Dok ne zaboravim napisat...Red mi smo imali adidaske,one Stan Smith,uzaaaasno su tvrde! Navodno su Geox najmekse j ja sam sad uzela one klasiÄne kožne reebokice,tamnoplavo bijele ,imaju sirok cicak i duboko ide jezik zbog visokog rista mi je to super.Ā
Damnarexx hvala ti,je,odmorili smo bas i spremna sam za posao slj.tjedanš
Joj nadam se da ste do sljedeÄeg tjedna svi ko novi,ide kalendarski proljeceš
Ja sam sad s curama isla u Å”etnju, nas 5 se sece,imamo jednom tjedno izlet gdje nikad nismo bile,iÅ”le smo vinskom rutom,na kraju nas ugostio vinar, potocio Portugizac,narezao,djeca sva zaspala. 7 km krug odradila,milina. Falit Äe mi ovo kad poÄnem raditi...
Grizli javi na koju adresu ludare da ti Å”aljemo pisma podrskeššš
Kod mene nered u njegovom kutku. Definitivno ima prepreprevise igraÄaka. A Å”ta sad..nece bit zauvijek.
Kad smo kod ljeta kod mene upravo poÄeo snijeg ahahaha ovo je sve poludilo
[/url
Hahaha DeeDee fali mi tvoj kraj i te lude promjene vremena tamo...cak i kisa 𤣠Nema mi ljepseg nego kad sam sjedila na terasi i promatrala Ucku u oblacima š¤§
Nadam se da ce tvojima sto prije popustiti temp...jesu dobili kakvu terapiju?
.
Lavice i mi imamo tamnoplave i bijele Reebok..super su za visoki rist...sveki mu kupila prvo Adidas a sinÄina ima siroku nogu na mater pa mu bile uske tako da ih je zamijenila i uzela ovih dvoje. Sad su mu jedne za dvoriste a druge za goste š
Vidjela sam slikice iz setnji i to mi tak fora Å”to vas je vise sa kolicima š
.
Grizli ovo tvoje mi cak ni smijesno nije...pa di ce kod vas šš Nista uzmi Normabela šš
Mare sunce i bura cijeli dan, pljusak snijega ali onako kvalitetno par minuta, sad opet sunce ššš
Hvala ti, mama je dobila Sumamed i Panatus, isto kao ja, tata za sad niÅ”ta ali on joÅ” Äeka rezultat testa..
[/url
DeeDee nadam se da cete svi biti dobro na kraju. A ovo sa V izolacijom mi je super #izdrzi! Ma mislila sam bosa po zimi da mi nije ok, al ljeti znam i ja bosa biti... U pelenama ni ljeti meni nije bas psim za plazu al ja sam komplicirana... A pa ti si polunudista za doma š¤£š¤£š¤£
Mare sve je ona isplanirala, mi cemo spavat na kaucu da cujemo malu kad place a ona u nasoj sobi. Mama ni na putu pa sam ponudila da ide spavat u kucu i dovit ce mmin auto na korsitenje al to joj ne odgovara, meni sve mora odgovarat... Uglavnom sve ona ima plan i program... Steta da se normabeli ne mogu kupiti. Al ako me raspizde ja se pakujem i odem u maminu kucu a oni nek se snalaze sa M, samo na rucak cu doci š¤£
Ja uopce nisam razmiljsala o tenisicama... Mislim da cu joj uzet neke u froddo kad preraste joj nogica ove, ako ne geox isto mi dosta mame oko mene hvale, cak mi je jedna frendica rekla i neke kupljenje u deichmanu neznam koje i kakve su... Ima koja iskustva sa tenisicama za djecu od tamo? š¤
Mikio ma niÅ”ta, mi nismo ni za sebe dobili papir niti su nas pitali kontakte ni iÅ”ta, samo su nas nazvali s hzjz i rekli do kad moramo bit i kao možda doÄe netko provjerit ako smo doma, naravno nitko nije doÅ”ao jer smo im daleko. Za vitu mi nisu rekli niÅ”ta, ovo je sad pedijatrica nam rekla š¤·
Kod Mrgud je joÅ” i bolje, nju nisu zvale ni doktorica ni epidemiolog š¤¦š¤¦š¤¦
Grizli, mi imamo iz Deichmanna cupcake - jedne kao marte i jedne tipa starke. Ja sam jako zadovoljna, ali ona je meni 90% vremena u Äarapama ili Å”lapicama i tek zadnja dva dana hoda malo viÅ”e pa nemam neko iskustvo preveliko
[/url
Meni dns stigle one naljepnice i kad sam preuzimala vidjela sam da mu je kombi pun onih paketa s About you hahahaha Kaze lik nije to nista...imaju jos dvije palete za podijeliti š
*isprike na dugom objasnjenju ocizolaciji, kog ne zanima nek slobodno preskoci šš* Meni je logicno ovo za vitu. To je kao ak je ona pokupila zadnji dan od njih pa da ne premosi dalje. (U stvari mi nije nis logicno jer ocito nis ne znaju al ajde). A Ā meni nitko nije nis pisao. Zato sam i totalno ljuta/razocarana na āsustavā nitko me nije ni zvao ni nis. Al meni sad istice 10 dana i onda mm naslavlja cuvat malog i mi smo odlucili da se necemo s nikim (tj oni) vidjet jos 10 dana (tj 9 al ajde š) A mm je taman jos tolko na porodiljnom pa nam je to onda ok. Samo cu ja onda nakon tog moram uzet go kad mi pocne sestricna cuvat malog za āprilagodbuā a to smo prije mislili da ce bit ovaj tjedan dok je mm jos na porodiljnjom. Al zelimo bit odgovorni pa smo odgodili.Ā
GrizliĀ a na kolko dugo ti dolazi svekrva? šš
LaviceĀ ta vasa zenska druzenja su stvarmo super š
Angelly skuzila sam jucee da nisam cestitala ššš„³
Sortiraj odgovore
Najstariji