ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    07. Veljača 2021. 21:04

Uh Losa, hvala Bogu dobro je zavrsilo. Jel onda muz usao s njim? Jel se smirio malac?
    Grizli, kaj nije M u svojoj sobi nocima?
    Lavice, kad sam vidla tetu da mu pomaze hodati nazvala sam odmah terapeuticu da provjerim bas za drzanje ispod pazuha. Mi nismo nikada nikako poticali, al reko idem bit sigurna. Zenska nam je bas strogo rekla ni za ruke, ni pazuhe, ni trbuh, da mora bas sve sam sam. Kaze da ce ovako iskriviti hod i kasnije se pustati...
    DeeSB, kak ste?
    Vidim da vecina muzeva zuri u mob i laptop vecinu vremena. Tak i moj. No prije par tjedana smo se dogovorili da vise nema mobitela u istoj sobi di je mali, osim ako bas moramo neki razgovor obaviti, tako da je situacija puno bolja sto se tog tice :) Sad gledamo The Office po cijele dane. Bio mi je bezveze prije, al skroz me navuko mm. 

• Zarica
    07. Veljača 2021. 21:06

E da, mikio. Nisam ti odgovorila... ja zapravo ni ne znam kaj sve ulazi u bonus za kuharicu, nakupovala sam puno stvari za malog, sto hrane, sto pelena itd. i tu se valjda skupilo. I danas sam radila quesadille iz kuharice, prepreprefino. Ubili se ja i mm, a i malom se svidilo Iduce planiram one mesne okruglice sa salsom od poriluka. Sutra idem u nabavku :D

• Zarica
    07. Veljača 2021. 21:18

Joj mogu mislit kak je zgledalo. Sad kad pises se sjetila da se ja jutros isto probudila sa suhom krvi po licu. Kak sam se bila okretala na bok tak bi mi krvarilo iz usta zbog zuba. Mm je protrnuo kad me vidio ujutro 
    E a kaj velis da ima standardna nocna budjenja? I dalje onako vristi u snu ili? 

• Cecy
    07. Veljača 2021. 21:36

curee pomozite mi!! nema veze sa nasim bebacima, al ovde ste cakulale i o drugim stvarima u vasim zivotima, a ja nakon sta sam prekopala cijeli internet i nisam nasla odgovor, sjetih se vas i da bi neka mogla znati, zato pomozite ako znate... znaci prijavljujem se na oglas za posao, zapravo to je natjecaj za radno mjesto voditelja racunovodstva u skoli, e sad u oglasu pise: Uz vlastorucnu potpisanu PISANU prijavu na natjecaj... Ja vec sve spremila i namjeravam ujutro poslati, kad sad isla jos jednom proci preko oglasa da nisam sto zaboravila, i vidim ovo "pisanu" prijavu. Sad ne znam jesam ja otisla u neku stvar ili sto, znam da kod prijave na natjecaj ima obrazac za prijavu koji mozemo i sami napisati (natipkati) i potpisati, al jel ovo njihovo stvarno znaci da ja trebam rucno napisati prijavu? Ne bi vas tlacila, al ovakav oglas je jednom u 100 godina, inace radim u drugom mjestu i sad za mjesec kad mi zavrsi porodiljni, to znaci da me nema doma ujutro od 6 i po do popodne 5 i po, a ovaj posao mi je 5 min pjeske, ne znam ni je li sto kome namjesteno, samo ne bi htjela da mi odbace prijavu jer je nesto krivo poslano, sorry na pola stranice i hvala svima, bez obzira jel znate, ako nista drugo, na citanju

• Cecy
    07. Veljača 2021. 22:33

LoSa

mikio ujutro i navecer cijelo tijelo s tom emulzijom i s ovim akut tad namazem ako se negdje jace vidi suho ili crveno. Nekad se bas neda mazat no izborim se.
    Cecy ja bi rekla da trebas natipkat na komp i potpisat se dolje. No ne mozes znat sto je pisacnatjecsja htio reci…Zbog toga te nece odbit sigurno

Losa hvala na odgovoru, ma i ja sam tako od pocetka mislila, al sad kad trebam poslati, malo mi fali da ne idem googlat svoje ime 😂😂😂

Red Fox
    07. Veljača 2021. 22:52

Ja vas brzinski citam 😊
    Sretan rodendan svima slavljenicima 🥳
    Jesmo sad svi gotovo s rodendanima? 🤔
    Mikio mom ti se povuklo za par dana i bilo je super duze vrijeme i evo opet se sad neki dan pojavilo i sad smo opet na kombinaciji sa korticima. Inace njemu zna oko usama biti suho i za to sam otkrila dobar stari zagrebacki melem ili onu mast za bradavice (jel mozete vjerovati da sam zaboravila kak se zove mast🤦🏼‍♀️ Ko da je bilo prije 10 godina, morala sam guglati: Purelan).
    Javim vam se vise kroz tjedan, na putu do posla imam vremena. Mirna noc svima 😊

annika
    07. Veljača 2021. 23:09

Ajajaj LoSa bas mi zao, bitno da nije na kraju neka ozbiljna ozljeda. I zao mi je zbog budjenja, ja sam rekla da to ok podnosim samo zato sto ne radim trenutno. Sa kćeri sam išla na faks kad je napunila 6 mjeseci i bila sam ocajna.
    Ja još nisam planirala prestati dojiti, pogotovo zbog operacije kojs ga čeka ali on me danima samo grize, jedino noću dok se probudi sisa normalno tako da ako se nastavi tako dalje, završavamo s dojilačkim stažom.
    MaRe sta si sad ti opet radila s ledjima?

[iimg]

annika
    07. Veljača 2021. 23:11

Cure, meni je stariji sin s 2,5 godine pred nosom slomio bedrenu kost...ne vrijedi se tu gristi, paziš koliko možeš

[iimg]

Damnarexx 🌺
    07. Veljača 2021. 23:14

Losa aaaaa😰😰 drago mi je da je sad sve okej i da je rjeseno. Uzas.
    Mikio jadna misica 😕 bas mi bude zao kad padne il se lupi o nesto... A tek smo krenuli🙈
    RedFox jos Valkris i Petra ako se ne varam🥳
    Deedee znaci kostimic je vrh!🥰
    .
    Mi lagano kolekciju popunjavamo🤪
    Nadam se da je dobar link.
    [IMG-20210207-214737.jpg](https://postimg.cc/PCwFs1rQ)

Damnarexx 🌺
    07. Veljača 2021. 23:15

Jesam vraga...
    https://i.postimg.cc/0yWgSCTF/IMG-20210207-214737.jpg

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.