ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mala.le.90.
    08. Veljača 2021. 10:58

Uh, bas buran vikend za neke od vas😒
    Mi smo opet u klubu nespavaca. Zadnje dvije noci ga legnem na vrijeme, do ponoc nervozno spava, a onda od ponoc do sest bude budan.
    Kaze li mi jos netko da su to zubi, razbit cu mu njegove🙄😂

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

MaRe
    08. Veljača 2021. 11:09

mala.le.90.

Uh, bas buran vikend za neke od vas😒
    Mi smo opet u klubu nespavaca. Zadnje dvije noci ga legnem na vrijeme, do ponoc nervozno spava, a onda od ponoc do sest bude budan.
    Kaze li mi jos netko da su to zubi, razbit cu mu njegove🙄😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    Znam da ti nije smijesno al 🤣
    A kako po danu spava? Mozda izbacit jedno spavanje pa da bude umorniji i bolje zaspi navecer...ili ce biti preumoran pa tek onda nece spavati 😏

mala.le.90.
    08. Veljača 2021. 11:16

Mare solidan je spavac. Uhvatili smo neki ritam od 8 do 8 ipo, znao bi satak dva biti budan ili se puno vrtiti, ali ovo jos nikad🤦 po danu spava sat ipo ili dva..

mala.le.90.
    08. Veljača 2021. 12:11

I da, pod milim Bogom nista nece da pojede..

annika
    08. Veljača 2021. 12:28

Pa sta je u zraku? Da ne imenujem nikoga posebno- sta god imate da brzo prodje i da ste svi šyo prije zdravi j da klincu spavaju🤞
    Mi isto imali cirkus, toliko smo se noćas isvadjali da me cijelo prijrpodne nije htio ni pogledati

[iimg]

DeeSB
    08. Veljača 2021. 13:21

Citam onako leteci, hvala sto brinete.... 🤗 izgleda da stvarno je nesto u zraku.
    Kod nas temp svaka 3 i pol sata, jutros je opet pocela tako drhtati al sam joj stavila cepic i smirila se. I to sam si stavila alarm u 5 ako zakunjam i ona je 5 do 5 pocela stenjati i drhtati. Krenuli smo s klavocinon pa sad treba docekati da krene djelovati, a u sri ponavljamo nalaze pa cemo vidjeti.
    -
    Brzo ozdravljenje svima koji su bolesni i prehladjeni. 🤗

L 💛

• Zarica
    08. Veljača 2021. 13:47

DeeSB, antibiotik sve to sreze. Nadam se da je to to od stresa. 
    Grizli, pitam jer si rekla da M mumlja u snu pa da ne mozes spavati, al skuzila sam, valjda imas kameru :) Mi smo valjda jedini koji to ne koristimo. Frendica ima takvu  kameru koja filtrira sve zvukove osim placa tako da se ne bude nepotrebno. 
    Losa, pa to je fkt super🎉🎉🎉 Mali hodac :) Ja jos cekam da se krene pustati da stoji normalno. 
    Mi danas imali los dan u vrticu. Bas je jecao jos dok smo i doma dosli. Ipak se sa 3 sata boravka vracamo na 2 pa dok se na to bar ne navikne. Ja stvarno vidim da je on premali za sve to i pricala sam s iskusnijima, vele da se to preokrene kad prohodaju...Sad je jos skroz ovisan o tetama i podredjen drugoj djeci. Pa valjda cemo se nekak pokrpat s minimalnom vrtickom satnicom dok ne prohoda. 

• Zarica
    08. Veljača 2021. 13:51

Cecy, ako ispunis formalni obrazac, prilozis CV i motivacijsko pismo/molbu za posao, pokrila si sve sto su mogli traziti. Drzim fige 😊

• Zarica
    08. Veljača 2021. 14:23

Ja sam doma jos 2 tjedna, al do travnja smo pokriveni s tetama i bakama da ga skupe iz vrtica kad god zatreba.
    Ja sam onda najveca nemajka jer mi ga pustimo samog u sobi bez kamere dok mi ne odemo spavat. (Bar dok smo imali cjeli kindac, al rijesit cemo i to)

• Zarica
    08. Veljača 2021. 15:59

miki0

Zarica

Ja sam doma jos 2 tjedna, al do travnja smo pokriveni s tetama i bakama da ga skupe iz vrtica kad god zatreba.
    Ja sam onda najveca nemajka jer mi ga pustimo samog u sobi bez kamere dok mi ne odemo spavat. (Bar dok smo imali cjeli kindac, al rijesit cemo i to)

Jos niste 🙈🙈

haha da. Nikad nismo bili ljudi od akcije. Al krenuo je super spavat odkad je otpao taj dio pa nas je taj moment usporio :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.