ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    18. Ožujak 2021. 22:09

Grizli, jesam ja dobro skuzila da je svekrva isplanirala spavat u vasem krevetu?🤔 Pa sto ste samo rekli na to :)
    Mi obavezno po vani stramplice nosimo. Ja mu ih mrzim oblaciti, al on je uvijek u trenirkama jer to mu je najudobnije, a onda mora imat ispod jos nesto. Prehladno je vani. Al sve hlace njegove su meni pretanke za ovo vrijeme. Ne bih nikako mogla bez stramplica.
    DeeDee, jesi zavrsila kuru sumameda? Jel pomogao sto? Nadam se da bude roditeljima brzo proslo...
    Angelly, cestitke :)
    Lavice, ja bi jos malo porodiljnog :P Kad kreces radit? 1.4.?
    Losa, jeste spremni za vrtic? U pon vam krece prilagodba jelda? Ste se danas cijepili il je to iduci petak? 

• Zarica
    18. Ožujak 2021. 22:10

Aha, zabrijala sam da je petak a kad ono... neeeeeee

Grizli
    19. Ožujak 2021. 07:52

Jutro... Za ne faliti jos me danas i glava rastura ponovo cijelu noc vegetirala, M divljala... Jel moguce da bas svaki put kad mene boli glava za krepat ona tu noc je nemoguca?
    Mare aaa slikica bi koja mogla pasti da vidimo
    Losa pa o zirom da imate podno grijanje logicno da plocice nisu hladne, jos ako vam je toplije doma sto bi ga deblje oblacila... Nama u stanu je oko 20-21 pa se shodno tome i oblacimo. Trenutacno bodij dugih, carapice i trenerke i slapice su nam za po doma. 
    Zarice da da znaci ponudila se da ona spava na kaucu pod uvijetom da onda maknemo ruter od interneta jer joj smeta sto blicaju lampice na njemu i da ugasimo klimu jer njoj je onda vruce i pomogucnosti da M premestimo dok je tu u nasu sobu jer je od M soba spojena sa dnevnim pa tokom noci bi joj prolazili i budili ju... Uglavnom onda nakon svih tih uvijeta (dobro da ne moram zidare zvat da njoj udovoljimo) mm joj je rkeo da nije normalna pa je rekla da najjednostavniji bi onda bilo da mi spavamo u dnevnom pa eto ne treba nista micat. 

DeeDee
    19. Ožujak 2021. 08:50

Zarice jučer popila zadnji, ali ide na bolje već, valjda će kroz par dana proradit kako treba 🙃
    Evo mama bez temperature od jučer napokon 🥳🥳🥳
    Grizli ovaj put je pobjedila baš 😂

[/url

Grizli
    19. Ožujak 2021. 09:29

Losa zaboravila ti zahvaliti sto si me sjetila dm 25x vise bodova... Obavila jucer ja shopping i dobila 220kn za drugi put... 😊 Sigurba sam da ces i ti zablistati sa cifrom...
    Ako kojoj jos treba autosjedalica Baby center ima akciju do 21.3. 15% na sve AS... Ja narucila napokon novu jer je stavljanje u jaje postalo prekomplicirano. 

MaRe
    19. Ožujak 2021. 11:30

Ovo je jedna...oci su mi ispale sinoc dok sam ju ljepila i jos mi grbavo ispala al dobro sta djeca znaju 🤭🤭🤭🤭 Prejeftine su a lijepe su...zadovoljna sam...jos drugu moram danas staviti..isto su neke životinje. 
    Ostatak cu uslikati kad budem imala volje pokupiti igracke hahaha
    .
    Grizli najbolje kak Mikio kaze...njoj dajte ključeve i zbrisite..vec sad dize tlak a ne dok bude tamo 🙄

MaRe
    19. Ožujak 2021. 12:12

Jos na ovaj drugi zid moram ovu drugu zaljepiti i razmišljam jos koju uzeti 🙈
    Jos da se igra u njoj bez mene 😁😁 al ajde zna po par minuta biti dok sve ne raširi okolo 🤭🤭

Grizli
    19. Ožujak 2021. 14:36

Danas bas je divan dan divan dan... Ispast cu sad jako zlocesta... Neznam kojem bogu se molim i koji sveci me cuvaju da zahvalim na razumonom muzu i okolnostim... Ugl mm otisao po svoju mamicu da ju doveze i kad je stigao skuzi da ona kaslje, smrca i da ju boli grlo. Pita da je mjerila temp nije. Uđe u kucu svi kaže mu njegova nona da si svi bolesni i teta, barba, sestricna svi ukljucujuci i njegivu mamu i da sta je dosao da se zarazi. Mm ostao sokiran jer mu mama nis nije rekla da je bolesna a culi se i jutros. I reko joj da zaboravi da ne ide s njim nigdje posebno ne kod nas. Pa je isla dama mjeriti temp da ga uvjeri da joj nije nista na kraju ispalo da ima i temp. Samo se okrenuo i otisao. Tako da eto vozio 120 km bezveze jer je valjda ona ocekivala da ce ju uzet. Jos mu rekla pa sad kad si doso i bio u kontaktu samnom i da imam koronu moras u izolaciju. Rekla sam mu da je razumno odlucio jer da moram u izolaciju s njom u 55 kvadrata 10 dana bio bi 100% udovac. Dakle sto rec... Mozda sam zla ali mislim da je bas bezobrazno od nje da nije rekla i jos ocekivala da ce bolesna doc kao pod normalno kod nas. 
    Mare wooow kako slatko... Jooj ja bi za moju M taj uljac zeleni al nemam ga stvarno di staviti iako sam pokusala svakakve rosade po stanu da ga stavim a jedino da izbacim kauc 😂
    Losa ajme kako velik decko! Bas je dugacak. A ma nemoj k srcu uzima od pedi to sto je za vrtic rekla, meni je nasa rekla da roditelji nekad moraju donjet teske odluke al da se ne preispitujemo jer sve sto radimo samo moramo raditi sa mislju da je najbolje za nas i nju. Nasa pedi je super starija dr i prilicno razumna. 

Lorena94
    19. Ožujak 2021. 16:28

Pozdrav drage moje. Ne znam što se dogodilo, nisam se mogla ulogirati na forum. Grizli ta tvoja svekrva je baš koma. Mislim kak može tako i samo pomisliti da ćeš ju ti pustiti k sebi bolesnu?! Baš bezobzirno od nje! DeeDee 🤞 da sve brzo prođe. Kako je V? Petra ?? Mikio nemoj tobogan na balkon, a ni pijesak, tek ćeš onda imate što spremati. Hmmm tko je pitao za kinetički pijesak? Mi smo znali za poklon kupiti ako je dijete imalo želju. Zadnje smo malom bratiću kupili, teta nije baš oduševljena al nije ni kao pijesak, može  ga se rukom pokupiti. Losa, da i nama je pedica  rekla  do 3 god ne preporučuje vrtić, mi smo se nadali da će T biti oduševljen djecom, da bi na kraju bio fijasko. 

Ovo stvarno poštujem. Imam par poznanica koje su samo djeca , djeca,djeca. Drugo ništa. Iskreno, sebe ne mogu tako ni zamisliti.

Lavica27
    19. Ožujak 2021. 16:59

Losa mojoj pedici ne bi palo na pamet da takve savjete daje  ne znam jel ona misli da živimo od zraka i ljubavi. A i ne kuzim, s 3 godine će doc u kolektiv i svejedno pokupit sve bolesti do škole🤷‍♀️.
    Grizli,to bi se reklo "saved by the bell🤭🤭🤭 Mislim,jadna zena sto je bolesna al nije ok prešutit pa doc
    Dee drago mi je za mamu!!
    Mare presladak kutak! Vidim i vi imate igračaka za rješavati lopatom🤣
    Mikio,da dobila sam produljenje, iskoristila sam 1 mjesec i aktivirala godišnji pred mjesec dana. Nema mi smisla da sam ja doma a on u vrticu,a da ne kažem da je naknada 2300🤦‍♀️
    Ja sam tip ko Losa, volim svoju djecu al doma sam 1,5godinu,nemrem ja to. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.