Cure, hvala na cestitkama
Damnarexx sretan rodjendanko. I mi imamo iste Pino knjige, ista kolekcija :)
Petra kako su sad djeca nakon tog potresa? Slazem se, bas je bio intenzivan. I nama neke stvari pale i otvorile se ladice od komode, a to jos nije bio slucaj nakon onog 29.
Mikio na kakva nemajka. Nas isto ne da blizu ustiju i zubica. Sve razumiiem. I zao mi je za osip
Losa ajme pretrnula sam cim sam vidjela da ste bili na hitnoj, nadam se da je sada sve ok
Hani nama su kuce prosle relativno ok (ova u kojoj smo sada koja se prodaje, i ova koju smo kupili)
Danasnji dan je prosao stvarno dobro. On je bio dobre volje, ukrasi su bili top. Sve u svemu zakon. Ali sam krepana. Jer kako smo mi u maloj kuci, trebali smo ispraznit prakticki cijeli dnevni da bi ukrasili i da bi nam stalo 10 ljudi u kucu. Ali i to ce se promijeniti uskoro.
Hej cure...i mi bile veceras na hitnoj, ali ok je sad. Ugl sefica je danas oper imala temp, dala joj sirup...malo se spustila i za nesto vise od sata opet krenulo, pa sam je kupala i bilo je malo bolje al nije dugo trajalo, sva je bila klonula. Onda sam kupila novi sirup i cepice da mogu naizmjence davati i tako ja njoj dam sirup i padne temp. Ona vesela, igra se, plese, jede...sve super. Odemo kuci jer smo bile kod kojih i isto je bila ok, malo se igrala i popila bocicu i zaspala. Taman negdje kad je bilo vrijeme za cepic ona se pocela nesto vrtiti i prduckati pa sam mislila da je to smeta, kad se odjednom pocela treskat (drhtavica) i lagano poplavila u licu...znaci premrla sam. Otrcala s njom na hitnu, kad sam uletila mislili su da ima konvulzije ali srecom nije imala....temp preko 39, naglo je skocila pa je tako reagirala. Znaci nikad se nisam tako uplasila....
Ugl. dali su joj odma cepic, vadili krv i urin i ima neka upala ali nije tako strasno, inace bi nas ostavili u bolnici. Sutra moramo po klavocin, 10 dana ga mora piti i rekla je dr da dodjemo i na pedijatriju da ju malo prekontroliraju za svaki slucaj.
Sad dezuram kraj nje....strah me spavati, cekam vrijeme za cepic
L 💛
DeeSB, Losa ajme cure, veseli vam vikend bio 😟😟
Losa mogu si misliti koje traume imas, super da je muz bio s tobom pa je mogao on biti unutra s njim.
DeeSB kako je prosla noc, nadam se da je malena ok sada a vjerujem da za tebe spavanja nije bilo. Drzi se 🤗
DeeDee misica je preslatka 🤩
Anna dobro su klinci sada. M stvarno reagira mirno kad zatrska, puno razgovaramo o tome i ne umanjujemo njen strah, pustamo da sama pomice granice sto se tice povratka u normalu (sad spavaju ona i J u njenoj sobi, ima krevet na kat sa onim trecim sto se izvlaci pa mm spava s njima). J je ok al i dalje ide na psihoterapiju svaku subotu zbog agresije. Vidi se pomak no treba puno raditi s njim jos.
Sinoc je J imao takav rigoleto navecer da sam ga vec vidjela doma s virozom. Bili smo na rucku kod frendova al nije htio jest i cijelo popodne je zaj... sa hranom i onda kad smo dosli kuci popio puno vode tak da mislim da ga je to samo zeznulo. Nema temp, najnormalnije se ponasa tak da eto ga na putu za vrtic 🤷🏻♀️.
Grizli kakva je situacija kod vas? Danas si na testiranju?
I da, da... Mi jos cekamo rockas 20. 🤭
url=https://lilypie.com][/url
DeeSB kako je sefica?
Losa 😱😱😱😱uzas! Zelim brz oporavak.
Zarice je M spava u svojoj sobi vec 6 mjeseci i to na drugom kraju stana. Zasto?
Kad citam cure moje kako vasi muzevi se odnose prema vama, ja bi bila u crnoj kronici vec. Sigurna sam da su divni inace i sve super, al kod mene ne dolazi u obzir da on sjedi i surfa a da se ja prebijem cijeli dan cisteci, kuhat i jos M. Samo jednom je rekao usred rasprave sto hoces pa cuvao sam ti malu i objesio robu... Znaci popizditis sam dobila na to. Samo ga svaki put kad vidim da malo sebe stavi previse u prvi plan i ignorira zajednicke obaveze upozorim da si napravi uslugu i pogira se sa djetetom jer jato to dijete ce za koju godinu mu moc to nabiti na nos i odjebat kad njemu nesto bude trebalo. Ili druga fraza mi je nek se mrdne jer ce mala u skoli u sastavku napisat mama radi sve, a tata je nis koristi. To je od frendova mali napisao u skoli. Odmah se pokrene.
Mikio a jadna N, nadam se da je ok a za zubic nema veze sve je to normalno.
PetraB i Anna vi stvarno morate imati celicne zivce sa tim potresima.
Je je PetraB cekam bas testiranje. I divim se ljudima kako su blesavi. Znaci cekamo red i ekipa dodje bez maske druzi se sa ekipom koja ceka vaditi krv a ne bi trebali nego se odvojiti. Ne cudi me da se tako siri korona kad ima nerazumnih.
Ajme LoSa, DeeSB, čim pročitam hitna i beba u istoj rečenici sam gotova 😰
Nadam se da su danas kao novi 🤞
.
Mikio, kostim smo naslijedili od frendice (naravno 🙈), već zaboravila na to i kao idemo jučer đir i sjetim se da mi je to donijela s hrpom ostale robice još prije nego sam rodila. Super je jer je jako jednostavan i ful topal, drago mi je da smo uspjeli isfurat 😁
.
Mišica je cijelu noć kašljucala i nije tražila bočicu iako se dva puta budila(što je za nju čudno) i sad ujutro čujemo neki čudan kašalj, taman dečku alarm zvonio, ode kod nje a ona jadna ispovraćana 😧
Tako da smo imali ranojutarnje tuširanje, malo se poigrala, pomazila samnom, odnijela sam je u naš krevet i evo spava već pol sata. Ja moram do ureda oko 10i30 i sad naravno dramim jer šta ako dobije temperaturu, šta ako ovo, šta ako ono, ne znam jel mi više žao nje ili moje mame😏
A možda je bilo jednokratno i ne bude baš ništa. Iako sad i mene glava boli, naravno 😅
[/url
hej žene! Prvo sretan rođendan Damnarexx, Anna, Samojed ! Losa vjeruj mi znam kako ti je, ja da moram od kuće raditi ne znam kako bih to sve obavila sa T. Napada laptop čim ga vidi i tipkao bi po tipkovnici... za sad ga još moja mama čuva, al danas zovemo za dogovor oko cijepljena i frajer ide u vrtić. Nije mi baš svejedno što će ići takav mali, al opet realno gledajući socijalizirati će se sa drugom djecom, jedino ne znam kako će biti za ručkom tamo jer još ne jede sam i pije na magic cup... A za hitnu naš je ono bio pao sa kutne, a prije toga par dana si je isto usnicu na nešto rasjekao, nije plakao niti ništa. DeeSB što prije ozdravite! Pretpostavljam kako si se uplašila i uspaničila! Grizli držite se! Kolegica sa posla je bila prije mjesec i pol dana pozitivna i imala koronu, još nije nadošla, tlak joj divlja, treskavice, temperatura... Ostalo sam naravno zaboravila što sam još htjela napisati i iskomentirati, javim se poslije još!
Mikio nemam pojma, samo malo mlijeka i ono žuto kad nemaš što, nikakva hrana.. i naravno da je zakurila 39 😏😏
Super je volje i normalno se ponaša osim što nema apetita..dala sam joj sirup i sad čekam..
[/url
DeeDee vrlo slicno je bilo sa M proslu subotu. S time da joj je temo isla do 38.8. Nis nije htjela jest pa sam jedva joj dala malo mlijeka al hladnog joj je pahalo. I bila se ispovracala navecer pred spavanje isto u lezecem dok je bila. Nadam se da je onda i kod vas tako jednodnevno nesto.
Lorena sretno sa vrticem, većina kaze da kroz par dana u vrticu su klinci sami krenuli jesti jer vide drugu djecu.
DeeSb ❤ kako ste jutros? Drzimo 🤞 za brz oporavak 😘😘
Losa bas grozno, a je,nezgodno je mjesto razbio..bitno da je muz mogao biti s njime jer mogu zamisliti koje traume imas od toga. On je to do dns zaboravio pa nastavlja dalje 🤭
Annika najjače je sto nista nisam radila....samo su me pocela boliti..prvi dan sve,jajnik,trbuh,leda,kao kad trebas dobit...sad me leda bole da jedva mrdam. Mali je sad sam otisao do krevetica spavati 🤣🤣🤣 jadno dijete vidi da se savijam pa me postedio muke 🤣 pametno moje ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji