ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    26. Siječanj 2021. 13:18

Ja ga kupila u skolskoj knjizi na trgu. Svasta za djecu bilo na snizenju, al rekli mi da ovo nebu😛

• Zarica
    26. Siječanj 2021. 13:19

Mikio, vidla sam na instacu kak kaze da se zove Nina. Meni to ful kul

annika
    26. Siječanj 2021. 13:58

Evo recimo moji klinci su izrazito elokventni, to baš svi primjete a propričali su relativno kasno. Starija je negdje s 20 mjeseci uzela jedan dan knjigu i počela imenovati sve što je u njoj. Ja umalo u nesvijest nisam pala. Do tada je govorila mama, tata i neće. A sin je govorio mama, seka i ne ( očito imaju problem s autoritetom 🙊) i onda oko 2. godine počeo klafrati kao veliki, bez tepanja, r, v, , š, dž- sve je izgovarao. M zna reći neke riječi jednom i onda ih ne ponovi jako dugo- babuka ( jabuka), banana, nemoj, ne mogu ( primjećujem uzorak s ovim negativizmima 🤭). 

[iimg]

Angelly
    26. Siječanj 2021. 14:14

LoSa

Jel ima koja iskustva s Orsay webshopom? Ja u nedjelju narucila tri haljine i tri kosulje i danas mi dode potvrda da je samo jedna bluza poslana. Sta ce biti s ostalim?

Poslat ce ti sve al ocito vise paketa, znam ja meni skoro cijela garderoba iz orsaya 🤣 to im cak i pise da je moguce da neces dobit sve u istom paketu ak se ocito salje sa dva razlicita mjesta...jednom mi je tak i next dosao. Ne brigaj doci ce sve 😎

• Zarica
    26. Siječanj 2021. 14:23

e da annika, to sam zaboravila. Tak i moj neke stvari rekao samo jednom kad je ponovio zamnom. Tipa banana, papuce itd. Al bas samo jednom i nikad opet i onda se brzo okrecem da vidim jel jos ko cuo da mi potvrdi da ne haluciniram 

Grizli
    26. Siječanj 2021. 15:36

Moja bas ga melje 100 na sat na mater valjda 😂 al ne kuzimo sve sto govori jer za neke stvari ima svoje nazive koji nemaju veze sa stvarnosti. Sebe zove Mag, mama, tata, baka, dide, vau vau, zadnjih dana ponavlja rijec tako, ne, da... Dosta toga zna vec reci i to lijepo. Al onda imamo niz od gogili, gaga, moju sestru umjesto teta k zove te glj, ku, zzzbi... I tako to je njen kineski. Mm i ja smo se samo pogledali jedan dan kad je iz cistpg mira izjavila kura* nije poslije ponovila HB aliii bas smo ostali sa upitnikom iznad glave. Naravno prije toga smo mi nesto opsovali pa joj to valjda ostalo, sad pazimo sta pricamo pred njon.
    Nema u DM-u Pino, nego u onoj knjizici koju su davali uz poklon za bebu (pampersice i vlazne itd.) kad se rodi unutra je kupon za popust u zoe za nekog od tih Pina al sad naravno ne mogu nac di sam to spremila. 

mrgud_zg
    26. Siječanj 2021. 16:17

Moje dijete ne govori ni jednu rijec 😁🙈 prica samo u slogovima nes po svom ammamama bababba blabla gugu gaga bubu. Ja mu uvijek govorim ovo je pas, nekad vau vau. Al mu govorim ovo je tigar a ne arhghg. Ocito radim krivo, jbg, ionak nebu zapamtio. Puza sam mu pokazala nekidan prvi put jer je na mcrtan na toj didaktickoj velikoj igracki kaj je dobio za rockas, inace mi puz nebi nikad pao na pamet. 😂

Taani
    26. Siječanj 2021. 17:09

Grizli sretan rođendan maloj slatkici ❤.
    -
    Mi s cijepljenja koje je bilo taman u terminu spavanja, znaci horor 🙄. Krokodilske suze.
    Zapamtila sam 11650 g, a visinu su morat kod kuce jer nisam ni cula tamo 😏. 
    Cjepivo jedno u ruku, a kao da se sjecam da je netko pisao da je beba dobila i u nogu i ruku?  Mozda sam pobrkala... 
    Bas me i doktorica pitala jel ima jednu smislenu rijec, reko neeeema, njemje BAAA sve. I mamamamma kad hoce jest. Ali to je sve ok 🤭 ja nisam progovorila do 2. Godine, a onda slagala recenice normalno. 

skoljka
    26. Siječanj 2021. 17:22

Grizli sretan rockas M 💋❤️

Grizli
    26. Siječanj 2021. 20:35

Taani ajme pa kako to da vam nisu dali neko vrijeme mimo spavanca. A mis mali. Kod nas sestra pitala jel termin ok s obzirom na bebin raspored. Nadam se da nece biti nikakvih nuspojava.
    Skoljka hvala...
    Koje zatisje danas... 
    Sad vidim da moram lenticu promjeniti 😭 moja beba vise nije beba... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.