Hej hej...evo sefica u vrticu, plakala je kad smo tek dosli ali kad vidi odgojiteljice (boji se nepoznatih ljudi), a kad vidi djecu smiri se. Sad su mi poslali poruku da nije plakala od kako sam otisla, promatra djecu i igra se s lopticama 😃
Ma ja sam isto bila uzbudjena zbog vrtica, vise sam se osvrnula na to kako vrijeme brzo ide...meni je vrtic super.
-
I evo ja sad dosla kuci i ne znam sta da radim 🙈🤣🤣🤣
L 💛
Grizli sretan rockas M!!!! 🎉❤️
DeeSB ma bit ce joj super a ti malo odmori sad 😊🤗
Lavice jesi se odmorila od slavlja? Zaboravila sam komentirat kutak, predivno! 😊 I biljezim se zajedno s curama za dekoriranje sljedece godine 😅
url=https://lilypie.com][/url
I da... Cini mi se da se Beba nije javila dugo... Ili sam fulala?
Anna nadam se da ste vi ok... Ova noc je opet bila malo treskava 🙄 Kako selte se privikli na to sve?
Grizli sretan 🥰
DeeSB to je prvi dan, na koliko dugo ostaje? Javljaj kako je dalje proslo..
Petra i Anna drzite se, vjerujem da je vrijeme ucinilo svoje, a opet gadno je kad osjetis i manji, odmah taj odvratan osjecaj, najgore je nocu, zar ne? Ja sam dugo htjela spavati s upaljenim TVom, to mi je bilo nekako lakse..
Macutica da, nocu je ruzno jer je tisina. Mibostavimobradio u prizemlju upaljen al u sobama je tiho. A proci ce... Iako draze mi je kad ovako treska stalno pomalo, puno sam nervoznija kad je neko zatisje jer znam da ce onda biti jaci. Tak je sad bilo, dva dana nekog zatisja, tu ibtamo koji slabi koji ni ne osjetis i onda ih je jucer bas bilo ovih koje cujes i nocu osjetis. 🙄
Zaboravila sam komentirat ti fotkicu, predivna je curka 😊
Macutica da, nocu je ruzno jer je tisina. Mibostavimobradio u prizemlju upaljen al u sobama je tiho. A proci ce… Iako draze mi je kad ovako treska stalno pomalo, puno sam nervoznija kad je neko zatisje jer znam da ce onda biti jaci. Tak je sad bilo, dva dana nekog zatisja, tu ibtamo koji slabi koji ni ne osjetis i onda ih je jucer bas bilo ovih koje cujes i nocu osjetis. 🙄
Zaboravila sam komentirat ti fotkicu, predivna je curka 😊
Hvala ti 😊
Da, to i ja pomislim kad je mir, a kao trebalo bi se jos mjesecima trest, iako smo udaljeni i ne osjetim slabije, sjecam se nakon ovih iz ozujka kako je tu u Sesvetama treskalo, pa je bila neka duza pauza i onda malo jaci bio, samo te resetira na staro. Smirit ce se to.. Kako pesek reagira? Meni su lavezi vani nocu jezivi, jer uvijek pomislim da dojavljuju, a susjedi iznad pizde na svog jer na najslabiji koji i ne osjete on reagira, pa ih stresira.
Nakon sto sam malo pospremila stan, otisla sam na posao na kavu...kod kuce je vjerovatno ne bi ni popila....luda sam, znam 😂 Prvi dan je prosao odlicno, bunila se samo na presvlacenju...inace je bila dobra. Kaze odgojiteljica kad se umori hodajuci digne ruke da ju uzme, malo odmori pa nastavi dalje, plesala je, bili su u dvorani i taman su bili vani kad sam dosla po nju, cak se malo bunila za ici kuci 😂😂 Vidjet cemo sta ce sutra biti.
-
Kod nas se sad ne moze biti s djetetom zbog korone, inace se moglo biti. Za pocetak dogovorite da bude sat ili dva, kako zelite s tim da ako bas dijete jako place i bude neutjesno zovu vas. Zato smo sad i krenuli jer slijedeci tj kad krenem raditi necu moc samo tako izaci s posla. I onda produzavate pomalo. Mi smo eto prvi dan malo duze, skoro 3 sata, sutra ako bude kao i danas mozda i na rucku ostane. Do kraja tj mozda probamo i spavanje, ali sve ovisi kakva ce biti, necu forsirati.
L 💛
Grizli sretan rođendan M 🥳🥳🥳
Macutice curka i torta su preslatke.
Meni su predivne te fondant torte,njega samo skinem a ostalo pojedem 😄 Muz kad je meni narucio torte za rođendan onda je gore bio kokos i s jestivim bojama je zena nacrtala zeljene slike.
Lavice bravo za N...zacas ce prohodati :)
DeeSb super za vrtic...i kod nas odmah ostanu nekoliko sati pa ako bas treba zovu roditelje.
Mikio vama zvijezde ocito samo jedan dan bile sklone 🤭 Moj je takav cendro ako ja pokušavam nesto radit al dok sjedim je mir...nek sam se digla sta pospremit i slicno evo krece kmecanje.Na srecu lijepo odspava preko dana pa tad skuham i napravim sta mislim...ili tad il navečer kad zaspi.
Macutica sva sreca Bruno ne reagira uopce 😅
DeeSB bravo za veliku curku. Drzim fige da se prilagodba tako i nastavi.
Mikio moje su takve ako sam blizu pa me vide. Kad me nema u videokrugu super se zaigraju same. One se tek sad malo poustaju pa kad netko dodje moze ih primit, inace sano kod mene i mm. Probajte malo pomalo produzavat joj vrijeme da te ne vidi. 🤷🏻♀️
DeeSB uzivaj u miru i tisini 🤭 kak to da odma prvi dan ju ostavljas? Znam da ugl vrtici imaju da prvi dan dodes ti s bebom pa idete doma, pa drugi dan ostavis 10 min, pa pola sata,pola dana…
.
⚠️Kukanje alert! ⚠️
N je postala u zadnje vrijeme strasno cendrava, znaci od kad se probudi ujutro sve joj je NE. Nece skinut vrecu, nece obuc pelenu, nece obuc hlace, carape… Poreznojim se cijela. Onda idem u kuhinju i pokusavam pripremit njoj i sebi paralelno dorucak dok mi ona se drzi izmedu nogu cendra i razljeva se po podu od ocaja. Dam joj jest, jedva pojede uz 100 mojih skeceva i animacija. I onda igra na podu, ak se pomaknem 5 cm od nje dere se. I tak cijeeeliiii daaannnn. 😩 Za vikend smo bili skupa mm i ja, sve isto samo smo oboje morali bot na hrpi kraj nje, nedaj boze da jedan kuha a drugi se igra, odma drama. I ak ju mm hoce primit ona vristi ne i samo meni hoce i obrnuto. Ako odemo kod mojih opet samo mene i mm trazi, njih ne ferma nis, sve mi moramo. Ne odmorim sekunde. Luda sam. Kolko traje ta faza??
Mikio, sestro...
Mi smo ti izisli iz te faze prije par dana. Najteza faza u ovih godinu i nesto. Ne znam ti reci koliko je trajalo jer je moj, imam osjecaj, spojio sve zive faze u jednu. Znas da sam nedavno plakala tu vama...
Mislim da je to faza tzv separacijske anksioznosti. Ne mozes ni otici ni na wc bez djeteta...
Sad ide ona uzasna recenica "proci ce"...
Mene je stvarno iscrpilo..
Ali moj ti se od rodjenja mrzi oblaciti i presvlaciti, ja ti se znojim svaki put...
Ne znam sta je sad, al zadnja 3 dana on je drugo dijete.
Prvi put od rodjenja voli da se vozi u autu🙈🙈🙈
Ne moram vam reci koja mi je gromada plala s ledja. Pa jadnica godinu dana jedva da sam igdje otisla s njim jer je voznja bila cisti horor.
Place mi se od srece otkad je prihvatio autosjedalicu.
A i ne trazi me vise. Hoda sam, cak se poceo sam i igrati. Bolje spava. Ne vristi zadnjih dana ni kad ga oblacim.
Vjerojatno se od sutra opet sve biti katastrofa cim sam sve ovo napisala🤔😅
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Sortiraj odgovore
Najstariji