ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Taani
    23. Siječanj 2021. 22:13

Hvala svima 🙂odradili danasnju turu. M bio predobar, sve po ps-u, cak je na spavanje otisao u pol 9 pa smo mogli jos produziti s druzenjem. Ja popila pivo 🥳🥳.
    Krepana sam, idem spavat 😅

Lavica27
    24. Siječanj 2021. 07:57

Sretan rockoooo Taani i Macutica! Taani ono s medom je jako slatko🥰
    Da Losa bas sam ti mislila rec sa ne idu sad redom trojke,one su i kapitalci i rekla bi da jače bole kad idu van.
    Sto se tiče vrtica i izlazak van, zbog korone (nesto pozitivno) su non stop vani, odmah iza doručka idu van i budu do ručka,ako kisa pada prosetaju se. Otkad se mjeri svima temp svaki dan djeca su pa usudila bi se reći 60% zdravlja. Jer prije masa roditelja dovede dijete kojem su dali lupocet da nema ujutro temp jer oni nemogu izostati s posla😔🙄 i onda zarazi još 5. 
    .
    Annika ti ih imaš troje pa nije utjeha al moji su oboje nespavacj. Kcer blizu 4 godine još se budi barem 2 noci u tjednu... ali nijedan level tvoj Matija. Moj se nocas do ponoći probudio pa jedno 10 puta u placu. Jutros sam vidjela da su mu izašle jedinica i dvojka u doslovce 2 dana. 
    Mikio 12 sati!?! Meni to zvuči kao utopija😲😲😲
    Ko slavi danas?

DeeDee
    24. Siječanj 2021. 08:05

Danas c1m4 slavi. Ako nas čitaš, sretan vam najsretniji, nadam se da ste kao ljudi riješili sve probleme 😕❤️

[/url

Damnarexx 🌺
    24. Siječanj 2021. 09:10

Mikio ajmee jel moguce da i to desilo? Wuhuuu👏🤞🥳 bravo!
    Annika ajme meni🙈 trece dijete je dalo svoj pecat😅
    C1Ma sretan rockas malenom! 
    Lorena aaa taman sam jucer na vas pomislila..
    Glavno da je sve ok✨ hehe mali sarmer😁
    .
    Super je sto su u vrticu sad stalno vani, to mi se bas svidja!
    Ona krece u 9mj, al nisam sigurna u koji vrtic ju upisati jer mozda budemo mjenjali stan s nekim unutar obitelji. Posto nas postaje ultra mini.
    .
    Ja krecem radit vrlo uskoro😑😑 cekam sefa da mi javi plan.

• Zarica
    24. Siječanj 2021. 09:29

Kod nas je problem sto ima jedno zajednicko dvoriste, a grupe se ne smiju mjesati zbog korone, tako da moze samo jedna grupa biti vani. I unutra se ne smiju nikad dvije grupe druziti skupa, svi pozatvoreni u svom podrucju :) 

PetraB
    24. Siječanj 2021. 09:38

Jutro
    c1m4 sve najbolje! ❤️
    Mikio nadam se da je i ova noc bila super 🤞🏼
    Taani super za slavljenika i bravo za pivu! 🤭

url=https://lilypie.com][/url

• Zarica
    24. Siječanj 2021. 10:23

Nama za sad rastu po ps-u kad gledam tablicu. Inace i mi imamo vec par losih noci, a i danas koma noc, i kak je vikend mm bio pored malog. Budio se par puta, ali tako da nije htio jos sat vremena zaspat. On ne cendra kad se tako probudi, ali stalno neki uzvici nezadovoljstva, pa se ne moze namjestiti pa kao da je napokon zaspao al se onda trgne odjednom pa novi krug i tako unedogled. Cijela noc nam je prosla u tako nekom bunilu. 

Valkris
    24. Siječanj 2021. 10:25

Tanni, Macutica, Cima, sretni rođendani malcima 🎂🎂
    Mikio, bravo za spavanje.. Nadam se da ce se ponoviti 🤞🤞🤞i prijeci pod stalno..
    Damnarexx, jesi zvala pedijatricu i za ono kimanje glavom?
    Necu hvalit jer kad hvalim sjebem, ali i mi par noci ok, sa budenjem oko 6,7 za jelo pa spavanac do 8,9. S tim da sad odemo spavati oko 22.. To mi i više odgovara nego ono da idemo u 20.
    Annika, ne znam sta da ti kazem osim 🤞🤞da sto prije to nespavanje prođe i da se naspavas.. 
    Mikio, pa zato smo mi i isli na drugo, da to rijesimo dok je jos organizam naviknut..  🙈

Valkris
    24. Siječanj 2021. 10:27

Mislim, dodam mu dudu po noci nekad 2x nekad 5x,ali posto odmah zaspe ne brojim to kao neka budenja 😅😅

Damnarexx 🌺
    24. Siječanj 2021. 11:28

Mikio osip se povukao, i sad je potvrdjeno da je od citrusa😕 bas mi je zao, a obozava...
    Valkris nikako dobiti ped, a i koda sve manje to radi. Idemo kako god uskoro na sistematski pa cu pitati🙃
    Kako se ti drzis?
    .
    Nama zubi rastu sve samo ne redosljedom😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.