ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    18. Ožujak 2021. 10:02

Pozz cure. Ja sam stvarno ok. Odbrojavam dane. 🙄
    Muski i dalje bez simptoma
    Annika super da je M dobro 👌
    Grizli necu rec da ti ne vjerujem 😂 al meni je nevjerojatno da postoje djeca kao M. Da se ona igra u svojoj sobi i da posprema za sobom 🙈 meni mrgud navecer pomogne pospremat tak da mi dodaje igracke, al u principu nam je 90% vremena doma totalni kaos. Al meni je to prihvatljivo. Pogotovo jer su nam sobe na katu pa ni ne ocekujem jos par godina da on bude solo gore 😁
    Moj nosi uglavnom 86. U neke stvari jos stane 80, al ca su meni isto manji kalupi i to nosi 92. Idexe 18mj. On je bas jak, tak je graden, nije visok al nije ni debel. Al on je meni 99% vremena u trenirkama, hlace ne znam dal je obuko par puta. Imam dojam da su mu hlace ful neudobne pa ga sputavaju. 
    Zarice radila sam jucer heiserschmarn iz dm kuharice. (Kak god da se pise 😂). Bas ke dobar. Mali pojeo hrpu s pireom od jabuke s cimetom. Jedino imam premalu tavu pa sma na dvaput. Al zato ujutro nije htio ni probat. To su mu nove fore, popecke za veceru neki dan tamanio ko lud, 5 kom. Drugi dan nije htio uopce 🤦‍♀️

mrgud_zg
    18. Ožujak 2021. 10:27

Losa iskreno ja nisam ni imala prave simptome korone. Nemam temp uopce, ne kasljem. Curio mi je malo nos i grebalo grlo. I prvi dan probavne smetnje 🙈 to kao brojim jer svi kazu da je to simptom a mislim da je meni to bilo od stresa (kad se ful uzrujam onda moram na wc 🙈😂😂😂, to mi je bilo najgore u zivotu na faksu prije isprita 😂)
    E htjelq sam komm da ja svom nisam 3 puta u cijelom zivotu obukla strample, mene to ful zivcira 😂 ne nosim ih ni ja osim na haljine. Kad vidim ono dijete od one trenerice spavanja na ig koja je uvijek samo u stramplama pozli mi 🙈😂
    Ja isto vidla ovo za sajam od bajke. Nadam se da ce bit neki izbor. On vise uopce u ove 21 ne stane. Al imam cicibanke pa to nosi..

• Zarica
    18. Ožujak 2021. 10:29

Mrgud, ja ih isto povremeno radim. I moj malac to voli :) Jucer navecer sa napravila one datulje s bademima u cokoladi pa cu ih danas servirati nakon rucka hehe. 
    Kineticki pijesak meni sogorica veli da joj je super bio za klince. I ja sam se igrala s necacima s tim pijeskom i meni je skroz fora bio. Ono mozes ga uvijek cijelog skupit. Bila sam ocarana 
    Mi smo inace bolje. Ja imam zastopan nos i povremeni kasalj, al s obzirom na pocetak tjedna ko nova sam. Mali isto dosta bolje. Veli pedica da njegov kasalj moze trajati 6 tjedana, a ja mislim da ce tako i biti. 

Grizli
    18. Ožujak 2021. 11:20

Annika zab napisat cestitam na necaku i super da je M dobro sto se op tice.
    Mrgud da ne ispadne da ona nista ne razbaca i da samoinicijativno cisti sobu 🤣🤣🤣 al mi smo uveli pravilo da se igra sa 1-2 kosarice iz one stalaze s igrackama, kad pocne izvlaciti druge igracke onda joj kazem da pospremimo ovo s cime se do sad igrala pa skupa skupljamo ili ona meni dodaje ili ja njoj i tek onda razbacamo novu turu igracaka. Jednostavno moramo tako jer u sobi ima 2 kvadrata prostora slobodnog i kad ne bi skupljali milijon puta na dan ne bi stali u sobu, a da ne govorim kako bi u mraku kad spava se polomila preko igracaka.
    Strampe sam prvo mrzila al sad su mi praktične cesto jer tajice jedine ne izgubi a vecina ih je pretanka da bi samo njih imala. I isto me nervira kad joj se hlcice dižu do pol bedra kad ju nosimo 😏.
    Drugo nije mi jasno zasto puno kompletica ima debele maje a tanke hlace bar koje mi imamo. 

MaRe
    18. Ožujak 2021. 12:01

Ja se sjećam dok samo ono trudna bila da sam govorila da neće štrample nositi jer mi je to bzvz al bome otkako je počela zima mu ih ne skidam...em su te hlačice sve neke tanke em stalno sjedi po podu i slično a kosa na glavi mi se digne kad vidim djecu bosih nogu.. To uvijek na fotkama od Elle D. obje male su vječno golih nogu bez ičega xD  
    Meni hladno ako papuče nemam a ne da mu dopustim da je bos sad preko zime 
    Imamo i deblje i tanje pa onda kombiniram za papuče/patike/hlače :) 

Damnarexx 🌺
    18. Ožujak 2021. 12:15

Annika pa teta, cestitam!🥳🥳
    Mrgud super sto si prosla sa minimalno simptoma.
    A ovo za kod trenerice spavanja, isto mislimo😂 ocito im je ful toplo u kuci. Ne znam, meni to nikako ne izgleda, samo strample. Radje stavim tajice onda.
    Mare hahha i ja sam skuzila da Ella za po doma nosi hudice i djempere, a djeca bosa🧐 mozda konstantno skidaju carape pa nema smisla..al onda bi im obukla strample, definitivino.
    Red Fox, Grizli nemamo jos ime, nismo stigli sjest na miru i o tom razgovarati, trazit ime... Ima vremena😂🙈 al htjeli bi nesto i da pase uz njeno ime(ok, kozda previse trazim🤪)
    Angelly cestitam! Bas mi je drago sto imamo sve vise trudnica🥰 sto se tice Niftya, ja sam ponovno odbila te obavila samo kombinirani. Nekako mi je to previse novaca, pogotovo u trenutnoj situaciji. Mantramo pozitivno ✨☺️
    Grizli i meni je nevjerojatna tvoja M i njene sposobnosti😁 al neka neka..to je bas lijepo🙃
    Lavice tebi zavidim na lijepom odmoru🌼😍 nadam se da ste napunili baterije za dalje.

Bolesnima brz oporavak😘

DeeDee
    18. Ožujak 2021. 13:43

Hellou hellou,
    Kod nas stanje nepromijenjeno, luda sam više, jedva čekam da svi ozdrave jer ne mogu ja ove stresove više. Muka mi je.
    Što se tiče štrampli ja sam redovito bosa ili samo u stopalicama a šlape zaboravim di su mi 🙈🙈🙈
    Ovaj moj je luuud na to i stalno mi njurga kao bakica neka. Tako i viti ja stavim samo čarapice i/ili eventualno pelice a on joj stavi ili štrample (najčešće) ili termo čarape preko običnih 😂
    Ali kao ful se ignoriramo, ovisi tko je ujutro sprema, tako je obučena 🙈

[/url

DeeDee
    18. Ožujak 2021. 14:42

Mikio, nismo mi ali je Vita pa mi je opet isti drek. Ona mora bit 10 dana od našeg zadnjeg dana, dakle do 24. Ja sam još sutra na bolovanju, vidjet ćemo što nalazi kažu ali osjećam se kao ludi hipohondar, ne kužim zašto me bole pluća konstantno ako je sve kao ok. I glava me nije bolila 3 dana, danas opet. Dečko i dalje ima probavnih smetnji vrlo učestalo, danas 10.dan zaredom🙄 uglavnom on će ostat doma s vitom do 25., mislim ne znam hoće li uopće bit sposoban ionako ić raditi jer za sad nije.
    A mislim da tu nisam ni pisala, mama mi je pod konstantnom temperaturom od petka, a tata danas treći dan tako da sam najviše zbog njih zabrinuta i živčana.
    Oni su u izolaciji do 26., naravno ako im prije toga prođe temperatura..

[/url

Grizli
    18. Ožujak 2021. 14:47

Moram priznat da ovo boso hodanje posebno po plocicama ne podrzavam nikako to mi je uzas za vidit ne znam dodje mi hladno momentalno. Da je dijete samo u stramlicama i bodiju ili ljeti kad hodaju samo u pelenama meni je i to uzas na entu. Ne hodam ni ja samo u gacama ili u maji i stramplama pa da bi nju tako oblacila.
    Zapravo dosla sam se pojadat dok sam jos prisebna jer sam upravo saznala da mi sutra dolazi svekrva na neodređeno vrijeme pa vjerojatno cu ici na Rab na lijecenje ili u Lepoglavu na nekih xyz godina uskoro... Razmišljam i da otvorim blog sa pricama o danima preovedenim s njon pa zabavljam ljude barem mozda mi uleti koji sponzor iz farmaceutske ili alkoholne industrije. 🙄🙄

DeeDee
    18. Ožujak 2021. 15:21

Bome ja sam po ljeti po doma u gaćama i majici, muka mi ako netko dolazi pa se moram upristojit, čitaj stavit kratke hlače 😂
    A što se tiče bosonogog hodanja, čim malo zatopli sam i oko kuće bosa. Dok smo bili klinci sam redovito i na more bosa išla. Što se tiče beba u pelenama apsolutno ne vidim problem po ljeti, pričam o kući / oko kuće / plaži, ne o šetnji gradom.

Joooooj jedva čekam ljeto

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.