ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    07. Veljača 2021. 09:13

Jutro!
    Damnarexx i anna sretnan rockas!!! 🥳🥳 anna svaka cast za torte. Zelim vam super proslave 😉
    Lavice suosjecam za leda, ja jucer malog uspavljivala 2 puta kroz dan na rukama i sva se pokocila. Kako se covjek brzo odvikne 🙈😂, sad ga mm uspavljuje prek tjedna i jucer naravno htio samo mene 🤦‍♀️ 
    E a mi jucer bili u 2 navrata vani kak je takva juzina. Jucer sat i pol u parku, ja misla sad ce spavat ko oduzet. Kad ono lik ubio oko 45 min, nisam ni rucak stigla pripremit do kraja 😂 a popodne se setali i na putu doma on nesto pozivcanio i pustili smo ga da hoda, ja sam fkt iznenadena kolko on vec moze. A stalno ga gledam kak je ustvari jos beba i to me bas fascinira. Al ajde navecer je zaspao oko 9 bez puno borbe. Noc bila solidna, nemrem se puno zalit. Mislim da mi odkad sam pocela radit najvise fale jutra, on kad se probudi pored mene ujutro se jas pola sata hoce mazit, to mi je nesto najslade🥰🥰🙈
    Mikio ovo za cice sam tocno ja jucer pricala s muzem. Ja sam dost dugo sad dojila samo ujutro i navecer a zadnja 2 dana me trazi staaaalno. Sad ne zelim da se navikne al dala sam mu koji put, i bas sam to komentirala, koja borba u pocetku a sad je to nesto sto ni ne racunam kao da nes radim 🙈 s tim da se moj recimo jos uvijek voli mazit pa se uvijek baci da ga ja drzim na rukama dok doji, nije mu to postalo nesto usput 😂

PetraB
    07. Veljača 2021. 09:27

Jutro!!!
    Damnarexx, Anna sretan rockas!!!! Anna bravo za torte al stvarno se ne volis 🤣🤭
    Sjetila sam te se btw u petak ujutro nakon potresa. Ovaj mi je nakon duzeg vremena donio onu nelagodu. Cure se zasrale jer je kod nas bas fino grunulo, sve kuh. ormarice zatreslo posteno sto se nije desilo niti kod jednog do sad. M bila u skoli, njima se prosirila par ostecenja od prije a crkva prek puta skole samo ceka da se srusi al nitko to nije ni ogradio i osigurao kako treba, nista... Cekaju da netko pogine valjda. 🙄
    Losa neka si ti digla frku oko cuvanja malca... Najlakse je obecat a kad treba to i napravit e onda se svi prave bedasti, imam jednog takvog doma pa znam 😅... I bravo za odmaranje od posla danas.
    Lavice kod mene nitko u YL sva sreca jer bi ih valjda sterala u rodni kraj da me maltretiraju s tim. Nema mi goreg od takvih..
    Grizli kako je jutros? 

url=https://lilypie.com][/url

Valkris
    07. Veljača 2021. 09:41

Jutro.. 
    Damnarexx, Anna, sretni rođendani 🎂🎂🎂🥰🥰🥰
    Ostale curke, Drzte se..
    Mi jucer obisli West gate, nista nisam nasla za rođendan.. Danas cu do arene..
    Uzivajte  😊

PetraB
    07. Veljača 2021. 09:53

Samojed ak citas, sretan rockas i vama 😘

url=https://lilypie.com][/url

Taani
    07. Veljača 2021. 10:13

Damnarexx, Anna sretan rodjendan 🤗🤗🥳❤
    -
    Kod mene nista pametno, odbrojavam dane do srijede 😒. Odradila 2 online treninga ovaj tjedan i nisam bas krepala jako pa imam nade da cu nastaviti kada otvore teretane itd. 
    U Lidl katalogu ima u cetvrtak svasta za bebe pa pogledajte 😉

Grizli
    07. Veljača 2021. 11:04

Hej zenske... 
    Damnarexx i Anna sretan rođendan djecici! Cekam slikice! Uzivajte i dobru zabavu.
    Lavice a jooj znaci opet te uhvatilo. Kod nas ista stvar budna od 1 do 4 ostalo spava ko klada al stalno ko da nesto mumlja u snu pa ne mogu tvrdo zaspat. 
    Lavica i Mikio bas ste me obradovale sa ovim informacijama o koroni. 
    Moram priznat da ja nemam pojma o kakvim vi to preparatima pricate. Nikad cula.
    Mikio nisma znala da u dm kad je popust vrijedi i na cewe proizvode 😏 vidis zanimljiva info. Nazalost kod nas nema tih akcija sa DM-om pa mozda bi mogla zicat sogi da narucim u DM u Areni mislim da oni imaju neki dan u mejsecu akd je u dm-u popust za 200 kn 🤔 moram provjeriti. Tnx!

DeeSB
    07. Veljača 2021. 12:41

Damnarexx i Anna sretan rodjendan, lijepo proslavite! 🥳🥳🥳🎁🎂
    Evo ja napokon nadosla iako jos uvijek kasljem, ali sefica sad ima temp....imala ju nocas, i sad opet, i jos kaslje. Ujutro zovem dr da nas primi pa cemo vidjeti..

L 💛

annika
    07. Veljača 2021. 13:28

Sretan rodjendan Damnarexx i Anna, uživajte🥳🎉
    Ja sjedim na wc-u i čitam vas, onda znate koliko je sati🤭 muž je tu ali hitno morq nešto riješiti, e pa ja morqm hitno na wc- već nekih 20 min. I ostajem bar još 10💪😆😆😆😆

[iimg]

annika
    07. Veljača 2021. 13:29

Dee jel visoka temp? Iskašljava šlajm ili suho?

[iimg]

DeeDee
    07. Veljača 2021. 14:20

Sretan rođendan svima 🥳🥳🥳
    Annika sila ne pita 😈
    Joj ove vaše noći, a nekima i dani zvuče stvarno grozno 😬
    Da čim prije prođu sve nevolje 🤞

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.