Uh, bas buran vikend za neke od vas😒
Mi smo opet u klubu nespavaca. Zadnje dvije noci ga legnem na vrijeme, do ponoc nervozno spava, a onda od ponoc do sest bude budan.
Kaze li mi jos netko da su to zubi, razbit cu mu njegove🙄😂
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Uh, bas buran vikend za neke od vas😒
Mi smo opet u klubu nespavaca. Zadnje dvije noci ga legnem na vrijeme, do ponoc nervozno spava, a onda od ponoc do sest bude budan.
Kaze li mi jos netko da su to zubi, razbit cu mu njegove🙄😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Znam da ti nije smijesno al 🤣
A kako po danu spava? Mozda izbacit jedno spavanje pa da bude umorniji i bolje zaspi navecer...ili ce biti preumoran pa tek onda nece spavati 😏
Mare solidan je spavac. Uhvatili smo neki ritam od 8 do 8 ipo, znao bi satak dva biti budan ili se puno vrtiti, ali ovo jos nikad🤦 po danu spava sat ipo ili dva..
I da, pod milim Bogom nista nece da pojede..
Pa sta je u zraku? Da ne imenujem nikoga posebno- sta god imate da brzo prodje i da ste svi šyo prije zdravi j da klincu spavaju🤞
Mi isto imali cirkus, toliko smo se noćas isvadjali da me cijelo prijrpodne nije htio ni pogledati
[iimg]
Citam onako leteci, hvala sto brinete.... 🤗 izgleda da stvarno je nesto u zraku.
Kod nas temp svaka 3 i pol sata, jutros je opet pocela tako drhtati al sam joj stavila cepic i smirila se. I to sam si stavila alarm u 5 ako zakunjam i ona je 5 do 5 pocela stenjati i drhtati. Krenuli smo s klavocinon pa sad treba docekati da krene djelovati, a u sri ponavljamo nalaze pa cemo vidjeti.
-
Brzo ozdravljenje svima koji su bolesni i prehladjeni. 🤗
L 💛
DeeSB, antibiotik sve to sreze. Nadam se da je to to od stresa.
Grizli, pitam jer si rekla da M mumlja u snu pa da ne mozes spavati, al skuzila sam, valjda imas kameru :) Mi smo valjda jedini koji to ne koristimo. Frendica ima takvu kameru koja filtrira sve zvukove osim placa tako da se ne bude nepotrebno.
Losa, pa to je fkt super🎉🎉🎉 Mali hodac :) Ja jos cekam da se krene pustati da stoji normalno.
Mi danas imali los dan u vrticu. Bas je jecao jos dok smo i doma dosli. Ipak se sa 3 sata boravka vracamo na 2 pa dok se na to bar ne navikne. Ja stvarno vidim da je on premali za sve to i pricala sam s iskusnijima, vele da se to preokrene kad prohodaju...Sad je jos skroz ovisan o tetama i podredjen drugoj djeci. Pa valjda cemo se nekak pokrpat s minimalnom vrtickom satnicom dok ne prohoda.
Cecy, ako ispunis formalni obrazac, prilozis CV i motivacijsko pismo/molbu za posao, pokrila si sve sto su mogli traziti. Drzim fige 😊
Ja sam doma jos 2 tjedna, al do travnja smo pokriveni s tetama i bakama da ga skupe iz vrtica kad god zatreba.
Ja sam onda najveca nemajka jer mi ga pustimo samog u sobi bez kamere dok mi ne odemo spavat. (Bar dok smo imali cjeli kindac, al rijesit cemo i to)
Ja sam doma jos 2 tjedna, al do travnja smo pokriveni s tetama i bakama da ga skupe iz vrtica kad god zatreba.
Ja sam onda najveca nemajka jer mi ga pustimo samog u sobi bez kamere dok mi ne odemo spavat. (Bar dok smo imali cjeli kindac, al rijesit cemo i to)
Jos niste 🙈🙈
haha da. Nikad nismo bili ljudi od akcije. Al krenuo je super spavat odkad je otpao taj dio pa nas je taj moment usporio :)
Sortiraj odgovore
Najstariji