ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    24. Siječanj 2021. 11:48

Dosla samo cestitat rođendane kome sam zaboravila dana si jucer... Sorry cure ako sam preskocila sta bitno mene pucaju emocije 100 na sat... Dolaze gosti, postavila dekoracije i shvatila da je sutra dan D, danas bi mi tata imao rođendan pa se mijesa sve i svasta u glavi i srcu.
    M me pocastila sa dpavanjem sad vec 1.15h sta ujutro nije od pamtivjeka... I jos spava bas se sprema za tulumisku zenska. 

Mikio nisam popratila kako je N spavala nocas? Drago mi je da ste imali bar 1 super noc.
    Damnarexx sano kad je prosao osip. Steta za citruse kad ih voli a pazi jer recimo limuna ili limunske ima u puno kasica kupovnih pa da se ne zeznete. Al bit ce to ok malo kad poraste.

• Zarica
    24. Siječanj 2021. 21:34

kaj ima cure?
    Grizli? Jesu dosli svekrva i sogi,? 

Macutica
    24. Siječanj 2021. 21:40

Cure malih jednogodisnjaka sretan i veseli vam 1.!!!!
    Nas 1. prosao simpaticno i veselo, nista ona ne kuzi sta se događa, a odradila pro! Ukrasavala sam iz kombinacije Tedija, isprintala 12 fotki kronoloski u vintage filteru i napravila mali kutak za fotkanje i bas sam malo ljuta na svoje "fotografe" koji su se ko paparazzi uhvatili silnog fotkanja da bi na kraju ili odrezali tortu ili noge ili veliki broj 1, ma bas ne kuzim 😁 No dobro, bitan je trenutak i ono sto ostane u pamcenju, faking mobiteli 😛
    A torta je bila stvarno ludilo, kako su je dobro skinuli jos ne vjerujem, poslala fotku s neta i zaista su super napravili..

nadam se da se dobro vidi fotka..

I ja sam mlijeko uvela tako da sam kuhala gris sa vodom i mlijekom, pa povecavala mlijeko, smanjiivala vodu, nisam ni ocekivala neku al. reakciju, kad u AD sadrzi kravlje, nego pratila probavu/stolicu i proslo je ok. 
    Lorena uuuh bitno da je dobro proslo
    idem citat dalje..

Macutica
    24. Siječanj 2021. 21:45

Shit ogromna fotka, sorry. Shrekice smo 🤣

Damnarexx 🌺
    24. Siječanj 2021. 21:57

Ajmeee Macutice, torta i djevojcica su divne! 💕 📷
    Sretan vam prvi👏

DeeDee
    24. Siječanj 2021. 22:30

Macutica

Cure malih jednogodisnjaka sretan i veseli vam 1.!!!!
    Nas 1. prosao simpaticno i veselo, nista ona ne kuzi sta se događa, a odradila pro! Ukrasavala sam iz kombinacije Tedija, isprintala 12 fotki kronoloski u vintage filteru i napravila mali kutak za fotkanje i bas sam malo ljuta na svoje "fotografe" koji su se ko paparazzi uhvatili silnog fotkanja da bi na kraju ili odrezali tortu ili noge ili veliki broj 1, ma bas ne kuzim 😁 No dobro, bitan je trenutak i ono sto ostane u pamcenju, faking mobiteli 😛
    A torta je bila stvarno ludilo, kako su je dobro skinuli jos ne vjerujem, poslala fotku s neta i zaista su super napravili..

nadam se da se dobro vidi fotka..

I ja sam mlijeko uvela tako da sam kuhala gris sa vodom i mlijekom, pa povecavala mlijeko, smanjiivala vodu, nisam ni ocekivala neku al. reakciju, kad u AD sadrzi kravlje, nego pratila probavu/stolicu i proslo je ok.
    Lorena uuuh bitno da je dobro proslo
    idem citat dalje..

Uuuu lajkam retro štih 👌👌👌👌
    Torta je stvarno slatka, ali ja organski ne podnosim fondant i užasno me nervira što nema nigdje (bar kod mene) za naručit dječju tortu na neku temu a da nije napravljena na ovaj način 🙄🙄
    Zanemarimo moje frustracije 🙈 curka je divna, super da je sve prošlo super 😁

[/url

PetraB
    24. Siječanj 2021. 22:35

Lazy sunday vidim... Neka, neka... Nadam se samo da se odmarate ili slavite 😘
    I kod nas laganini danas... Osim kaj smo skuzili da nam negdje voda ulazi kroz ciglu (ovog novog dijela bez fasade) i na jednom dijelu izgleda da je u potresu ipak spoj starog i novog dijela malo "radio" pa je na spoju krova pustilo 😩... No dobro... Rijesit cemo.
    Sutra ce se mm popest na krov i pregledat to sve.
    Klinci se ohrabriki pa sinoc spavali u Magdaleninoj sobi u novom krevetu (na kat) al mm je morao s njima na onom trecem kaj se izvlaci. Al eto, pomicemo se lagano prema starom 😎...
    U subotu kod psihologa bilo ok...i dalje zatvoren no kazu da ce bit ok. U srijedu krece u vrtic. Al izvukli iz mene neke stvari... Zakljucak je da mi treba puno psihoterapije 🤷🏻‍♀️... Rijesit cemo i to... Eto... 

url=https://lilypie.com][/url

DeeSB
    24. Siječanj 2021. 23:37

Macutica malena je preslatka 🥰 
    -
    Petra bas mi je drago da se M i J polako vracaju na staro, samo polako...bit ce to ok! A za kucu, drzim 🤞 da je steta minimalna.
    -
    Ajme cure, moje dijete sutra krece u vrtic 😯 pa ja ne vjerujem kad je to prije proslo. Eto cak me za rodj to nije opralo kao sada... 🙈

L 💛

DeeDee
    25. Siječanj 2021. 08:08

Ma dogovorila sam već tortu, dogovorila sa ženom kako da običnu čokoladno ukrašenu ipak malo prilagodi za 1.rođendan, ali super evo, znam za drugu godinu ako bude neka tema određena da se može ipak nešto iakombinirati..tnx. 
    DeeSB sretno s jaslicama ❤️
    Mrgud sretno na poslu (ako je to danas 🤔😂)
    Grizli sretan rođendan M 

[/url

Lavica27
    25. Siječanj 2021. 08:48

Grizli sretan vam rocko!!
    DeeSB sretno s privikavanjem💕💕 Bit će to super,ne brini (ako brines!)
    Petra zao mi je za kuću, nadam se da ce J biti onaj stari uskoro... a ti,samo ti na sebi radi😘
    Dee nasa je isto bila ko neki tvrdi šlag pa prosaran nutellom,efekt ko kora drveta ne znam kako bi objasnila... 
    Iii prijavljujem samostalno stajanje🎉 Jucer je skuzio i sad svako malo dodje do negdje,pusti se pa prati jel ga gledamo😅🤣
    Lorena kako je mali sada?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.