ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    19. Ožujak 2021. 17:57

Grizli 😁
    LoSa ne obaziri se na komentare, imala sam i ja jednu nevjerovatnu pedijatricu, kakve su njoj samo gluposti izlazile iz usta 
    DeeDee super da je i mama bolje 
    MikiO vratila ja natrag nakon što smo se vratili iz Zagreba. Sad će doći na rodjendanski ručak za tjedan pa ćemo vidjeti što kaže

[iimg]

• Zarica
    19. Ožujak 2021. 18:45

Losa, ja se slazem s tvojom pedicom, al evo i ja svojeg saljem. Kaj se mora, mora se. Ne znam na koji nacin ti je to prenijela, al ne kuzim zasto te to dira. Ti ces napraviti kako ti zelis, kog briga kakav stav imaju drugi (a svi imaju neki). Meni recimo mama vise puta spomenula pa kako tako rano ga saljem u vrtic, pa on nije jos za to. Digne mi tlak. Pa kaj da ga furam sa sobom na posao. Znam da je tvoja situacija malo drugacija al hocu rec... svak ima svoje razloge, a to kakav stav o tom ima tamo netko zaboli te.
    Sto se tice bolesti poanta je da se i s te strane preporuca kretanje kasnije. Pokupit ce oni i kasnije sve bolestine, al ce ipak imat malo jaci organizam s 3 god nego s jednom. 

annika
    19. Ožujak 2021. 21:42

MikiO jesam jer mi se ne isplati vraćati- razliku koju bih dobila u plaći dala bih za vrtić. Satnica mi je pala, nas prosvjetare onda županija šalje u druge škole gdje ima mjesta da popunimo satnicu- u sve škole gdje me županija poslala su me ravnatelji odbili osim u mjestu kod gunje- to vam je skoro dva sata vožnje u jednom smjeru. Ako ja odbijem ponudjeno, skidaju me s liste tako da sam ja taj put pisala zamolbe da me ne skidaju i jedina nada mi je da kolegica u školi krene raditi u drugu školu a da ja dodjem na njeno mjesto s punom satnicom. Ja sam dvoje starijih imala na faksu kao redoviti student tako da ja iskreno trenutno baš uživam biti samo mama

[iimg]

• mom12
    19. Ožujak 2021. 23:57

Pozdrav cure...nadam se da ste sve dobro kao i bebice...ako se vise mogu tako zvat.....da se i ja napokon javim🤯🤯🙈🙈....cestitam novim trudnicama...nisam bas u toku nisam sve procitala...malo sam u guzvi....mi jos nemamo zubice😅😅...rekord foruma...ako ne i vise...
    Grizli suosjecam za sveki🤯🤯...treba ti vise od vina😅😅...
    Dee koliko sam skuzila posto nisam sve citala samo izolacija...valjda ce i ostat tako drzim🤞🤞🤞
    Mi imamo adidas stan smit patike al ne nosimo ih cesto vise vani kad se vozimo u kolicima
    Moja je stalno bosa...obujem joj cipele carapice a ona jedno po jedno izuva i tako u krug...ja obuvam ona izuva....nekad se zaboravi...al ne dugo..

Grizli
    20. Ožujak 2021. 08:10

Annika pa tebi je def bolje da si doma nego se vozikat 2 sata na posao i setkat se sa svom ovom koronom. Osobno volim raditi i nisama tip domacice al sad nekako prvo pomislim sta je najbolja opcija za M. Tako da ja recimo trenutno radim administrativne poslove koje bas i ne volim umjesto svojih obaveza jer ipak me strah biti stalno u kontaktu sa strancima i na sluzbenim putovanjima pa da ju ne vidim danima.
    Mom jos nema zubica 🙉 da vam minposudimo kojega?
    Losa aaa ja sam imala dodatno neke kupone za 30x vise na sredstva za ciscenje sto sam doma na adresu dobila a i koristila sam dosta onih 2+1 akcija. Simpaticno mi je to kako oni obracunaju dodatne bodove i na gratis proizvode 🙊... Al nije lose! 
    E da do 21.3. H&m na app ima 15% na sve i  free dostavu/povrat... 

PetraB
    20. Ožujak 2021. 09:55

Mikio evo me 🙋🏻‍♀️
    Tjedan 100/h nis nisam stigla citat i pisat 🙈. Nocas mm spavao sam s curkama a ja J obecala da cu s njim tak da sam nakon duzeg vremena do 9 odspavala 🎉
    Meni je osobno sinomarin bolji. Ampule uzmem pa s tim inhaliram i imam sprej sinomarin mini. I ako bas ne mogu po noci spavati zbog zastopanog nosa, efedrin kapi prije spavanja (to pusta dr i to koristim obicno 2-3 noci samo bas kad je kaos).
    Triciklic je stigao, odlican 🎉🎉🎉 Jedva cekam da se unormali ovo vrijeme i u setnju otic 😊
    Losa ja sam isto takva, obozavam svoje klince no briga samo oko njih i kuce me ne ispunjava. Ovo za vrtic nakon trece godine je... A... Ne znam bas... M je krenula sa 2,5 u vrtic, bolesna svako malo bila... Atb se napila u svom zivotu za svo cetvero. J krenuo s 2 jos niti jedan atb nije popio. Tak da je nemoguce generalizirati oko toga. A tu je jos i stvar karaktera djece i sto njima odgovara. M je bilo sasvim ok doma, a J je bas trebao vrtic. A i ovo sto Lavica kaze, od cega da neki zive. Super ako se moze... Evo mi cemo moc sad s moje 2300 uz njegovu placu, necu biti gladna i bosa, kak se kaze, al nama je to ogromna razlika i sigurno mi komocija nece biti ista. Jucer upravo predala prijavu za neki posao pa cemo vidjeti. Cure mozda i ranije krenu od planiranog u vrtic ako upali.
    Grizli svekrva ti je 🔝... Pa majke ti, sta je s glavom? Svasta 🤦🏼‍♀️
    Mom rekorderi ste stvarno 🤭🤭🤭... Cak i mi "ozubavili" 🤣... 

url=https://lilypie.com][/url

• Zarica
    20. Ožujak 2021. 10:00

mi inhaliramo 2 do 3 put dnevno po 10-15 min. Al on je uzasno bjezao od inhalatora, a fakat ne mozemo bez toga zbog kaslja tako da smo prvi put iskoristili mobitel (Teletabisi) da ga pridobijemo. U trenu kad prestanemo inhalirat gasimo mob. Tako da on sad sam dodje do inhalatora i stavlja si ga na lice i dere se da oce teletabise Uz to ispiremo nos fizioloskom ujutro i navecer.
    Kaj se tice prosvjete samo se nazivciram. Imam doma isto par uciteljica u rodbini. Cijeli sustav je kriv pocevsi od toga koliko ih nastancaju svake godine, mah...

• mom12
    20. Ožujak 2021. 10:36

Ja fiziolosku i usisavanje...al ne pretjerano usisavanje...da se ne ureknem al dugo se nismo vec prehladili...ona isto nece usisavac al je uhvatim cvstvo i rjesim...izdrzim 2 3 min...bolje i da place malo nego da dobije upalu pluca...jer ona kad se prehladi skroz zastopa...i kaslje bas duboko nekako....

mrgud_zg
    20. Ožujak 2021. 11:39

Cure bajka je objavila album sa snizenim cijenama pa ko treba 😉

• CharlieBell
    20. Ožujak 2021. 14:48

Google plaća 85 dolara po satu. Moja zadnja plaća bila je 8500 američkih dolara, radeći stotinu sati tjedno na mreži. Prijatelj mog mlađeg brata već mjesecima u prosjeku koristi 12 tisuća ljudi i zaposlen je dvadeset i dva sata tjedno. Ne mogu vjerovati koliko god jednostavno bilo jednom kad sam to pokušao. To je često ono što radim da bih provjerio daljnje detalje otvaranjem veze i klikom na (HOME TECH IL MEDIA.) Kliknite ovdje za više informacija............https://clck.ru/RZVTh

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.