ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    25. Siječanj 2021. 15:41

Mala le zvucis preporodjeno😁
    Zaboravila sam Zarica komentirati da su u našem vrticu i tome doskočili pa su cijelo igralište pregradili metalnim ogradama (kao one na koncertu) i svaka grupa ima svoje igralište,ne miješaju se. 
    Sto se tiče privikavanja bravo DeeSB! Kod nas traje 2 tjedna. Zbog korone su roditelji isključivo prvi dan i to 30min, djeca ostanu još pola sata prvi dan. Pa su drugi dan sama 2 sata, svaki dan sat vise i u petak ostanu spavati prvi put. Pa su u pon do tipa 1,i povećava se do kraja drugog tjedna do vremena do kad ostaju u vrticu i to je to. 
    Mikio moj ako je gladan ili pospan mi se baca po nogama ali inače ne. Dok ga ne gledam,kao kod Petre bas se lijepo zaigra. Imam tu sreću kao LoSa da  voli ići i ostajati kod drugih,nemo s time problema,zasad...
    Hvala Petra,dodam te na kalendar🤣

mrgud_zg
    25. Siječanj 2021. 17:09

Macutica torta i curka su preslatke 😍
    Deesb bravo za seficu i vrtic. 🥳🥳 i kuzim da ti je bilo dosadno al ic na posao?? Pa ja bi rade pogledala seriju 😂 al nije mi nikad stiglo bit tolko dosadno nazalost 🙈
    Mikio moj u zadnje vrijeme isto ima takve dane. Pisala sam neki dan da je ucetvrtak bio kod moje mame popodne i da je ona prvi put rekla da je nemoguc i da cendra. Dala mu je da joj demolira cijeli kuhinju jer nije znala kaj bi s njim (2 sata!!). I jucer sam ja otisla popodne otusirat se i prat kosu on je 20 min plakao mm na rukama. I evo ga danas drugo dijete. Opet sve super. A moj inace fkt voli ostat i s bakama i svima al eto nekad ima te musice, na dane. Povezala bit to s tim da je poceo apsolutno sve kuzit, i da je svjestan da ga ja nekad ostavim 🙄
    I kao slag na tortu, prvi dan na poslu. Mixed feelings. Dala mu cicat u pol 6 😩, jedva uspavala, ustala u 6. Super je to kaj nisam nis konkretno radila, radim u velikom kolektivu pa malo blabla s ovim pa onim.. 🙈 al shvatila da me ceka puno posla.. dobra stvar kaj je mali bio super i mm je lako danas s njim 😁 

mrgud_zg
    25. Siječanj 2021. 17:10

E da, grizli sretan rockas maloj M 🥳🥳🥳
    Lavice si prezivila 4 dana party? 😉

MaRe
    25. Siječanj 2021. 17:23

Mikio spava dvaput dnevno,u prvoj turi sat do dva u drugoj isto sat. Prvi put ide oko pola 10,10 ujutro a drugi put u 3 popodne. Isto jos nije vidio drugo dijete al dogovaram kavu s jednom curom,njen mali je 2 godine pa nek malo vidi drugu djecu 😆 
    Mrgud tak su i nase bake pocele bojkotirati cuvanje unuka,dan mogu,drugi vec kukaju 🤣🤣🤣 Kod mojih kad dode odmah reda radi,sve moraju sklanjati 🙈

DeeSB
    25. Siječanj 2021. 20:29

Mrgud volim ja i inace otici na posao izvan radnog vremena popit kavicu, a i moram biti u tijeku sa najnovijim dogadjanjima 🤣🤣 Imala bi ja sta raditi samo nisam htjela nista zapocinjati jer sam samo gledala u mob dal ce me zvati iz vrtica 😂
    Sretno na poslu!
    -
    Mislim da mm da je ovdje nikako ne bi mogao izdrzati 8 sati sa seficom dok sam ja na poslu, mislim da bi dobio slom zivaca 😂😂 Kad bi ona njega slusala i sjedila mirno dok on cacka po laptopu onda ne bi bilo problema. 🤣🤣
    -
    Grizli sretan rodjendan M!! 🥳🥳 Kako je prosla proslava? Sveki? Sogi? 😃

L 💛

Taani
    25. Siječanj 2021. 20:40

DeeSb, super za malu seficu 🤗🤗. Ja mislim, a i nadam se da ce i moj tako 😁. Voli djecu pa ce mu valjda bit zanimljivo. Mi sutra idemo na cijepljenje pa cemo onda vidjeti sto je s vrticem.
    Mikio, tebe tvoja N bas dribla. Ovaj moj je poceo dan prije rođendana cendrat i pruza ruke hoce se nosati (nikad to nije radio). To sto mala kaze, sve su to faze, samo eto kako kome traju valjda. Moj M je danas imao samo jedno spavanje, do pola 1 i normalno da je nemoguc bio popodne. Mi ga uvijek uspavljujemo tako da legnemo kraj njega kad je njegovo vrijeme. Nekad ga moramo nosati ali to je rijetkost.
    Mare, moj vidi jednu curicu koja sad ima godinu i 8 mjeseci, on ide prema njoj i "rezi" a ona ga gleda kao da je s Marsa pao i odmice se od njega 🤣 to je komedija. On stalno hoce njoj, a ona bjezi 😆. A ona recimo ide u vrtic, najmlađa je u grupi.
    -
    Ne znam kako Lavica, ali meni 3 dana gostiju malo previse 😬😵.
    -
    Prijavljujem da je zadnje sisanje bilo jucer ujutro, otad ne trazi. To valjda kad je napunio godinu, misli da vise nije cool sisati? 🤭 
    Pitanje,  s obzirom da on nece ad, zaspe bez ikakvog mlijeka, jel to ok? Ne znam sta ste rekle dokad i koliko mlijeka trebaju.
    Dam mu nekad za dorucak nesto na mlijeku a veceru nesto s jogurtom 🤔

Grizli
    25. Siječanj 2021. 21:57

Hej zenska... Hvala na cestitkama... Ziva živa iako krepalina. 
    Sveki je cak bila super, mm je prije nego su dosli onako suptilno imao monolog o ponasanju, tako da su oboje bili super veseli i bez glupih komentara. Doslovno su se 3 dana vrtila oko M i mene i muza. Nismo bili toliko u centru paznje od pira valjda. Sogi nije dosla jer je bila samo mala festa, pa joj se nije dolazilo. Wtf... Al nisamo se zamarali time. 
    M je super odradila 3 dana slavlja, a ceka nas jos nekoliko ih... Zavrsavamo sa nedjeljom i ko prezivi pricat ce. Dobila je hrpu toga a najvise se razveselila tepihu i kuhinjici. Dekoracije ispale top, ni jedan balon nije pukao jos, sve izgleda ko kad smo montirali, prezivjelo i 3 hahara starija. Torte super, jedino mi zao da danasnja je malo pukla jer je bila jako visoka a mi smo je premjestali valjda 25 puta i to mi je bas krivo jer se na slikama vidi. Iiii naravno najljepse slike sve mutne, al izvuci cemo i koju lijepu. Srecom ja se sjetila vasih komentara pa dok smo bili sami slikala nas i nju same sa foticem i te slike su bas slatke. Zivila odgoda slikanja. Budem stavila fotku samo dok ih sve prebacim. A moje djete obozava festat nadma se da ce nocas spavat.
    Idem sad citat sto ste pisale. Vidila samo da PetraB imaju problema sa kucom, DeeDee torta bez ticina su nase obe bile mazala ju samo kremom zenska i dekoracije stavila topere, DeeSB prvi dan vrtica jel tako?! Drugo nista popamtila idem citat sad...

Lavica27
    25. Siječanj 2021. 22:37

Grizli ajd neka je svaki bila pacifizirana😁🤣 M je preslatka skupa s dekoracijama! Tih balona se neces tako lako riješiti.. naime Od mrgudovog rockasa je prošlo mjesec dana,ja sam ih držala po stanu vamo tamo,stoje vec tjedan dana na zidu  izgleda da će doživjeti gažu i kod valkris🤣🤣🤣
    Dobro si spomenula poklone,ja sam oduševljena sa Clemmy silikonskim lego kockama! Nisam ni znala da to postoji! 
    I dobili smo Pino uci govoriti (ili prve rijeci,ne znam točno naziv😅)onu veliku knjigu,taj Pino je bas temeljit,bas mi se svidja!
    Mrgud hvala na pitanju, danas ujutro je bio 5.dan,zadnji gosti i onda sam s gustom skinula sve dekoracije🤣  Sretno na poslu💕
    Di je beba?

annika
    26. Siječanj 2021. 01:46

Grizli sretan rodjos ljepotici🎉♥️
    M je sad zaspao🥴 

[iimg]

Angelly
    26. Siječanj 2021. 07:09

Lavica27

Grizli ajd neka je svaki bila pacifizirana😁🤣 M je preslatka skupa s dekoracijama! Tih balona se neces tako lako riješiti.. naime Od mrgudovog rockasa je prošlo mjesec dana,ja sam ih držala po stanu vamo tamo,stoje vec tjedan dana na zidu izgleda da će doživjeti gažu i kod valkris🤣🤣🤣
    Dobro si spomenula poklone,ja sam oduševljena sa Clemmy silikonskim lego kockama! Nisam ni znala da to postoji!
    I dobili smo Pino uci govoriti (ili prve rijeci,ne znam točno naziv😅)onu veliku knjigu,taj Pino je bas temeljit,bas mi se svidja!
    Mrgud hvala na pitanju, danas ujutro je bio 5.dan,zadnji gosti i onda sam s gustom skinula sve dekoracije🤣 Sretno na poslu💕
    Di je beba?

Ajde kad uhvatis vremena bas pogledaj naziv (jer postoje oba koja si napisala) ja bi malcu uzela ak kazes da je bas dobra :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.