Dee jel visoka temp? Iskašljava šlajm ili suho?
Isla je do 38,5, dala sam joj sirup...iskasljava slajm. Pokusavala sam joj ispirati nosic al to je takva borba da bi jedva nesto uspjela. Hoce jesti i piti, umiri se tek kad se temp priblizi 38.
L 💛
Hvalaaaa curke 🥰🥳🥳
Evo kod nas turbo, jucer, danas i sutra🤪 jedva cekam da sve zavrsi🤭
Jucer kraljica spavala 12-15h kao da je znala. Navecer zaspala u 20h i spavala do 8h. Fino nas je pocastila😁 i mislim da je finalno izbacila nocnu bocu😍
.
Ja sam cula za YL i ono, ne znam sta misliti o tome..osim da je preskupo! Al inace mirisna ulja, fkt volim🥰
.
Hani sretno, i da bude brzo😍✨
.
Cure koje su bolesne, brzo ozdravite😘
.
Anna & Samojed happy birthdaaay! 💕💕
Pozdrav svima..
Samo da čestitam rođendane bebicama od Damnarexx, Anne i Samojed, ako sam koji fulala, također..
Sretni rođendandančići 🍨🎂❤️💙🎂🍨, uživajte u proslavama❤️💙
Nadam se da ste svi dobro 🤞🤗
Beba, nadamo se da ste i vi dobro😊
Sretni rođendani😁🎈🎉 Kod svih fešte od par dana najmanje🙈
Morat cu vidjeti kako se dobije ta kuharica u dmu.
🤞za ozdravljenje bebama i mamama
Spavanje... Valjda svatko mora u nekom periodu odraditi to nespavanje, samo kad to traje... i traje... za poludit. Nemam se što žaliti trenutno, spavam ko nikad. Po danu je on uvijek bio točan što se spavanja tiče, sjećate se, 4 puta po pola sata. Sada je na jednom od 11ipo do 13, a nekad ga prelomi pola sata oko 17 ipo. A navečer ide na spavanje u 22.
Nisam odgovorila...
Mikio, male su šanse za prirodno, loše su mi jajne🙈😎 . Pokusavali smo godinama pa nista.
Grizli, pa da, prilicno brzo, uspjeli smo za godinu i par mjeseci. Nemamo što čekati, ionako sve traje...
Annika, nego šta😁😁🚽⏳
Anna, što je na kraju s vašim stanom?
Feefee, kako si danas?
FeeFee je super danas 😂😂 ali nisam sigurna ako si mislila na nas, ja se nisam žalila od četvrtka na ništa, bar se ne sjećam 🤔🤔😁
Uglavnom, evo upravo zaspala bez borbe, uspjeli smo se vratit na jedno dulje spavanje oko podna i onda ide rano navečer 🥳
[/url
Damnarexx, Anna i Samojed sretan rockas klincima 🥳🥳🥳🥳
Lavice nikad čula za taj YL isto al koliko me boli mislim da bi i 💩 namazala. Ne mogu se mrdnuti...ne znam dal me vise bole leđa kad legnem ili kad sjedim...ajd sad preko vikenda je muz oko malog al ujutro ce mi biti veselo 😏 Brufen i tablete ne pomazu,malo sam masirala voltarenom,to pomogne na pol sata i opet isto. Nek ja tebe pitala sta ste radili 🤣🤣
Hani drzim fige da cim prije opet upali :) Feefeee 🤣🤣
Grizli i DeeSb nadam se da cete sto prije ozdraviti 😘🤞
Annika 🤣🤣🤣 tak ja kad popizdim uzmem mob i zatvorim se u wc...žalosno je al kad nam ne daju drugog izbora
Losa tebi svaka cast, ne bi mogla radit uz malog nema sanse...pa ne mogu mail natipkat ili racune platit na miru a ne radit nekoliko sati.
Tko je uzimao jaknu iz Sinsaya? Losa? Broj vecu ili dva? Vidjela sam fora za 70kn,kao za prijelazno razdoblje pa bi mu za doma uzela....dosad smo imali jednu jaknu al to mi brzo zablati sad a za prsluke i dukseve jos nije.
Sortiraj odgovore
Najstariji