DeeDee drago mi je da V bolje al ovo sto Lorena kaze i kod nas. Jako puno je crijevnih viroza.
Lorena J se probudio sasvim ok i naravno glaaaadaaan. Pretpostavljam da nije viroza nikakva ili ju prolazi sa jako blagim simptomima. Sutra je opet doma pa cu vidjeti kak ce bit. Za sada ne zovu iz vrtica nadam se da ce tako i ostati.
Ajme DeeSB i sumamed i klavocin, wtf?!?!?! Pa oni se koriste za lijecenje istih infekcija generalno, donji disni putevi. Prvi put cujem za istovremeno koristenje pogotovo kod bebaca. Koliki joj je crp u odnosu pred dva dana kad su prvi put vadili krv? Misica mala, drzim fige da uspije s ovom kombinacijom atb 😟😘
I ja sam se iznenadila...kao tako daju u bolnici kad je teza upala. Crp joj je u ned bio 6 a danas 33,4...i temp, iako su sad ipak veci razmaci, ide do skoro 40°. Ni njezina dr nije bas bila odusevljena jer misli da bi klavocin sam pomogao, a ga kratko pije...ali je rekla da se to nekad i tako daje. Pa ti sad budi pametan. 🤦♀️
L 💛
Ajoj DeeSB :(
Kod nas je puno bolja situacija, klasična viroza, čim više tekućine, probiotici, ako opet podivlja temperatura spuštati i to je to. I rekla mi je da joj dva dana ne dajem mlijeko nego samo jogurte. I sad ja zatiltala i nisam pitala jel mislia i na AD ili ne 😅
[/url
Ajme DeeSB pa to ni odraslima bas ne daju. 😱 Jadna. Možda da joj probas dat i probiotik da bas jadnu ne ubije u pojam to sve.
Mi bile danas na cjepljenu i sistematskom. Rekla da ima perfektnu motoriku iako se jos nije pustila sama hodat da joj je sve jasno jer da vidi kako je jako oprezna i ziheras. 5 min je morala proucavat stetoskop da dozvoli da ju preslusa. Visoka valjda 75 jer ju mjerili stojecki pa je skakutala umjesto stajala na nogicama na miru i 8.380 kg ima. Malo kao prvo da ce brojat jer je zgoljo, al je rekla da kad mene vidi i cuje kako je zezant za jesti da je super!
DeeDee super, bit ce ona ok. Mislim da AD normalno smijes davat koliko se sjecam 🙈
DeeSB pa bas sam te htjela pitat kad je ona krenula s klavocinom? Jel proslo 48 sati? Mislim crp je skocio no ako nije proslo ni 48 sati od prve doze atb nije to tak cudno. Kuzim jedino ak se vode time sto je jos mala a temp je stvarno visoka. Samo da sto prije prodje njoj to 🤗
Losa zaboravih ti napisat za bocicu... Imamo staklene nukove i njima je max 270 ml a imamo i dvije plasticne, one su do 300 ml no ugurat novalac unutra na 240 je vec muka. Na dva puta stavljam obicno 🙄
Uglavnom mislim da njih lobi neki skok jer bi staaaalnooo jele. A ak im je za rucak nesto tipa rize, prosa ili jecma ne zele jest jer ne vole konzistenciju pa taj izmisljam na veliko 🤦🏼♀️... A ne mogu stalno krumpir i tijesto im vrtit. Uglavnom postale su bas koma za jelo. I krenulo je zicanje cim netko nesto jede 🙈 a nemas ih kaj vidjet, mislim da su negdje ko M Grizlina koliko sam ih ja uspjela izvagat 🤭
Laaaviceeee gdje si? Mikio?! Jel bolje?
Lorena pa i ti pokocena? 🤦🏼♀️
Sta je ovo? Sve neke bolestine 🤔
url=https://lilypie.com][/url
Google plaća 85 dolara po satu. Moja zadnja plaća bila je 8500 američkih dolara, radeći stotinu sati tjedno na mreži. Prijatelj mog mlađeg brata već mjesecima u prosjeku koristi 12 tisuća ljudi i zaposlen je dvadeset i dva sata tjedno. Ne mogu vjerovati koliko god jednostavno bilo jednom kad sam to pokušao. To je često ono što radim da bih provjerio daljnje detalje otvaranjem veze i klikom na (HOME TECH OR MEDIA.) Kliknite ovdje za više informacija…………http://kutt.it/z5JK9H
Mrš…. ne stignem ni 40h tjedno odraditi. Gdje cu 100 😱
🤣🤣🤣
Carice 👸🏻
Losa 🤣🤣🤣
.
Bocicu i mj imamo Nukovu...plastičnu odkad je staklenu razbio i stane 360ml.
.
DeeSb a mišica mala ❤❤ nadam se da ce sto prije ozdraviti i da ce se barem ta temp smiriti.
.
Grizli M je bas vitka 🤭🤭 mislim da je najlaksa ovdje...ili je i Nina tu negdje 🤔
.
Kad citam muke s vrecicom i urinom sretna sam sto imam musko 🤭🤭, samo mu otvorim pelenu i cekam sa posudom, za min obavi sta treba 🤣
Losa znaci ja sam umrla sad od smjeha na tvoji post... 😂😂😂😂 Ti wi show zena!
Mare je je to je moj zgoljo... Sve hlace nosi oko struka 2x pofrkane da ih ne izgubi, a one trenirkice sto imaju za vezat joj padnu ko da nosi dimije. Nadam se da je Ninocka jos mi karika da M nije najlaksa. I neznam koliko sad ima G od Hani?!
Znaci ovakav usran dan nisam dugo imala i onda vidim komentar od Lose i smijem se naglas 😂 hvala ti 🤗.
-
DeeSb, ajme, stvarno se nadam da ce joj brzo bolje biti, misica mala 🥺
Grizli, super sa pregled 😊
Lavice, ne znam sto se desava ali sve su se cudile sto si ti radila da te pokocilo pa se bas i ja pitam sto su one napravile da ih zadesi ista sudbina 🤣
-
Prvi dan nazad na poslu, deprimirajuc totalno. Naravno da se "trenutno" ne vracam na svoje radno mjesto, nego moram sa seficom raditi neke dosade dosadne koje mi uopce nisu dinamicne kao moj posao i odmah danas sam pomislila na trazenje novog posla. Atmosfera u firmi, banana. Cijeli dan sam tuzna jer imam dojam da je posao koji radim gubljenje vremena i da bi mi sto puta bolje bilo kod kuce s mojim bebanom. Da se razumijemo, nisam nikad htjela biti domacica, valjda me M + usran posao preobratio. Nadam se da ce mi kroz par dana bolje sjest neke stvari....
Mikio ovakvi nalazi antitijela kao prvo znace da ste oboje dosli u kontakt s virusom. Ti nesto kasnije od muza. Kod njega je moguce da se razvio imunitet no to sve ovisi o kolicini antitijela a kod tebe je iki jos uvijek infejcija u tijeku ili je samo prosao kratak period od infekcije pa se IgM nisu stigli "izgubiti". Opcenito tijek razvoja antitijela je ovakav... Prvo stizu IgM onda IgG, IgM se potom gubi a IgG ostaje i oni u svojoj odredjenoj koncentraciji znace da si imun na odredjenu bolestinu 😉
Kod covida oni preporucuju da se kod ovakvih nalaza javi svom doktoru jer sve ovisi o njihovoj koncentraciji. Ne znam na koji nacin je nalaz napisan, jel samo + i - ili pise koncentracija. U svakom slucaju javite rezultate svom doktoru 😊
Hej cure. Bas haraju bolesti... nadam se da svima ide na bolje. DeeSB, kak je mala sefica? Jeste na kraju krenuli kuru s oba atb?
Mikio, 😳 Kaj god da ispalo, nadam se da si bar zaradila antitijela. Mm se testirao na kozice napokon. Sad kad je mali krenuo u vrtic nemre vise odgadjat. Mora se cjepit. Grizli, jesi ti na kraju odlucila nesto s tim? Znam da si isto pricala da ih nisi preboljela.
Mi inace nikako na zelenu granu s vrticem. Nece mali nista tamo jesti, vecinu vremena je tuzan i place, (cak su mi i tete iskreno rekle to sto nisam mogla vjerovat, ali drago mi je da jesu). Imao je vristanja u snu par dana i opcenito lose spava. Al ostavljam ga samo na 2 sata i cekam da se navikne. Sad ga bar ostatak dana uspijem udobrovoljit skroz, prije nisam ni to mogla.
Ja bas nisam nikad cula da zene s porodiljnog ne doceka njihovo radno mjesto, bas suprotno. Ovo mi je novost kak vam se dogadja😳
Taani, kuzim te skroz. I ja znam nekad odlutat s tim mislila kakvo je posao generalno gubljenje dragocjenog vremena, al onda se vratim u realnost :) Da sam tipa teta u vrticu, uciteljica ili ne znam...doktor pa da vidim plodove svog rada vjerujem da bi bila ispunjenija s tim. Ovak samo mislim kak sam mrav u glupoj korporaciji
Damnarex, jedino ja valjda ne mogu otvorit sliku. Al raznjezila sam se vec od reakcija🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji