Taman se dodjem požaliti jer smo budni od 4.50 (s 3 budjenja u međuvremenu do tada) pa pročitam post od LoSe i DeeSB 😨 Joj cure, bas mi je zao. Dee kako je šefica? LOsa nije dobar tajming al bravo za malog hodaca!!
DeeDee a misa mu,neka crijevna? Čuvaj se i ti i peri ruke non stop, oni to još prodjj al kad nas uhvati ta njihova crijevna 5 dana si out🙈
Grizli kad će rezultati?
Zarice a što ti brines,moj je od 6.mj života u svojoj sobi i nemam nikakvu kameru upaljenu po noci,cujem ga ooo itekako.
Moja je od hmm, mislim svojih 8 mjeseci u sobici, kameru nemam a bebifon upalim kad sam na katu ispod 🤷
Ma lavice ne bih rekla da je crijevna, mislim da joj se napunio nos pa ju je to otjeralo na povraćanje, ili si je čak iziritirala guranjem šakice, pojma nemam. Ali baš je brižnica, ujutro je imala 39.5 u guzi a mama kaže da je u 13 imala 39.9 😌
Malo joj curi nos i to je to, ali slini kao nikad i gura cijelu šaku u usta, btw jel moguće da joj raste četvorka prije dvojke i trojke? 🤔
Cijeli dan spava, tj. svakih sat i pol dva zaspi na pol sata. Sad smo je istuširali i malo je pojela i opet zaspala. traži abnormalno puno vode. Sutra radim od doma pa mi je lakše.
[/url
Mikio probala ugasiti zvuk al ne mogu onda zaspat. Pusti budale mene. Probo i mm uzet kod sebe kameru pa slabije cujem al opet sam se probudila u nekom momentu i nisam mogla zaspat tako da sad je upaljen zvuk ne do kraja al cujem ju sve.🤷♀️
Zarice 😂😂 ja mislila da vi vec riješili. Zjaci tajna dobro spavanja = odvalit krevetic... Mikio si cula
Lavice trebala dobiti nalaz u 17h... Al naravski da nisam jos 😏
Iii stigao nalaz nakon sta sam poslala 48. mail... Negativna! Mm me zeza da prvi put da sam pala na nekom testu. 😂😂😂 Jos da ne pijem antibiotik sad bi popila nesto kratko si.
DeeDee poprati da je ne boli grlo
Grizli cestitam na negativnom testu
Naravno da sam i ja išla u dm po kuharicu, super je
[iimg]
Ajme koji vikend svima... Nadam se da ćete svi skupa s bebačima ozdraviti brzo!
-
Losa, prestrasno kako je, pod navodnicima normalno, završiti na hitnoj s klincima. U sekundi... Dobro ste se snašli, nadam se da je malac ok . Ja ostarim kad malo zapne pa se lupi u stol, a nista mu ne bude tako da stvarno ne znam kako bih reagirala....
-
Inace, moj M hoda (za sve koji ne prate IG) , taman nakon sto je poceo koracati, prestao je i dojiti. Ne trazi vise, a ja bome ne nudim . Nakon 5 dana sam morala malo izdojiti i sad mi se čini kao da svaki dan moram malo... Danas nisam pa mi mokra majica bila, a preksutra krecem raditi pa moram dobro paziti da ne bude poplava na poslu.
-
E da, skoro zaboravih, Petra, trebat ću uskoro jednom malcu kupovati poklon za 3. rođendan pa te molim nekoliko prijedloga kad stigneš, nije hića .
Grizli bravo za test...znaci obicna gripa/viroza ..da cim prije prođe.
.
Joj svi nesto bolesni ❤ brz oporavak svima
.
Niste fora s kuharicom 😛 Ja taman dan prije obavila shopping 😭 Al skupljam abc folije za njihovu kuharicu...i od lidla sam dobila u 12om mjesecu :)
Jos da i skuham sta 🤣🤣🤣🤣
Ja mrzim one kuharice koje imaju neke egzotične sastojke pa da moram kupovati da isprobam jelo
.
Taani pa sad je veliki decko i hoda pa nece sisu 🤭 Brzo se osamostale i ne trebamo im 😔😔 Moj kad je poceo sam drzati bocicu prije spavanja sam se osjecala bas tuzno i nekak beskorisno 😏a jedva čekala da ju sam drzi...zene i hormoni 😄
DeeSB sad ce to klavocin rijesit 😘
DeeDee V bas fino kuri... Takva temp od zubica tesko da bi bila a sto se redoslijeda nicanja zubica tice, svasta je moguce. I samo da napomenem da se netko ne zabrine al ima dosta klinaca koji nemaju dvojke mlijecne i to je sasvim normalno. Moja M je imala sve mlijecne al nema trajne jedinice i jos neka tri fale al ne znam tocno koja tak da moramo dobro paziti na te jedinice da se ne pokvare ili ostete jer onda ide vadjenje i aparatic da pogura dvojke na mjesto jedinica 🙄
Ovo sto Lavica kaze za te crijevne viroze je ziva istina. Oni to vecinom ko od sale odrade al mi zato krepavamo danima tak da svakako doooobrooo pranje ruku u takvim situacijama. 😅
Grizli neka si ti nama "pala" ovaj test 🎉
J odradio vrtic danas bez problema al cijelo popodne se zalio da ga boli trbuh i nije bas jeo. Sutra je doma pa cemo vidjeti. 🤦🏼♀️
Al zato cure danas potamanile za veceru palacinke s jabukama, svaka recimo dvije, tri i popile nakon 2 sata flasu prije spavanja redovno 240 ml vode + prah i trazile jos, napravila jos 60 i to strusile 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️... Znaci ja ne znam niti jedno dijete koje je toliko popilo ADa odjednom 😲
Taani ovisi o afinitetima klinca al recimo onaj stol s alatom, puzzle, J je opsjednut recimo gradilistem tak da sva masinerija vezano za to prolazi (drveno gradiliste iz lidla je hit), legaci ako je zainteresiran za tako nesto (J je uz M to jako zavolio), razna vozila tipa vatrogasni kamioni, kamioni za smece, plastelin, kineticki pijesak, poceli smo sa drustvenim igrama tipa memory, covjece ne ljuti se. Nadam se da sam pomogla al ak ti je to netko blizak pitaj ima lu nesto sto si bas zeli. Mi tak sa svima oko nas jad su rockasi u pitanju 😉
A sad idem po treci put prat kauc od sinocnjeg bljuvanja jer naravno da jos nista ti nije izvuklo 🙄 slusam savjete ak imate
Bravo za sve hodace a bolesni brzo ozdravite 🤗🤗🤗🤗
url=https://lilypie.com][/url
Dobro jutro :)
Nadam se da su svi bolesni danas malo bolje.
Mikio mozda masaza Voltaren gelom? Meni je pomogla na kratko. Iako jutros su mi nesto bolje leđa. Mi smo Lavicu zaje....le i eto karma is a bitch 🤣🤣🤣
Hani kak napredujete s kilazom sada?
Petra Vanish mozda 🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji