posao kad si otvorila porodiljni, samo ova doznaka je za malog. Doznaku nosiš na hzzo kad ti ju da fizijatar i oni daju potvrdu da odobravaju pokrivanje troška. Nismo ni mi išli ortopedu, nego je fizijatar rekao obzirom je on hipotoničan (isto kao i tvoj) da su mu malo 'mekana' stopala i da bi mu bile dobre čvrste ortopedske cipele po mjeri. Mislim da se nekad mogu dobiti doznake tipa svakih 6 mj da dobivaš besplatno te cipele. Ima puno modela za izabrati. Pitaj direkt fizijatra na pregledu da li je moguće dobiti doznaku za ortopedske cipele. Najgore kaj može bit da te odbije :)
    Grizli brz oporavak želim!
    Mi smo jučer zvali pedicu da joj kažem da smo bili na pregledu za vikend i nije bila sretna što su mu dali antibiotik. Da ona prije sumnja na adenovirus i da dođemo drugi daan na kontrolu i vađenje krvi. Bili smo jutros, nije imao temp od ponoći kako smo mu dali Neofen ali proljev je i dalje tu. I dalje misli da je adenovirus jer vlada epidemija ali ga nije htjela mrcvariti s vađenjem krvi. Rekla je da sutra dođemo izvaditi  ako opet donije temp i da pijemo antb još 2 dana. Uz to četvorka koja mu izlai ga tolko boli da mu je jučer u 2 navrata krv sa slinom tekla niz bradu a noćas smo svi budni od 3 koliko je vrištao. Eto, ludnica.
    PetraB hvala Bogu da ste bolje!

• Zarica
    13. Travanj 2021. 12:16

Lavice thx! Pitat cu ga. Samo kaj imamo pregled tek krajem mjeseca tak da mozda prve ipak kupim normalno pa cu pitat za doznaku za iduce cipele. 

• Hani
    13. Travanj 2021. 15:47

Žene, kak ste danas?😚

Lorena94
    13. Travanj 2021. 16:00

Pozdrav drage moje... Nadam se da ste mi danas sve danas dobro i dječica polako ozdravljaju. Nisam vam stigla tipkati, puno posla na poslu a kod kuć da ne pričam. Počeli uređivati potkrovlje pa stalno neke prepreke.. Losa kako ste? DeeDeeSb vi? Petra kako su K i V? Proljev prestao? Lavice i vi brzo ozdravite! Anikka jeste uspjeli štogod riješiti sa stanom i stvarima? Grizli brz oporavak i nećaku! Imam pitanje za vas, jel vas dječica prate pogledom, odazivaju se na ime i jel pričaju?

Lavica27
    13. Travanj 2021. 16:10

Definiraj pricaju?
    Prati pogledom,odaziva se na ime,razumije puno toga kad ga pitas pa pokazuje (tipa simulira kako oblacit kapu,cipele i sl.), A sto se tice pricanja ima neki svoj jezik, non stop nesto brljblja, od meni poznatog pa pa njam njam, tata,mama,dede,ajde.

mrgud_zg
    13. Travanj 2021. 19:10

Pozz ekipa. Ja nikak ne pisem jer stvarno nemam kaj, uzasno mi je zao da ste svi tak bolesni, i nadam se da cete svi cim prije ozdravit. Vidim da vec ide na bolje 👌
    Kod nas nema nis novo. Moj mali ne prica apsolutno nista, tj govori mama a nekad am am. Glupo mi je rec da razumije sve al razumije uzasno puno. Dirigira prstom al i bas puno zna pokazat kaj hoce, u slikovnicama isto bas puno pokazuje. Al recimo bas mijenja polja interesa. Prije par mj je obozavao zivotinje, sad obozava autice i lopte i tak.. ja se nekak ne opterecujem, jer vidim da razumije, ionak cemo s godinu i pol na pregled pa ako pedijatrica smatra da je sporo onda cemo nes poduzet. On je s druge strane bas jako motoricki spretan, glupo mi je pisat da sad ispadne da se hvalim, al hocu rec da mi je logicno da se nemre razvijat jednako brzo na svim poljima..

Grizli
    13. Travanj 2021. 19:49

Ajme Mikio opet muku mucis... N je kraljica sa onom zaba, masa, medo... I dalje hit mojoj.
    Moja se odaziva i okrene u vecini slucajeva kad ju zovem, kuzi jako puno toga, "slusa" upute recimo ako ju posaljem po slincek prije dorucka ode u ladicu i donese ga i slicne radnje, govori jasno nekih 7-8 riječi, a neki dan nas sokirala kad sam ju pitala jel se moze smiriti odgovorila mi ne baš. Da sam bila sama ne bi vjerovala da sam to cula al bili smo kod svekrve i tamo nas 6 odraslih svi culi isto i prasli u smijeh. U pracilu za sve sto nezna kako rec vice mama 😒 tako da je i kod nas 5 miljona puta mama na repertoaru. Motoricki recimo jako voli slagat i preslagivat sve, oponasat kuhanje, čišćenje i sl kucanske poslove koje viddi od nas, al recimo crtanje ju ne zanima ni najmanje, kao ni slaganje onih puzzli nekih. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.