Ma ne znam kaj bi vam rekla. Znam da mm ne mora bit negativan al ionak je doma i na porodiljnom jos taman drugi tjedan pa nije ni da bi inace isao kamo, samo kazem.. i da nemam mamu sa sto dijagnoza sigurno se nebi isla testirat. Al rade ovak. Dok ona ne doceka red za cijepljenje 🙄 u njene doktorice uzasno stara populacija i ko zna kad ce doc na red. Menisu btw rekli da ce me epidemiolog zvat pa nikom nis. Danas 5 dana izolacije. Ja fakat ne znam ko su ti ljudi u samoizolaciji jer mene fkt nitko nije nis pitao.. no dobro najvaznije da mi se ne pogorsaju simtptomi za drugo me vec briga 🙄
Hello hello
Valkris, 30 tjedana! Ovo me baš iznenadilo . Sad će bebač brzo :)
mrgud, jbg za koronu. To što Losa kaže, iste simptome imamo i mm i ja, nakon što se mali razbolio u vrtiću. Nismo se išli testirati, možda smo trebali, ali ja sam uvjerena bila da je obična prehlada. Meni uvijek bude ovako, krene s grloboljom, pa šmrcam pa kašljem. Ne znam, nema meni dosta toga smisla...
Lavice, super za Rovinj ljubomorna sam malo, priznajem
Grizli, svekrva pobjednica kao u uvijek
-
Naš M još sutra kod kuće, u srijedu ide nazad na prilagodbu u vrtić i to samo do petka . Od ponedjeljka će morati na puno radno vrijeme
. Dosad bio sveukupno 3x po 2 sata, pa 10 dana bolestan pa će u srijedu opet.... Sigurno će biti uzbudljivo.
Sad mi je drago što na poslu nemam svoje staro radno mjesto jer bi jako teško išla malo-malo na bolovanja. Išla bih, ali bi mi na poslu gorilo....
Svim bolesnima drzim fige da sto prije ozdrave...i pozitivni i negativni 🙂
.
Grizli nznm jesi ovo vidjela...iskocilo mi na Fb...nznm kakva je kvaliteta i sl al nije losa ponuda za Book https://www.ipokloni.com/foto-proizvodi/fotoknjige?fbclid=IwAR2PKfzDMucn49v8GyDXyUYbZ2VuMC1NjSxamfXNSy8HjMwx9J2G2l7boRM
.
Taani glavni razlog zasto nitko nece zaposliti mame s malom djecom...bas mi mama kaze kod nje se trazi al mi ne vrijedi se ni javiti jer znaju da bi cesto na bolovanje pa me ne bi ni primili xD
.
Mi smo malom sredili sobu (napokon) sad za vikend...sad ima igraonicu 4*4 i necu da vidim vise igracke po kuci 🤣🤣 Zasad jos uvijek cu ga ostaviti s nama u sobi da spava jer mi se ne dize i hoda u drugu sobu kad zakmeci po noci. 🤷♀️
Narucila sam neke naljepnice za zid pa jedva cekam da stignu da vidim jel jesu čemu.
.
Lavice mislim da ti sve zavidimo 🤭🤭 uzivajte i odmorite :)
.
Mikio imas i drugih za bebe..u Konzumu sam vidjela neke sto su kao neki krugovi il tak neki oblici pa da ih klinci mogu lakse drzati.
Brijem da sam i ja pobrala koronu. Sinusi me ubijaju. Glava puca. Vec sam bila zaspala al me probudilo grlo tak da si kuham caj. Grlo mi je doslovce ko da ga netko raspa. Mislim da cu otvorit bolovanje sutra ako se stanje ne popravi preko noci. Pretpostavljam da je teta u vrticu ipak zarazila malog, a on donio nama...
Trbuscic mi se cini manji ili isti.. Ne mogu bas procijeniti, gledam po slikama.. Mozda manji..
Doslovno se okrenula nisam da 🙈🙈
Lavica, tak je i moj htio svima i spavao gdje god i tko god ga je uspavao.. I sad on zaspe njima u vrticu bez ikakvog problema.. Ali drame su ujutro kad ga ostavljam... Ili kad idu jesti (posjednu ih za stol pa dok dođe hrana treba i 10 min mozda, a oni kao sjede za stolom). Mos mislit kako ce on mirno sjediti i cekati. I pocne plakanje.. I onda nece jesti. Jer je uznemiren 😩
Ma ovo je vrijeme viroza i prehlada i bez korone, 🤞🤞 da svi sto prije ozdravite 😘
Pa kud ste sve sad pobrale koronu😮 Nadam se da je samo prehlada...
Mare super za sobu! Moram te razočarati, igračaka će biti po kuci jos jedno 3-4-5 godina🤣🤣
LoSa meni pedica nije rekla da mora hodati za ovo cjepivo 🤷♀️
Sto se tiče korone i hotela ovdje su stvarno rigorozni. Imaš svoj termin za bazen,za klupu i igraonica we dezinficira kao i svi prostori od 1-2 svaki dan. Mjere djeci i vama temp svaki put.
I maske obavezne svuda osim dok jedes za stolom.
Grizli mislila sam na vinsku kartu😉😉
Valkris aaaajme 30!?! Kud prije! Iss ak će moj čekati 10 min na obrok to će bit haos.
Beba drago mi je da si se javila!
Nekog sam zaboravila sigurno...🤔
Koronicarke kako ste?
Mare super za sobicu... I ja si nekad mislim kako mi se ne da 3-4 puta tokom noci ici do njene sobe al opet ima noci kad ne idemo uopce pa nam je to draze. I moram priznat da nama od kad smo joj sobu sredili i igracke slozili u nju nema bas nesto igracaka po stanu. Zna ona donjet meni npr cajnik i salicu, al uredno vrati natrag poslije ili ako hoce slagat legice to vec zna da radimo na tepihu u dnevnom al ostalo se igra u svojoj sobi. Trenutno nam je glavna zanimacija ujutro vješanje robe ja vjesam robu ona dodaje stipaljke mi i vađenje suđa iz perilice.
Lavice da da to sam pretpostavljala da mislis na v
kartu. Mene iznenadi svaki put kad nam netko dođe tko nije iz istre i komentira da smo rigorozni mi u istri. A nama to normalno. 🤷♀️
Losa mozda za cjepljenje bi voljela pedi vise da hoda jer je palcic, al vjerujem da ce biti sve ok nakon cjepljenja... Jos malo i krecete u jaslice 🥰
Ja usred noci muzu obznanila da sigurno uzimam bolovanje i ujutro mi odjednom bilo bolje. Mislim i dalje pritisak kod sinusa, nos, grlo, glava itd. Al nema vise te neizdrzive boli. Pila sam Neofen forte nocas da popusti glavobolja. Grlo mi je hardcore žuto od propolisa :) Valjda je pomogao nesto. Tako da eto, radim i uzela si pauzicu sad :)
Losa, nama rekli jos da uzmemo slincek (svi su imali onaj silikonski pa smo i mi takav donijeli) i salicu ili bocicu, ovisno iz ceg doma pije vodu. Oboje ostaje njima u vrticu. Ne znam kakva je politika kod vas.
Ja bi isto Amarin, zvuci san snova :) Mozda iduce god. Sad smo se iskesirali do gaca za stan i garazu. Ovo ljeto samo kod buraza na viksu
Cure jeste vi znale za onu akciju 50% ili više na sve na About You za vikend? Od svih problema zaboravila komentirat ovdje. Ja si uzela neke sportske stvari koje mi zafalile i jos par stvari. Ukupno smo iskoristili preko 4000kn popusta (Al tipa jedna vesta je bila s cca 1100kn na 36 snizena.).
Sortiraj odgovore
Najstariji