Meni prestala ispadat kosa. Prelomnica je bila kad sam bila kod onog osteopata i napravila generalku kod frizera. Ne znam koje je pomoglo jer je bilo istovremeno, al nesto je upalilo.
Losa, meni NKD ima robicu bas dosta usku u struku. Mozda je to idealno za tvog malog. Al brojevi su im generalno mali, tak da bi on mozda njihov 98 ili vise bio.
Mom malom se isto to desilo, sve hlacice su mu odjednom prekratke. Vidi mu se gola nozica dole. A nosi 80 ili vece hlace. Tak da ne kuzim jer on ima oko 73/74 cm. Bodiji 80 isto na knap. Sad mu npr oblacim 86/92 iz lidla i budu mu malo veci al ok mu je. Nit je debel nit visok tak da mi nis to nije jasno.
Meni About You nije nista stekao ni u jednom trenu. Odnosno mm, on je istrazivao u par navrata i na kraju kupio. Inace je lud kad tehnologija steka tako da sam sigurna da je sve proslo glatko
Cure evo mene s pregleda, srceko kuca i na 7+3 mada po mjerama bebolino je kao 8. Prvo reko za neku tockicu kao evo ploda a onda skuzio da je fulao 😂 uopce nije tockica vise 🥰. Narucila sam se ovaj put za Nifty.
Ma nisam kritična nego realna. Preko plastelina sam prošla (pola ga je u tepisima po stanu, pola stvrdnuto al ajd) al sve te pijeskove koji su hit kratko vrijeme na kraju ispada više štete nego koristi. Neka me 3+mame isprave🙈
Cestitaaaaam Angelly!!
Angelly 🥰🥰🥰
.
Ja pametna svome kupila sad u lidlu 86/92 😁😁 Nisam ga jos oprala da ga probamo hahaha. Al sad je na 86...isto je preko noci prerastao 80..bodiji mu postali kratki u rukavima.
Meni je sad Sinsay zakon...bolji mi od Pepca a cijenom nisu puno različiti..zadovoljna sam svime sto sam narucila..nista mi se nije skupilo itd. Jedna majica je pustila boju al to je jedna od cijele garderobe...odsad pazim da na 40perem. H&M pidzame je jako dugo nosio...sad mu postale preuske pa cu uzeti opet jer su mi super.
.
Kako su pozitivci danas? Zarice,Mrgud?
.
Ajme Damnarexx zavidim...ja sam preogromna bila...tj. trbuh mi je bio kao da blizance nosim...i zadnjih par tjedana mi sav ispucao tako da katastrofa sta strija imam i rastegnute koze...al jos uvijek se to polako povlaci. Taman mozda smršavim nesto dok opet ostanem trudna 🤣🤣🤣 ako ne ima da pređem 100 🙈🙈
Ja isto došla vidjeti kako su pozitivci, nadam se da ste bolje
Moram se pohvaliti da sam postala teta, brat je dobio divnog malog dječaka
Ja pijesak nikad nisam kupovala tako da nemam pojma stvarno
Angelly ♥️
[iimg]
Angelly ❤️☺️ nek je sretno do kraja...
Lavice zato te i pitam jer to mi ne iz prve ruke ovako meni se cini svasta fora vjerujem d i klimcima bude al posljedice 🙄🙄
Annika kako je M?
Stigle nam slapice na misa od Bajke 19...eee te joj stoje ko salivene. Presretna je bila kad sam joj ih obukla. Cijelo popodne presetavala po dnevnom i svako malo stala i pomazila ih. ☺️🥰 Smjesna je skroz. A kad sam joj rekla da stane da joj slikam slape na nogama frajerica izbacila nogicu van. 😂 Koja zenska
Grizli ok je, još mu mijenjam flastere na rani ali osim toga kao da nismo bili na operaciji. Loše spava i točno vidim da sanja ružno, sad jel se poklopilo razvojno razdoblje u kojem se to javlja ili je ipak u stresu od bockanja i svega, ne znam
[iimg]
Angelly cestitam ❤️ Jedva cekam izvjestaje s pregleda 🥰
Damnarexx bas sam htjela pitati jel imate ime, bas me zanima kaj cete smisliti jer mi je E prekrasno i ime 😊
Mikio da ti nije ispadanje kose posljedica corone? Cula sam iz par izvora da se ljudima znalo to dogadati.
Annika bas sam htjela pitati kako ide oporavak. Nadam se da ce brzo proci to lose spavanje. Moj isto tak zna, neke noci bas lose spava, ne mogu povezati s nicim kaj se dogodi preko dana. I cestitam teti 💐
Kaj se tice robice, moj nosi sve moguce velicine. Ove hlacice koje su mu malo kratke ima po doma, al ja njemu stalno stavim stramplice ispod jer mi ide na zivce kad ga nosim da su mu gole noge.
Gledala sam malo tenisice za proljece i cini mi se da adidas npr.nemaju bas mekani dzon niti kvalitetan ulozak. Nisam uopce pametna da mu uzmem neke froddo tenisice? Slape moj uopce ne nosi, po doma je u termo carapama. Mislim da budem slapice tek za vrtic kupila.
Grizli ovo je preslatko 🥰 koja ljubav prema slapicama 🥰 prava cura 😂
Jutro!😊
Grizli, M zamišljam tako nježnu, nježnu🤗
Red, kako ti? Umorna?
Losa, annika, i kod mog loši snovi nekih tjedan dana. Cvili i vrpolji se. Mislila sam da je to možda povezano s tim sto se sad digao na noge.
G nosi kucne papuce br. 19 jer pelice sam nasla samo br 20 kad sam kupovala tako da cekaju svoj red.
Od robice je 80, s tim da gornji dio trenirke moze i 68. Zbog debljih platnenih pelena sad idemo na bodije 86.
Annika tetka čestitam 💙
.
Ma tko bi znao zasto cvile...moj je jucer i prekjučer spavao s nama jer bi poceo toliko plakati da ga nisam mogla smiriti drugacije. I non stop se vrti i okrece...sve nas je išutirao...nocas se npr nije budio al je jutros prije nego se probudio toliko poceo plakati u snu da su mu suze isle. Poceo je duze spavati ujutro...skoro do 8 💪
Sad kad se ureknem 🤣
.
Bajka najavljuje sajam za vikend...mozda bude popusta. 🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji