ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    20. Ožujak 2021. 15:50

Grizli ovoj tvojoj treba medalju za glupost dati...u ovo doba ona bi isla bez problema kod djeteta a dolazi iz kuce di su svi nesto bolesni 🙈🙈 
    Mom 🙋‍♀️
    Petra sta kaze muz kakve su cure bile? Sigurno super jer je on zaspao pa ih nije cuo ko svi muski 🤣
    Nas dva smo jutros do pola 9 odspavali 🤭🤭 Ovaj cijeli tjedan se malo kasnije budi...vjerovatno zato sto ni ne zaspi ko prije u 7 nego vise bude 8-9.
    Izbacuje jedno dnevno spavanje tako da sad trazimo novi raspored koji ce mu odgovarati. 

Grizli
    20. Ožujak 2021. 20:45

PetraB super za triciklic,bas me zanima kako to izgleda ☺️! Drzim 🤞🤞🤞 za posao, a i da ako ga dobijes budes zadovoljna. Nek te J cesce zica da spavas s njima. 😂
    A ma moja sveki je neponovljiva... Ugl danas javila mm da jako kaslje, ima temp visoku i da je od jutra u krevetu i da joj je jako zao jer nije dosla to bi ju izbuklo iz kreveta. Samo sam pomislila jest kako da ne... Ne bis mene ni M vidila a kamo li sta drugo. Sta je najgore vecers i mm poceo smrckat. 😏
    Mikio ajme kod tebe opet koma spavanja 🤦‍♀️pa tebe ce N unistiti. 😱
    Mi svaku vecer M nakon večere posprejamo ili kapamo nos sa fizioloskom pustimo da odstoji dok se spremimo za spavanje i onda nekad sa stapicem malo pokupim, a najcesce onim aspiratorom na baterije. Ima 5 brzina i sa najslabijom vucemo. Kad joj curka nosic onda svakako sa tim aspiratorom 1x na dan al na brzini 2-3. Par puta kad je bilo zacepljenije smo na najjace na 5 i dobro joj je izvuklo. Iako sam nakon vasih iskusta da kad je bolesno djete ne pomaze taj baterijski kupila bila i mini usisavac klasican i ono za nos za usisavac al to nismo za sad morali koristiti. Bila pitala pedijatricu za taj baterijski pa je rekla da tako na 1 ili 2 brzinu se moze i svaki dan, jer zbilja taman povuce one smkljice al na jace da samo po potrebi. Cak mi je ona i pokazala kako da joj zacepim nosnicu drugu i onda stvarno povuce odmah sve van.

MaRe
    21. Ožujak 2021. 07:18

Kakvi znanstvenici i cjepiva...ako ste bolesni samo odite kod sina i snaje odmah cete ozdraviti 🤧✅💪 
    Grizli di ju nađe samo 🤣🤣🤣
    Al ajd kakva je da je..nek ona nama sto prije ozdravi da nas uveseljava 😁
    .
    Kao pocelo proljece a ja jucer morala debelu zimsku jaknu obuci 🙄

Lavica27
    21. Ožujak 2021. 08:31

Jutro cure!
    Grizli,nema potrebe da joj kapas fiziološku svaku večer ako ne smrca ili je zastopana. Sjećam se da je naš pedica spotala jer kao ni mi sebi ne stavljamo svaku noć fiziološku,kad je ona rekla imalo mi je smisla. A i uvijek se sjetim svekrva koja si je uništila sluznicu nosa s tom.fizioloskom reda radi . P.s. svekrva ti je takav top,umirem🙈🙈
    Petrab pa živa si. Držim fige za posao! I da imunitet djeteta je živa nepoznanica.  Najjace mi je kad se mame hvale "moj nikad nije bio bolestan u vrticu"pa majketi nisi ti zaslužna. To je kako ti grah padne.
    Inače cure kad dobijete drugo (koja zeli.i moze) pa kad vidite kaj su smrklji🙈🙈 znaci on valjda sve od kceri pokupi ,njoj nije nista al on je smrkav vec evo 350 od 365 dana u godini,mislim da mu se već neka nova vrsta nastanila u nosu.
    Mare zavidim. Moji cim vide da se razdanilo,budu budni. Jedva čekam da se sat pomakne.
    I za kraj objava, N je jucer prohodao🙈Bili.smo u gostima igrao se na podu,odjednom ustao i dosetao do nas preko boravka.  Bili smo u soku pa nismo ni kameru dohvatili🤣
    Ozdravite svi 😘

DeeDee
    21. Ožujak 2021. 10:47

Petra sretno s poslom 🤞🤞
    Lavice, bravoooo za N, pfff, pa da neće..😁😁❤️
    Vita prohodava zadnjih mjesec dana malo pomalo, sad se napokon opustila, ajmo reć da je ovaj tjedan više na nogama nego samo na koljenima i ful se ubrzala, ali presmiješna mi je, kao mali pijanac trči i tetura istovremeno.
    Nina i ostalele bolesne bebice, brzo najbrže ozdravljenje 💓💓
    Fiziološku ja koristim samo kad je bolesna ili ako joj se baš skori pa da lakše očistim, iako najčešće sve ode na kupanju..
    V je jučer bila nemoguća cijeli dan, cendrava i ekstremno drama queen ali smo zato imali najbolju noć u ohoho vremena. Zaspala sama bez uspavljivanja i boce oko 20, valjda je toliko ispraznila baterije da se samo okrenula na bok kad sam je spustila u krevetić. Probudila se u 1i30 za bocu i produžila do 7 🥳

[/url

PetraB
    21. Ožujak 2021. 10:51

Ajme Losa mene je ovo potreslo kad sam procitala, mogu zamisliti kako je tebi koja si to prosla. Strasno 😔
    Lavice ja imam one rolete iz ikee za zamracivanje, nema tracka sunca i sobama. Bude se oko 8/9 osim ako ih bas nesto ne probudi. Kod nas nemam al koliko sam skuzila na curke to bas ne utjece jel vani mrak ili dan... Bude se oko pola 7 bez obzira na sve 🙄.
    Ni mi ne koristimo fiziolosku svakodnevno. Kad su bolesne onda spricam sinomarin i to je to. Ak vidim skorene smrkljice u nosu, nikakva fizioloska, vatica, stapic...mamin prst je najbolji 🙈🤣... Sta ti je trece dijete 😅😅😅
    Mikio nadam se da ce brzo sve proc kod N
    Anna se nije dugo javila 🤔... 

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    21. Ožujak 2021. 10:51

Joj da i Lavice bravo za hodaca malog 🎉🎉🎉

url=https://lilypie.com][/url

Grizli
    21. Ožujak 2021. 17:42

Losa ajme uzas... Bas tuzno!
    Lavice bravooo N 👍👍👍
    Mikio jadna N i ti a njom. 🤞 Da brzo ozdravi.
    Ocito sam ja jedina onda koja redovito ispire nos sa fizioloskom. Zapravo kad krene mi sezona alergija to je jedino sta me spasi da ne riknem bas 🤔🙊. Meni je cak patronazna bila rekla kako da joj svaku vecer sa fizioloskom kapamo i cistimo nos. I pedica isto to sto sam rekla pokazala. I sad sam totalno zbunjena. Probat cemo bez 🤷‍♀️ to me bas nervira sto neke takve stvari svaki dr ili osoba za koju bi trebali biti strucni tvrdi svoje.
    Mi danas isli prosetat uz more iako puse dosta gledali smo setat između ulica di manje puse a M je bila tako happy, nasetala se da smo se sokirali koliko dugo je sama hodala. A kad se umorila samo se bacila na pod ispred triciklica da ju mm vozi 😂. Nadam se da nece sad biti bolesna iako sve je moguće kad ovaj moj kiše i smrce naveliko vec. 🙄 

MaRe
    21. Ožujak 2021. 19:40

Bravo N za prve korake 🥳🥳🥳 
    Losa ajme užas 😭 bas mi nekako tesko u prsima bude kad takve stvari procitam...i to odkad imam A...valjda s djetetom dobijes i taj strah i osjetljivost. Bas je grozno sto je toliko dugo se borila bebica i na kraju 😭
    Mikio drzim fige da sto prije ozdravi 😘 I da se naspavas.
    Grizli ja se isto sjecam da su na početku govorili da ne treba precesto ispirati im nos bas zbog sluznice jer sto se duze i vise ispire to bude gore...isto kao npr duze koristenje kapi za nos kako ima kontraefekt. 
    Mi s balcima zasad nemamo problema...il mu iscure dok tuli ili sam šmrkne van ko stari dedo jer je to naravno vidio od muških...pa se i on uhvati za nos i puše 🤣🤣🤣🙈

DeeDee
    22. Ožujak 2021. 09:12

Joj Mare nisam ovo s puhanjem nosa trebala pročitat za dobro jutro, vrlo sam vizualni tip, diže mi se želudac🤦🤦🤦😂

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.