Grizli pa rigorozni u odnosu na drugo(a) mjesta na Braču prošle godine ko da korone nikad nije bilo, kakve maske, švedski stol pod normalno, nikakav razmak a ni mjere u kids klubu.
Sto se tiče M i pospremanja eto ti si potrefila bas,jer iako mi kci posprema kad joj kazem nije mi se s nijednim desilo s godinom dana da vraćaju svaku igračku u sobu.... eto negdje sam zakazala🙈zapravo uopće ne znam.kako da mu objasnim da odnese skroz u sobu igracku🤔 vadi on kocke van pa pospremi nazad al iz fore odmah sve izbaci van. A to dok su mali samo bacam sudje u sudjericu ko mahnita da mi ne vadi prljave tanjure van ahahah
Zarice drago mi je da ste bolje! I super za ulov! Ja sam gledala klincima uzet i u petak 10 puta refreshala da me pusti do plaćanja i mislim si ma neda se to mene🙈
Aha Losa, vrtic,to ti ovisi od vrtića do vrtića. Kod nas sad zbog korone nosimo ponedjeljkom po par majici,bodija,hlačice i carapa i to do petka stoji u ormaricu pa nam onda vrate na "dezinfekciju "🤦♀️ Bocice i dude su nam uvijek vraćali svaki dan kad ih skupljamo iz higijenskih razloga. Pelene smo nosili svako tjedan po npr 20 kom za taj tjedan. Vlažne maramice i obične maramice početkom mjeseca paket.
Zarice ja bi se s tim simptomima definitivno testirala 🤷
Na about you mene uopće nije izbacivalo, baš sam skeptično probala i bez problema, još sam držala u košarici dva dana jer sam imala moralne dileme treba li mi stvarno (damnarexx napokon original alphica❤️😁) Bome se isplatilo sve na 50%, još neke stvari koje su prije bile snižene se pribrojio dodatan pospust tako da super, skoro kao moj mango 😇
[/url
Mikio, ovak su moje 20 i 21:
Cini mi se veca razlika od tvojih. Ne znam kak da izmjerim. Moram cekat mm da mi metar nadje.
Ma ja od doma radim i isto sam generalno u kuci. Malog cuva svekrva koja se cijepila tak da smo safe.
Mikio to ti je sigurno greška, reklamiraj, ne moraš ni mjeriti..
.
Evo mene od doktorice, dobila još jednu turu Panatusa i Sumamed i u četvrtak vaditi krv, jeeej, na kraju ću ja od nije mi ništa vući kao Mikio 🙄
[/url
Mikio to ti je sigurno greška, reklamiraj, ne moraš ni mjeriti..
.
Evo mene od doktorice, dobila još jednu turu sirupa i Sumamed i u četvrtak vaditi krv, jeeej, na kraju ću ja od nije mi ništa vući kao Mikio 🙄
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji