A jbm DeeDee 😟 Volim ja bit u pravu, necemo se lagat 🤭 al sad bi mi bilo draze da nisam. Drzim fige da joj brzo prodje i da ne zahvati vas. Uzmi joj rehidromix (okus banane je kod M i J palio) ili bilo sto slicno tome. Nek pije u malim gutljajima pogotovo ako krene i povracat. 🤗🤗🤗
url=https://lilypie.com][/url
Anna dekoracija i torte su 🔝🔝🔝 Pogotovo sto si ih sama pravila...odlicne su :))
DeeDee ❤
Grizli,DeeSb kakvo je kod vas stanje?
Aha... J danas ostao doma jer mm nije isao za Zg i cijelu dan sve ok. Popodne najednom krene ga bolit trbuh i naravno opet rigoleto (sva sreca ovaj put u kupaoni 🙄). Sad sam mu dala enterosgel (jedva al umijesala u malo cokolina). 🤞🏼
url=https://lilypie.com][/url
Petra dala sam joj vec jučer i danas onu preventivnu dozu rehidromixa, vidis kako pamtim 😁😁
[/url
Anna omggggg to si ti radila balone ili muz ili neki profi??? Torte su prrrre dobre! Svaka cast bravo!
Nadam se da ste sve bolje.
Hani super da je G bolje. Odlican pomak u +! A zuuuba svasta. A ja se cudim mom krokodilu sa njih 12... Dobar je. Bitno da nije bilo previse muke sa zubicima uz sve ostale probleme.
DeeDee aaa joooj... Brz oporavak.
PetraB sta mislis da J isto neku virozu pokupio ili od necega od hrane? Na sto sumnjas Doktorice zena vrač 😏...
Lorena pa sta i ti se ukocila? A joj... Lavica vas sve zacoprala jesam vam lijepo rekla ne zezajte se s njom.
Kod mene stanje super nakon sta sam se nakljukala novim setom lijekova, inhalirala, nakrkala ventolinom ko pticica... Cak isla i u shopping, izasla nakon 10 dana wooohooo... I sad se pocastila pivom, cijelom, 0.5, znaci sretna ko malo dijete iako nisam ljubitelj piva. Al za promjenu kolotecine sve dobro dođe. Osjecam se trenutno ko da sam tata, a ne mama. Kauc, piva, daljinski... Mm cijelo popodne se druzio sa M, spremio veceru, nahranio, okupao, mene su docekali da se pomazimo malo nas dvije i da ode spavat.
Losa kod nas na moru lijeska dolazi kasnije cca sredina 3 mj., a meni je zapravo presmjesno kad napisu lijeska ko da ih ima miljon, a zapravo je problem u brezama u gradovima. Samo su lijeske ili ti ga ljesnjak okrivili ni krivog ni duznog samo zato jer je srodnik sa brezom i vecina koja je alergicna na lijesku je na sve srodnike - brezu, johu, grab... Svega toga po Zg i okolici ima, dok ljesnjaka bas i nisam vidila bar koliko sma upoznala taj kraj. Zapravo kod nas sad i nema nešto sto cvijeta 😒 cim me uhvatilo sam uposlila mamu i sestru da vide dal sta cvate/lista, ali posto nisam izlazila ocito je nesto iz naseg doma. Tako da se moram sad malo baciti na proucavanje.
Grizli fulala si,očito sam ja ovdje zena vrač...pa da pitam ja vas moje fine žene,a šta ste vi radile da ste se ukocile sve u istoj noci?🤣🤣🤣🤣
.
Joj grozno mi je citat da su svi bolesni istovremeno... Petra taj enterosgel je pravo čudo ali je toliko odvratan da se meni povraca dok ga uzimam.
.
Dee sjedi 5. Još preporučam hipp sokic ORS (to je ko rehidromiks).
.
Hani pobogu 16 zubi!?!?! Mi jedva 6 i svakog sanjamo po 3 tjedna majkemi🙈 Al ako je netko zasluzio jos i to da ga ne pati onda ste vi😘 Losa fyi 20 je mlijecnih🤣 Jos samo 14 pa sam na konju ahahaahah
.
Mikio, zove se ulje Painaway od Young livinga,ide 5 kapi u bademovo ulje. Al njihova ulja se narucuju preko posrednika,nema u ljekarnama😏 I stavljaj hladan oblog a ne topli! Ja sam si zalijepila frescopad🙈
.
Deesb sutra bude ona skoro ko nova! Najgora su prv tri dana...
Ajme da, Anna, wtf tri torte. Kolko sam ja lijena bozemesacuvaj!
I baloni😍😍😍
Aaaaa pa sta se desava😰Nadam se da su bebice bolje! 💕
.
Anna wooooww🥰 predivno!
Hani drago mi je da lijepo napreduje🤞🥳
Ja bila jucer na kombiniranom i sve mjere su super ☺️ bebica se ful lijepo namjestila za fotkanje.
Iduci mj vjerojatno saznajemo spol🤞
https://postimg.cc/SjY1Cqh1
Toliko mi je krivo citati da su bebice lose. A i vi,naravno. Stvarno se nadam da cete sto prije ozdraviti.
Lorena nadam se da nece biti neke reakcije
Losa super sta je beban dobro. I nadam se da ce trauma brzo proci
Petra pa mis mali, od cega bi mu to moglo biti. A sto se tice ciscenja ja sanjam onak kercher usisavac sa kojim rade dubinsko ciscenje i na autima. Gledala sam jedan video kako ciste i mogla bih ga gledati cijeli dan haha
Curke, hvala na komplimentima
Grizli muz je radio balone. Prije godinu dana, za vrijeme prvog lockdowna covjek si nasao hobi. Cuda radi s tim balonima, razne zivotinje, cvijece, ma svasta.
Lavice nisi ti lijena nego ja nisam normalna. Onako ukratko. Iskreno, ne znam koji vrag me ulovio. Ja stvarno ne radim kolace, torte i slicno. Nije to moj djir. Ali nekako sam odlucila da mu ja zelim napravit tortu za prvi rodjendan. Pa sam odlucila onda jos jednu hahah
Losa znam taj osjecaj. Ja danas slala mailove i moj mi isto nije dao mira. Uzas je to od kuce. A i za psihu mi je bolje kad fizicki odem na posao, da se malo maknem. Koliko god to mozda ruzno zvucalo.
I da, mm danas zakurio. Ah. Samo nek mali ostane zdrav
Sortiraj odgovore
Najstariji