ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    09. Veljača 2021. 08:14

Jutro... 
    Mikio pomijesaj et. ulja eukaliptusa, lavande i ako imas bor ili jelu a bazno ulje moze biti maslinovo ili bademovo... To ugrij malo i umasiras 2-3 puta u danu.
    Nadam se da su svi bolje danas. 
    DeeDee i DeeSB kak su curke? 

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    09. Veljača 2021. 08:17

Mare danas saljem mm po nesto tako jer nis nisam jucer uspjela 😟... Ili cu frenda pozvat da dodje s onim profi usisavacem 🤷🏻‍♀️

DeeSB
    09. Veljača 2021. 09:16

Jutroo cure....mislim da polako krece na bolje, bar sto se tice temp...nocas je cak izdrzala 5,5 sati bez temp, inace je max bilo 3,5 sata. Nos joj je jos zacepljen uglavnom, i kaslje. Al cini mi se da ide na bolje. Sad ima proljev od klavocina 🤦‍♀️
    Nego da ponovimo - tips&tricks za skupljanje urina...kako je to ono islo? Nogice pod vodu ili tako nesto? Jbg..nisam pratila na satu. 🙈 I kako zalijepiti da ne iscuri van? Sutra u pola 8 idemo vaditi krv i trebamo donijeti urin. I kad bi trebala poceti s tim da stignem...oko 6, mozda?
    -
    Deedee kakvo je kod vas stanje?
    Grizli super za pad na testu 👍👍

L 💛

PetraB
    09. Veljača 2021. 09:55

DeeSB drago mi je da ide na bolje a sto se tice proljeva id klavocina obavezno probiotik joj uzmi neki ako vec nisi. I pazi na gljivice ako se pojave na pisulji. Mojoj M je obavezno nakon atb bo problem s tim.
    Hvatanje urina... Dobro ocisti octeniseptom, dooooobro posusiti to podrucje i lijepis okolo s onim duzim krajem prema guzi. Kod nas je palio fen uvijek al mislim da su curke tu pricale o tome da se smoce nogice malo. Drzim fige, sto kasnije joj stavi vrecicu jer ovisno za sto se radi pretraga al mislim da je za urinokulturu fora da unutar pol sata moras predati uzorak. Pa mozes probati staviti vrecicu prije nego krenete i tamo nek oni skinu. Tak nama u sisku bez problema naprave.

DeeDee
    09. Veljača 2021. 09:57

DeeSB ona se u roku od minute popiški kad usmjerim fen prema njoj, pa eto ako ga se ne boji.. a cure su pisale i o o nogicama pod vodom ali meni je to bilo komplicirano.
    Hvala na brizi, nemam pojma kad sam zadnje tipkala jučer ali uglavnom do 23 joj se stalno temperatura dizala na 39.9 u guzi, dala sam joj neofen čepić i on ju je lijepo spustio. Provjeravala sam je po noći samo na dodir i bila je ok, mirno je spavala, budila se samo za bočicu - mislim da je nadoknadila dan koliko ih je strusila. Jutros 38 u guzi ali mi se čini da opet raste. Sinoć smo prvi put imali horror usisavanje nosa, ona je jadna tako plakala da se skoro opet ispovraćala ☹️
    Danas čisto diše, kiše ful, ali je prestala kašljucati. Sad je mene čopilo, glava mi kao balon, baš ona HC prehlada sa začepljenim sinusima. Doduše, ja valjda nisam nikad prošla zimu bez toga😑
    Mikio jesi bolje? Mislim da možeš i deep relief, on je isto na bazi ibuprofena i meni je bolji od voltarena. Kad smo već kod toga, dečko je od nedjelje poluukočen ali je jadan u drugom planu.

[/url

• Hani
    09. Veljača 2021. 11:05

Jutro, ukočene i otkočene žene😊 Drz'te se💪 Samo vi lavicu zafrkavajte, eto vam sad
    Mare, i ja nedobudno kupila tako neku kuharicu Ukusna jela sa samo 5 sastojaka, a u svskom receptu od tih pet tri treba nabavljat iz specijalnih trgovina🙄😁
    Ali pocela sam ostatke kašice od dorucka koristit. Jucer muffini, danas polpete. Nadahnule ste me, hvaala😘

• Hani
    09. Veljača 2021. 11:13

Ne volim ciscenje, petra, ja bih ga prekrila dekom🙈
    A kad citam ove tvoje savjete za ulja, probiotike, darove...pomislim da zelim bit petra kad narastem😁 👍
    Taani, valjda ce brzo sise presusit. Dobar tajming za prestanak😊
    Deesb, drži je stalno uspravno u narucju
    Deedee, jos i vi bolesni😣. Ionako je tesko brinut za bolesnu misicu

Grizli
    09. Veljača 2021. 11:14

Jutro... Nadam se da ste sve bolje. Kod mene stanje sa disanjem sve gore. Dr misli da mi se pogorsala astma nakon prehlade + alergija na nesto novo. Jer inace jedini period kad sma bila ok sa alergijama je bilo od polovice 1 do 3 mjeseca.
    Jesam vam rekla da ce vas karma dotuci... Nadam se da cete se oporaviti brzo. 
    Mikio oba su mi negativna. Jucer bila na pcr.
    PetraB 2 put sam citala post o kolicinama ja prvo shvatila da su skupa popile 300 ml pa reko sta se ova cudi to je normalno, a onda shvatim da svaka... 😱😱😱 Nama naucna fantastika. M u danu popije 200 ml al onog kindermilch on ne smrdi tako pa joj bolje ide valjda.
    DeeSB kod nas je palilo pak ovako nakon sta smo zaljepili bi joj dala sisati sad cemo to morat sa bocom da pije. Onda relativno brzo se popiski. Dobro oprat i osusiti sa maramicama, zaljepila tako da siri dio otvora bude za dole pa ti izgleda ko da vrećica stoji za gore. Na to bi joj ja stavila pelenu al onako da joj visi na siroko. I drzala bi ju u narucju na bok okrenutu. E sad za skinut meni je bilo najlakse da ju mm drzi okrenutu sa trbuhom za dole pa ja odljepljujem. Nadam se da ce biti sve ok. 
    DeeDee drzite se... Uh bas vas scepalo. 

• Hani
    09. Veljača 2021. 11:21

Ah, grizli, kad se ta astma probudi...
    Mare, G dobio kilo u mjesec nakon op, sad je i teži
    Mikio, da, obavljamo, ne vide se ostecenja na plucima, ostalo se lagano vraca u normalu. Ma, super je. Idemo i na vjezbe. Jos se nije samostslno posjeo ni propuzao, ali poceo se kretati. 
    I njemu su prvo cetvorke niknule. Zaboravila ja gledati... Ima 16 ili 17 zuba, nisam sigurna. Ali nije bilo velikog žuganja, stvarno bez bolova i žuganja

mrgud_zg
    09. Veljača 2021. 12:27

Pozz curke! 
    Bas mi je zao sto ima tolko bolesnih. Nadam se da cete sto prije svi ozdravit 🤞
    Losa ovo za hitnu mi je bilo prestrasno procitat. Nemrem ni zamislit kak je vama bilo za prozivjet. 
    Meni je najgore kad se mm i mali kao igraju “lovice”. A ovaj nema jos reflekse, i onda uvijek kao krene bjezat i vec se par puta zabio il popiknuo prek mene. Znaci doslovno stojim kraj njega i ne uspijem ga ulovit 🙄 zabranila sam mm da se to vise igraju 🤪
    Petra umrla sam od smijeha kolko cure jedu. Prave gurmanke 😁 takav je i moj. Samo on nebi popio ni guc iz boce, al valjda bi pola teleta pojeo da mu das 🙈
    Hani pa to je super napredovanje 💪 bude i sve ostalo pomalo 😉
    Moj i dalje nema 2 ista dana. Jucer je prvi put u zivotu spavao prek dana 2 sata u komadu. 😂 al zato nije htio popodne. Pa je svejedno tek u 10 iso navecer. A jedan dan ustane u 8, drugi dan u 9. Fakat nema pravil kod njega 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.