ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeSB
    23. Siječanj 2021. 15:47

Taani i Macutica sretan rodjendan bebicama!!!🎉🎂🥰
    -
    Mikio super za spavanje, valjda je nakon svega dosao red da i ti malo odmoris. Drzim 🤞 da ne ostane iznimka, nego da se nastavi tako...
    -
    Lorena uff, u sekundi se desi...bitno da je dobro!

L 💛

MaRe
    23. Siječanj 2021. 16:08

Taani i Macutica najsretniji prvi rockas klincima 🥳🥳🥳uzivajte
    Mikio 👏👏👏 napokon su vam se zvijezde poslozile 🤭 Angelly  nek ste se i vi naspavali :)
    Lorena jaoo..al bitno da je dobro prošlo. Ja se isto nisam pohvalila da je moj otresao na glavu s kreveta neki dan al eto gumeni su pa mu na srecu nije nista. Bio s muzem pred spavanje na krevetu,ja donijela bocu i kak sam se okrenula namjestit krevetic tak se digao i zaletio prema meni iza leđa da ga nisam uspjela uhvatiti.
    .
    Ja sam na ratnoj nozi s mužem 😏😏 Posjekao mi bor ispred kuce  bez dopuštenja jer se mene ne pita...e pa kad se mene ne pita razgovarat cemo opet kad novi bor naraste 10 metara 🤬

PetraB
    23. Siječanj 2021. 17:08

Taani i Macutica sretan rockas!!!! ❤️🎉
    Mikio i ja drzim fige da ova noc nije iznimka 🤗🤞🏼
    Lorena jbm misa... Glavno da je on ok! 😘

url=https://lilypie.com][/url

annika
    23. Siječanj 2021. 19:16

Ajajaj lorena, bitno da mu nije ništa na kraju 
    MikiO dijelim radost s tobom, ne jer je moj M spavao, nego jer si to doživjela. 
    Moj muž je, pak, noćas poludio jer on noću uglavnom radi pa sam ja s M na spavanju i u 3 sata ujutro kaže nek idem ja malo odspavati...u 6 je doteturao van sebe i predao malog skoro plačući, od 4-6 ga je ljuljao u ljulji. Kaže nije mu jasno kako ima snage za išta s toliko malo spavanja, kako je moguće da nađ nijedno od troje djece ne spava...meni bilo smiješno jer je meni tako svaku noć ali sam klimala glavom s razumijevanjem

[iimg]

DeeDee
    23. Siječanj 2021. 20:19

Ajme annika, ja nisam skuzila da je kod vas bas takav kaos. Ili bar ne pod normalno😩😩
    Mare ja bi pop...evo psujem nad mobitelom, aaaaaa 😤😤😤
    Mikio supeeeer 🥳
    Lorena da sve ipak prođe super 🤞
    Macutice sretan i vama 💝

[/url

mrgud_zg
    23. Siječanj 2021. 20:45

Lorena ajme uzas. Bitno da je ipak sve ok 🤞
    Mare ja bi poludila isto 😂🙈
    Annika ajme pa kako sve troje? Meni je mm danas reko da je njemu dosta 1 dijete jer voli sebe i nemre si to priustit vise 😂 mikio suprotno nego kod vas. Kod nas je dnevno spavanje manje vise ok, 2 puta i dalje uglavnom, i po pol sata-sat. Al noci su opet kaos. Nocas svaka 2 sata plakanjeeee. Znaci prije mj dana smo bili u fazi da se budio 2 puta i imao 1 ili ni jedno cicanje. Sad se budi svaka 2 sata u placu cijelu noc, i po 3 puta trazi cicu 😩. Ugl zub je probio prije 3 dana a jos uvijek se jeeeedva vidi. Mozda sama sebe zavaravam al uvjeravam se da je to i dalje bolno za poludit. Pogotovo jer su i dani zadnjih dana puuuuni cendranja 🤦‍♀️
    Taani super su i torte i baloni 🥳🥳😉

annika
    23. Siječanj 2021. 21:22

MikiO odspavao ravno 20 minuta danas, neki dan nešto i odspava po danu ali on prvi put zaspi većinu puta oko 1 ujutro. Ja ne znam nikoga kome su sva djeca loši spavači kao moji. Kćer se budila 3-4 puta noću do 3- 3,5 godine, sin se smirio negdje prije 2., možda M počne s godinu i pol deedee je, kaos je. Ja sam se više manje pomirila s tim, pisala sam već da on i kad ga uspijem uspavati i spava par sati u komadu- mene ulovi nesanica. 

[iimg]

annika
    23. Siječanj 2021. 21:29

Taani, Macutica sretan rodjendan bebolincima 
    Mrgud mi smo prvo dvoje imali ranije pa smo stigli zaboraviti kako je to s nespavanjem. A ja se sama sebe sjećam da je meni spavanje kao djetetu bio takav gubitak vremena i da sam se ustajala u cik zore a nije mi se spavalo do kasno, i mama uvijek komentira kako sam bila grozna dok sam bila beba- ni ja ni moje dvoje starijih poslije godinu nismo uopće spavali danju. M bar malo odmori dok sisa  popodne ako ništa drugo...tako da može biti ds su na mene,🙊

[iimg]

Lorena94
    23. Siječanj 2021. 21:57

Curk hvala vam svima što brinete! Imali goste do malo prije, a T pokazao što sve zna, kako kaže mama, tata, baba, pokazivao igračke i žicao sve i svašta od hrane. U roku 2 min dam ga uspavala jer je sam došao sa dudom. Malo je za reć da ja jedva čekam tuš i krevet. Ova menga će me ubit.. želim vam svima mirnu noć!

annika
    23. Siječanj 2021. 22:08

LoSa nema toliko zubi ali to obično zna izgledati kod njih čudno kako raste a svejedno sve izraste ok, bar mliječni 
    Moj M ima one ključeve i lončić od fisher price, s njima se normalno igra. Pisala sam već za ljulju koja svira i od koje bježi ko vrag od tamjana. Danas dobio laptop knjigu sveznalicu i rida i bježi kao da mu je ne znam što kad netko nešto stisne pa krene svirati. Jel imaju i vaši klinci tako neke mušice? Ja se starijima stvarno toga ne sjećam

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.