ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AnnA
    09. Veljača 2021. 23:17

Damnarexx ajmeeee. Bas sam se sva nekako raznjezila. Super za kombinirani. Predivna slika

PetraB
    09. Veljača 2021. 23:36

Iskreno nemam pojma kaj je... Ne kuri, niti itko od nas ima neke takve simptome tak da stvaaarno nemam pojma. Al bas ni ne jede tak da ga sigurno nekaj muci. Mozda neki blazi oblik viroze ili je nekaj pojeo sto mu je lose sjelo. Enterosgel je super za takve stvari al ovo sto Lavica kaze O D V R A T A N 🤢
    Damnarexx cak se i ja raznjezila koja nemam vise nikakvu zelju biti trudna 😍... Bas mi je drago da sve ide kako treba 🤗

url=https://lilypie.com][/url

Lorena94
    09. Veljača 2021. 23:46

Damnarexx 🌺

Ja bila jucer na kombiniranom i sve mjere su super ☺️ bebica se ful lijepo namjestila za fotkanje.
    Iduci mj vjerojatno saznajemo spol🤞
    https://postimg.cc/SjY1Cqh1

Ja se raspekmezila 🤭 baš se bebica smjestila za slikanje, btw slobodno nam piši, ja sam uvijek rado čitala dok smo čekale svoje bebice ☺️

MaRe
    10. Veljača 2021. 06:14

Damnarexx 😍😍 super za kombinirani 👏👏
    Eto vidis kak se te stvari zaborave...ja sam po tjednima mislila da se ne vidi bas nesto a ono vec bebica.

DeeDee
    10. Veljača 2021. 08:11

Hihi Damnarexx 😍
    Evo mi na putu za vađenje krvi, nadam se da nećemo morati kod doktorice jer ja idem raditi čim obavimo, rekla je da će me nazvati kad dobije nalaze. Lovljenje urina uspjelo (skoro) iz prve, isto kao i zadnji put, čim sam skinula vrećicu počela piškiti šest litara pa sam lovila u novu🤦
    Uglavnom uspjele smo nešto, mislim da će bit dovoljno. I bila je najmirnija ikad, nije se ni jednom okrenula, ljubi je majka ❤️
    Nije se ponavljao ni proljev ni temperatura, neka tako i ostane🤞🤞
    DeeSB kako je malena? Petra, J?
    Vi uklještene, prošlo? 

[/url

Lorena94
    10. Veljača 2021. 09:34

DeeDee ja sam još položena, ovi na poslu mi se smiju da smo kao robot. Super za hvatanje 🤭 🤞 da bude sve ok i da je neka virozica. Kod nas u Slavoniji vlada nešto, kolegicu sa posla zvali iz vrtića da u grupi sa njezinom djecom ima par bolesnih i da pripazi na pranje ruku.. pa možda je i kod vas tak nešto..

Lorena94
    10. Veljača 2021. 09:35

Ne položeno već pokočeno... 🤣🤣🤣

DeeSB
    10. Veljača 2021. 11:13

Hej cure...mi obavile kontrolu. Jutros je u 5 opet imala temp, pa smo prvo to skidali, vrecicu sam joj stavila u 6 i do 7 i 20 puhali fenom, prali noge, molili ali nista...na kraju sam joj stavila novu vrecicu i otisli u bolnicu, popiskila se u pola 9 🤦‍♀️ Al je napunila vrecicu do vrha, sva sreca pa sam dobro zalijepila.
    Ugl. malo kao je bolje ali dr nije bas bila zadovoljna, pojacala je terapiju pa sad uz klavocin treba piti i sumamed. 🥺 I u petak cemo vidjeti kako ce biti, ako ne bude bolje morat ce na rengen pluca.
    -
    Deedee sretno, nadam se da cete vi proci bolje.
    I svim ostalim bolesnima, pokocenima pa i polozenima 😂brz oporavak!

L 💛

PetraB
    10. Veljača 2021. 12:46

DeeDee drago mi je da V bolje al ovo sto Lorena kaze i kod nas. Jako puno je crijevnih viroza.
    Lorena J se probudio sasvim ok i naravno glaaaadaaan. Pretpostavljam da nije viroza nikakva ili ju prolazi sa jako blagim simptomima. Sutra je opet doma pa cu vidjeti kak ce bit. Za sada ne zovu iz vrtica nadam se da ce tako i ostati.
    Ajme DeeSB i sumamed i klavocin, wtf?!?!?! Pa oni se koriste za lijecenje istih infekcija generalno, donji disni putevi. Prvi put cujem za istovremeno koristenje pogotovo kod bebaca. Koliki joj je crp u odnosu pred dva dana kad su prvi put vadili krv? Misica mala, drzim fige da uspije s ovom kombinacijom atb 😟😘

url=https://lilypie.com][/url

• JakeLane
    10. Veljača 2021. 15:00

Google plaća 85 dolara po satu. Moja zadnja plaća bila je 8500 američkih dolara, radeći stotinu sati tjedno na mreži. Prijatelj mog mlađeg brata već mjesecima u prosjeku koristi 12 tisuća ljudi i zaposlen je dvadeset i dva sata tjedno. Ne mogu vjerovati koliko god jednostavno bilo jednom kad sam to pokušao. To je često ono što radim da bih provjerio daljnje detalje otvaranjem veze i klikom na (HOME TECH OR MEDIA.) Kliknite ovdje za više informacija............http://kutt.it/z5JK9H

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.