ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    09. Veljača 2021. 12:55

Hani

Ne volim ciscenje, petra, ja bih ga prekrila dekom🙈
    A kad citam ove tvoje savjete za ulja, probiotike, darove…pomislim da zelim bit petra kad narastem😁 👍
    Taani, valjda ce brzo sise presusit. Dobar tajming za prestanak😊
    Deesb, drži je stalno uspravno u narucju
    Deedee, jos i vi bolesni😣. Ionako je tesko brinut za bolesnu misicu

🤣🤣🤣🤣... Ma pusti poludila bi u mojoj glavi 🤭🤭🤭
    Cek 16/17 zubica?!?!?! Sta mu fale samo petice? Nama imam osjecaj nedostizno... Evo sve sramezljivo vire ove donje jedinice 😅😅😅😅

url=https://lilypie.com][/url

• AnnA
    09. Veljača 2021. 13:18

Naravno da mi se sve izbrisalo kad sam isla prikeljit link za sliku dekoracije.
    Ugl, zelim svim bebicama, a i mamicama, brz oporavak.
    Hani 16/17. Ajmeee. I super napredak. Bravo
    Grizli super za test
    Ja sam krepana, ali nista me ne boli pa se necu zalit

• AnnA
    09. Veljača 2021. 13:20

Ogromna slika, znala sqm da cu nesto zeznut. Sorry curke

DeeSB
    09. Veljača 2021. 13:33

Hvala cure za savjete....super stee!! 😘😘🤗🥰 imam 4 vrecice, al uz ovako detaljna uputstva ima da od prve uhvatimo 😃
    -
    Anna super su ti dekoracije! 🔝🔝

L 💛

PetraB
    09. Veljača 2021. 14:13

Ajme Anna predobro je!!!! 

PetraB
    09. Veljača 2021. 14:15

Cek malo, tri torte si radila?! 😲 Svaka ti cast 😎

• AnnA
    09. Veljača 2021. 15:01

2. Lavica i zirafa jedinicu. Tigrica je mama napravila. A mm je ukrasio, ali sam ja imala ideje, naravno haha

Taani
    09. Veljača 2021. 16:54

Anna, predobro je sve !! 😍🤗

Lorena94
    09. Veljača 2021. 16:55

Hej žene! Anna preodlične su ti torte!! I dekoracije 🥰 Hani bravo za G, sad će on to sve nadoknaditi. Moj je poč o hodati nakon što sam vamo kukala da ne hoda i sad se svugdje stvori, sve dira.. i 👏 za kg! DeeDee i DeeSB 🤞🤞🤞🤞🤞 da se što prije oporave! Eh i ja bih bila Petra kad narastem! 🤣🤭 Ona sve to super hendla! Grizli  nadam se da si malo nadošla i da nije astma u kombinaciji sa n kom novom alergijom. Mi danas obavili cijepljenje za Mo-Pa-Ru i pneuomokok, čim je vidio sestru u čekaoni je počeo urnebes, mm išao sa nama da ga on drži jer sam se ja pokočila mislim da je stvarno ono karma od the bitch! I što smo zaj...Lavicu. ugl težak 10 kg, dugačak 79 cm, dr je jedva uspjela obaviti cijeli pregled kad mu je dala sat su se sprijateljili..za sad je ok, vidit ćemo kasnije kako će mu biti.

DeeDee
    09. Veljača 2021. 18:42

Oh well, izgleda da su doktorice lavica i petra opet bile u pravu 😏😏
    Danas temperatura ne ide preko 38 ali je unazad sat vremena počeo eksplozivni proljev.. čim više tekućine, probiotik, sutra vađenje krvi i urina pa se čujemo kad dođu nalazi.

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.