Jutro...
Mikio i ja imam jednu mimozu doma... Iako sam ga poslala u firmu nek ide tamo bolovat a ne da tu meni smrce i rekla mu nek si mamu zove da ga pazi. 🤣 Zena Zlica... Jedva cekam biti bolesna i ja!
A onda je definitivno neka upala kod vas. To bi trebala ja mislim usisavati jos redovito ako kako moze. Dobro dok nema temp. N 🤞🤞🤞 ozdravi nam brzo.
Ostali bolesnici kako ste?
Nama dosla AS razmontirala sve, stavila prat iiii sad neznam vratiti natrag 🤣🤣🤣 krasno... Tj ne mogu provuc navlaku oko onih sto se otvore za bocne udare. Pa ako koja ima saznanja ili tutorial za cybex sirona Z 😊... I dobili na poklon ručnik za plažu. Nikad nis ne dobije pa me razveselio 🤣
Ahahah mikio prekasno, preeekasno 🤢🤢🤢
Ali oduvijek jedna jedina stvar na koju sam gadljiva su šmrklji. A kad vidim, sreća pa sam to vidjela 5 puta u životu, da netko ispuhuje iz nosa rukom, ajme mila majko, odmah se posvađam 🤢🤢🤢🙄
Držim fige da čim prije prođe..
.
Btw htjela sam iskomentirat, kakve ste vi s odlascima od doma na posao? Ja nisam mislila da ću bit takva mimozica, znači srce mi svako jutro puca kad idem ca i kao računam koliko me neće bit i šta ću sve propustit i gnjavim ju i grlim i ljubim na najjače kao da u vojsku idem 😂
A nisam tip kućanice, ne bi mogla bez posla, bar mislim, tako da ne znam šta s tim ispadima moj mozak želi od mene 🙈🙈
[/url
Ko o čemu,one o zelenim smrkljima🙈
Pa nije bezveze da se kaze kad muško ima 37.5 da zna kak je ženi kad radja🤣
LoSaajme ovo je strašno tuzno...pa kako nakon 6 mjeseci😖😖😖
Meni je uspjeh da je mali prohodao sa tim svim svojim praćenjima jer sam bas bila jako u brizi,činilo mi se mjesec dana bas nikakvog napretka...a za ova nadje*avanja me bas briga.
Grizli imaš sigurno na yt tutorial.
Dee ti bi premprla s ovim mojim N i njegovim smrkljima. Mikio apropo usisavanja 300 od 365 dana usisavamo nos i vrišti i crveni se i sve ostalo al nema cile mile. Kad smo oboje jedan fiksira tijelo i glavu a drugi usisava a kad sam sama imam neki sumo zahvat 🙈
Mi bili danas na privikavanju. Bila sam 1h s njim, slatka mu je ekipa,bio je predobre bolje i od onda je,sam se igra doma cijelo vrijeme ja sam čak uspjela proci dio mailova i čuti se s kolegama i skuhat rucak🎉 Sutra je sam,racunaju da ga u petak na spavanju ostave.
Ne svidja mi se što idu po ovom vjetru van sat vremena al šta da radim. Kupila sam danas strample pa ću mu oblacit🤷♀️
Lavice evo i ja se bas cudila kad je J dosao kuci da su bili vani. Ja ne znam jel u Zg manje puhalo nego u Sk al tu je bio lom. Brunu sam doslovce na dve minute izvodila jer nisam mogla bit dulje vani. Nemam problem s temperaturom, kisom, snijegom, maglom al vjetar mi nije bas napet za bit s klincima vani 🙄
DeeDee najnormalniji osjecaj ti je to. Pogotovo tebi (i svim ostalima) s prvim djetetom. Al proci ce i to s vremenom 😉
Mikio borba je svaki put s usisavanjem al uhvatim ih u klinc i nema labavo, usisat se mora. Vristanje, grcanje al tih minutu, dvije prezive 🤭... E i ako su sada zeleni (sorry DeeDee 😅) natapaj ju sa fizioloskom da sto prije isperes to.
url=https://lilypie.com][/url
Dakle zene znate sta neke od nas jedu dok citaju forum pa ono 🤮🤮🤮🤢🤢🤢 ubuduce necu vise jeat i citat obecajem!
Losa znaci fuuuuj mi je to kad vidim to sa pristevima. Bljak...
Lavice super za vrtic, nadam se da ce ave biti super!
Nisam nasla na yt nista korisno, al skuzila sam na kraju.
M odusevljena novom sjedalicom. Napokon ne vrišti kad ju hocu sjesti, sta smo zadnjih 7 dana drame imali. Puno vise mjesta ima za noge u ovoj. I sad samo ja moram u glavi se sloziti da prodamo to jaje jer inace cemo si stan zakrciti stvarima koje više ne koristimo jer sam sentimentalno vezana za svaki drek.
E da vas pitam kako vi njih umivate ujutro ili tokom dana? Do sad sam ju sa blazinicom pa pobrisala malim rucnikom, al to mi je sve teze jer ju koram drzat na rukama a ne da se bas svaki put.
Bok svima☺️
Nadam se da ste svi bolje🤞💛
Ja ne citam vise redovito, zatrpali smo se u posao, ali super nam je to dobro doslo🥰
Grizli, odsetamo za ručicu do kupaonice, popne se na klupicu, pere ručice, poigra se vodom dok ju umijem i sredim.
Da se nju pita, ne bi niti izlazila iz kupaonice 😄
Anikka i Hani.. Vjerojatno ste pisale, ali nisam vidjela, nadam se da su ok vasi dečki💙💙
Lavice, čestitke na prohodavanju i Hani na malom puzaču🥰🥰
Losa, bas mi je cudno i glupo da ne mozes uopce s malenim u vrtko,, ali on je otpocetka takav borac, ima da ih sve tamo poslozi u red💙
Joj ti zeleni, mi smo ih se rijesili sad tek nakon 3-4 tjedna. A kasalj ce valjda dogodine proc. Kupili danas probiotik pandu pa cemo sad to svaki dan pit. Frendica se kune da je magican.
Lavice, bravo za malog N🎉🎉🎉🎉 A bas super da je lijepo prohodao bas na vrijeme, bit ce mu fkt lakse u vrticu.
DeeDee, ja sam samo 2 dana radila iz ureda, sve ostalo od doma. Tak da ga zapravo i dalje vidim puno s obzirom da je kratko u vrticu, pa nemam jos taj osjecaj da mi fali. Izmedju ostalog skroz sam efikasna s poslom tak da zbilja dodjem do tocke da jednostavno nemam vise sto napravit, a ostane mi jos par sati fore. Nek se nastavilo :)
Ajme, ja se najela i dosla vas citati..
Bljuv 😂🤮🤮🤮
Beba 😘
Losa uzasno za cuti 🥺 ja se bas ovaj put podosta bojim prijevremenog poroda...nadam se da cemo izgurati do kraja🤞
.
Ja sad pred par mjeseci zadnji put joj nos usisavala i srecom nemamo vristanje. Jesmo li jedine? 😂
.
Ja odbrojavam jos 3tj do prestanka posla, wuhu🥳.
.
Ne mogu vjerovati da sam na pola puta...stvarno vrijeme leti a ja nikako da postanem svjesnija☺️
Ovo za stiskanje pristeva na plazi i ostale kozmeticke tretmane kojima tamo nije mijesto necu uopce komentirat. Ne kuzim te ljude.🤦🏼♀️
Smrklji, drekeci i ostalo od bebe sam nekak navikla. Iako sam prije kad sam vidla da je nekome zlo odma i ja imala potrebu povracat sad kad imam N i kad je njoj bilo zlo sam sve nekak odradila bez dizanja zeluca. Valjda se to sve poslozi u glavi, nemam pojma.
DeeDee ja navecer kad zaspe gledam slike i videe njene, a kaj bi tek da odem na posao 🤭
Grizli odemo u kupaonu i umijem ju rukom i obrisem rucnikom. Ona prtlja rukama po vodi i pokusava mi zatvoriti pipu. Imam neki prirucni stolac na koji stane dok to odradim. Prije sam znala sjest na skoljku i nju u krilo jer mi je blizu umivaonika.
A nekad i na prematalici ju blazinicom umijem ako treba.
Losa kaj ni prvi dan na 15 min? Cudno… Cak i sad u doba korone to dozvoljavaju…
Lavice super za 1.dan u vrticu! Vidis frajera kak je prohodao da moze u vrticu bit mobilniji 🤭
Kod nas je danas isto uzasno puhalo da nisam ni ja htjela ni na balkon izac. Ne kuzim kak djecu vode van po takvom vjetru. Inace nemam problem ni s hladnocom ni padalinama ni nis, obucemo se, uzmemo kisobran i vani smo. Samo da ne puse. To i mene bole usi od vjetra.
N mi i dalje neda blizu nosu, to bude vise stete nego koristi pa sam odustala od ciscenja nosa. Znaci sad nek me vidi sa spricom ili ampulom fizioloske ili maramicom vristi i place da se jos vise nos napuni, a poplavi sva kako ostane bez zraka plus ukaka se od muke. Tak da sam sad navecer naparila posteno kupaonu i slozila joj kadicu i nekak uz kupanje pustila da se to samo nekak cijedi i samo vodom obrisala. A vidjet cemo kaj dalje. Njoj je to bas stres uzasni.😔 Neznam kak pristupit.
A muz je pojeo pol tegle meda, 5 litara caja, pol kile limuna i javio da sutra ne dolazi na posao. A samo smrca i malo mu je nos zacepljen 🤦🏼♀️
Javim jel prezivio noc 😂
Bas mi je zao sto N tako lose podnosi.. mogu mislit kakav je to stres ako dode do kakanja. Jadnica 🧡
Damnarexx 🤣ja sam toliko gadljiva da nikad ništa ne citam i ne gledam kad jedem, zato valjda i jesam ovolika🤣
Ja nosic nikad nisam usisavala nit jednoj, osim kad je jaka prehlada, malom ručnom pumpicom, dok ne nauče puhati nosic, samo toplom vodom i gazicom.
Vjerujem da te strah, strahovi su uvijek prisutni, pogotovo kad vec imas dijete i znas puno mogucih scenarija.
Samo se pokusaj opustiti i uživati koliko god ti situacija dopusta, a sigurno ce sve biti u redu 💙
DeeDee, jeste vi bolje?
Sortiraj odgovore
Najstariji