Ne volim ciscenje, petra, ja bih ga prekrila dekom🙈
A kad citam ove tvoje savjete za ulja, probiotike, darove…pomislim da zelim bit petra kad narastem😁 👍
Taani, valjda ce brzo sise presusit. Dobar tajming za prestanak😊
Deesb, drži je stalno uspravno u narucju
Deedee, jos i vi bolesni😣. Ionako je tesko brinut za bolesnu misicu
🤣🤣🤣🤣... Ma pusti poludila bi u mojoj glavi 🤭🤭🤭
Cek 16/17 zubica?!?!?! Sta mu fale samo petice? Nama imam osjecaj nedostizno... Evo sve sramezljivo vire ove donje jedinice 😅😅😅😅
url=https://lilypie.com][/url
Naravno da mi se sve izbrisalo kad sam isla prikeljit link za sliku dekoracije.
Ugl, zelim svim bebicama, a i mamicama, brz oporavak.
Hani 16/17. Ajmeee. I super napredak. Bravo
Grizli super za test
Ja sam krepana, ali nista me ne boli pa se necu zalit
Hvala cure za savjete....super stee!! 😘😘🤗🥰 imam 4 vrecice, al uz ovako detaljna uputstva ima da od prve uhvatimo 😃
-
Anna super su ti dekoracije! 🔝🔝
L 💛
Cek malo, tri torte si radila?! 😲 Svaka ti cast 😎
url=https://lilypie.com][/url
2. Lavica i zirafa jedinicu. Tigrica je mama napravila. A mm je ukrasio, ali sam ja imala ideje, naravno haha
Hej žene! Anna preodlične su ti torte!! I dekoracije 🥰 Hani bravo za G, sad će on to sve nadoknaditi. Moj je poč o hodati nakon što sam vamo kukala da ne hoda i sad se svugdje stvori, sve dira.. i 👏 za kg! DeeDee i DeeSB 🤞🤞🤞🤞🤞 da se što prije oporave! Eh i ja bih bila Petra kad narastem! 🤣🤭 Ona sve to super hendla! Grizli nadam se da si malo nadošla i da nije astma u kombinaciji sa n kom novom alergijom. Mi danas obavili cijepljenje za Mo-Pa-Ru i pneuomokok, čim je vidio sestru u čekaoni je počeo urnebes, mm išao sa nama da ga on drži jer sam se ja pokočila mislim da je stvarno ono karma od the bitch! I što smo zaj...Lavicu. ugl težak 10 kg, dugačak 79 cm, dr je jedva uspjela obaviti cijeli pregled kad mu je dala sat su se sprijateljili..za sad je ok, vidit ćemo kasnije kako će mu biti.
Oh well, izgleda da su doktorice lavica i petra opet bile u pravu 😏😏
Danas temperatura ne ide preko 38 ali je unazad sat vremena počeo eksplozivni proljev.. čim više tekućine, probiotik, sutra vađenje krvi i urina pa se čujemo kad dođu nalazi.
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji