e da, sto se tice onog popusta 3 za 300. Figu je bio popust. Zena nije skuzila da ocu 3 para nego je mislila 2. Tak da nije bilo popusta :P
Mikio meni se to cini dosta vece zapravo. A mojon recino 20 je full duga. Sad narucila 19 pa cemo vidit razliku. Ja bi im poslala sliku i trazila objasnjenje.
Zarice a bas bezveze ispalo ti onda zapravo full cijena.
Za about you vidila popust al mi se nije dalo kupovati idpucala sam mjeseci limit valjda sa albumom od 100 stranica i loncima 🤣
Lavice ja bi rekla da je meni sa m tako pao grah nis drugo jer kome god kaze ne vjeruje ili se cudi ko da da sam madionicar a zapravo ona je takvo dijete bi ja rekla.
Mikio tobogan na balkon nikako osim ako ti nije cijeli zatvoren 🙅 al kanticu i to mozes..cak i onaj mini pješcanik sto ima poklopac..to bi joj moglo biti zanimljivo...taman 5 min da skrnes espresso 😁😁
Zarice,Mrgud i ostali brzo ozdravljenje 🤞🤞
Bas pomalo ide ta korona...kao sto smo pricale...sve cemo se kad tad zaraziti da ne znam kako pazimo.
Mikio ovo sta Mare kaze nemoj tobogan na terasu... Njima svasta padne napamet pa da ti ne bi se sama popela i nagnula se preko ograde. Osim ako je zatvorena terasa ono zimski vrt ili ako bis ga ucvrstila da ga ne može maknuti negdje di je daleko od ruba terase. Sestra je imala na terasi zavjesenu ljuljacku za malca pa ga je znala u tome ljuljati a ispod je bio pjescanik neki ko kornjaca pa bi mu ljeti u taj oklop poklopac stavila vodu da se brcka. Moja M se jako voli ljuljati na konjicu pa kad nam s ene ide van joj znam njega staviti na terasu, ona se ljulja a ja pijuckam kavu. Plan za ljeto je casmatino na terasi + neki bazencic sa 2 kapi vode kad nam se ne bude islo na more.
Losa mozda smo iste 🙊 i moje toliko dosle. Jedva cekam da dodju jer su joj ove vec stvarno na knap.
Ja se cak zadnjih par dana pitam jesam ja mozda njoj stisla robu ili sta... Znaci apsolutno sve sto je proali tjedan nosila sad joj full malo izgleda, a vaga pokazala svega 100 gr vise da ima, nisam uspjela ju izmjeriti jedino.
Joj Mare ako Boga znqs ne stavljaj pjescanik na terasu, nalazit ces pijesak i u guzici da prostis🙈🙈🙈 Tobogan im je zanimljiv al.ne spuste se 20 puta ispočetka pa je zabava kratka. Dobra je ideja s ljuljom vani.
Grizli moguće je. Moja kćer se tako po par cm odjednom rastegne i komotno moram po sve nove hlače odjednom 😕
Nama se tako 74/80, nosi ju već stvarno mjesecima i bodiji su joj i dalje super ali to što kažete, sve hlače 80 idu ovaj tjedan u povijest.
Ja je ne mjerim nego znam po kuhinjskom stolu 🙈
Do prošlog tjedna je prolazila ispod, sad ima problema jer ne kuži da je viša 😅
Izmjerili smo stol, izgleda da sad (V) ima 78cm. Na sistematskom je imala 74-75 tako da to je to 😁
[/url
Netko je pitao za trbuscic, mrvu veci mi je od prosle trudnoce. Doduse nisam ja ni na kraju imala neki ogrooman trbuh, dobila 12kg. Ovo je 7 dana pred porod ➡️ https://postimg.cc/xkSFwfsd
Zapravo su se iscudjivali kako je "malen🧐", E je bila 3.360kg. prosjek beba.
.
Sto se tice robice mi smo dugo na Lidlovim 74/80😁 to je bas dugotrajno... Dok hlacice vec neko vrijeme nosi 86 jer su joj 80 prekratke kad sjedne. Imat ce duge noge... Na mamu sigurno ne😂
.
Deedee to je to🥳🥳 koju boju si uzela? Ja imam tihu patnju na petrol🥰 a za rodj sam dobila od decka crnu, sa crnom kapuljacom🙃
.
Meni sutra najvjerojatnije dolazi About you😁 prvo sam se premisljala ocu, necu..al se dosta isplatilo pa sam uzela i bez problema mi je prosla narudzba do kraja. To je bio petak navecer.
.
Sutra idemo na cjepljenje, wuhu😏zovem jucer da ju narucim, pita me sestra a zasto vi nemate termin...
Ja ono, pa ocito jer mi ga niste dali 🙈
Btw, mi bajkine narucili na kraju 18 i dobre su joj. I ona se cudila maloj nozici😂
Nama su bodji od c&a najdugotrajnija robica. Lidlovi brojevi joj budu dobri kad je ostalo sve na taj broj vec skoro na knap a nesto i broj vece. Sad nosi lidl 74/80, h&m 80,c&a 80 gornje dijelove, 86 hlacice... Imamo od h&m haljinice 2 jos 68 broj koje su joj dobre 🤣... Bas saroliko, moram svaki put premjeriti robu kad trebam mjenjat sto preraste jer cesto ona multi pakiranja nisu ujednacene velicine. Njoj doduse vecina dođe kratka rijetko kad tijesna.
Damnarexx tako ti je i meni trbuh bio malen da kad sam pocela ici na one preglede od 38tt sestra mislila da su fulali da sam 28tt.🙊 Samo kad je sve u redu. Kako napreduje potrsga za imenom?
Ahaha Losa vidis kako svako djete drukcije. Nama je c&a bodiji i maji ko na mjeru da su rađeni, a hlače isto samo moraju biti broj veće jer ima duge noge. Ponekad od h&m imam osjecaj da oni s hrpe uzmu random brojeve i samo ljepe... Imam vise bodija i tajica iz istih kolekcija ono u paru sto se kupuje pa su jedne krace od drugig za debljinu orsta recimo. Al mi se sviđa kod h&m jer hlacice imaju one gumice sa gumbicima unutra pa tako rijesavamo presiroke hlacice. Tvome je i onda siroko kad to stisnes?
Lavice ti si ajmo rec najkriticnija prema igrackama 😂🙊 kineticki pjesak jel sto bolji od obicnog ili? Pitam je mm bi da kumcetu to kupimo za Uskrs, al mene strah da nas kumovi ne ubiju ako je kao klasičan pjesak.
Sortiraj odgovore
Najstariji