ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mala.le.90.
    26. Siječanj 2021. 21:17

Ma dobro, nema smisla usporedjivati. Svi su u necem napredniji, a nesto uopce ne kuze. Moj je sa 7-8 mj znao pokazati tika taka (sat), a s godinu ne zna pokazati uho koliko kod ga ja ucila.
    Ali zato pisu pokazuje bez da ga je itko ucio😄
    Mi smo se zapisali u vrtic od travnja. Ici ce na pola radnog vremena. Najvise radi interakcije s drugom djecom.. a da se i ja mogu bar malo posvetiti svojim planovima.
    Pino mi je isto fantastican, bas edukativna stvar😃

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Taani
    26. Siječanj 2021. 21:18

Grizli, i ja sam lentu danas promijenila 😔. Ma nikad nas ne pitaju jel nam odgovara raspored, a iskreno nisam ni pitala. Cujem se mailom s njima jer njih dobit na telefon, nemoguca misija 🙄. 
    Bas se smirio forum, puno rodjendana ovih dana pa svi okupirani. Cekamo DeeDee da dekorira u PMSu 😅😆 da nas vrati u zivot.
    Sad svi polako nazad na posao pa ce bit jos vece zatisje 😑. 

Damnarexx 🌺
    26. Siječanj 2021. 22:07

Grizli drago mi je da su dosadasnje feste prosle super😁🤞
    Mare javim kako ce nama bit s bebom i E od 1.5god😅 mozda jer je manja ce bolje prihvatiti🤔 ne znam kako bi ju pripremila za dolazak bebe..mogu jedino pokazivati na trbuh i reci da je tu beba..a sad, da li ce ona skuziti je drugi par rukava.
    Meni se takodjer javio taj feeling da cu nju zapostaviti, potrudit cu se max biti posvecena i njoj. Uzet vrijeme samo za nas dvije, naposljetku, mislim da ce  ovo ipak rezultirati pozitivnim ishodom. Dobiva dozivotno drustvo ☺️
    .
    Pino je odlican! Mi imamo vec neka 2mj - što Pino radi i Pino igre gestama i glasovima.
    Jako joj je zanimljivo i dosta toga je naucila.
    A sad za prvi rockas smo prijateljima rekli da joj uzmu Pino zeli dobro jutro, Pino zeli laku noc i Pino uci govoriti. Ja se valjda veselim vise od nje😁👏

➡️ Hvaljenje alert! 

Ona je s nekih 7mj naucila listati knjige,  jako pazljivo to radi. Do sad je strgala valjda jednu str samo. Pljesce... obozava knjigice, kupujem joj na tisku kolekciju Pepe Pig.
    Mase papa od cirka 10mj, pusu daje, "kašlje"..
    Naucila je nedavno pokazat kako pere zube, presmjesna je.😂
    A znac reci: baba, mama, bam, da
    Ovo ostalo sve nesto brlja..tata nesto brljavi..al nista jos🤭

MaRe
    26. Siječanj 2021. 22:47

Slazem se s Mala.le da ih ne mozemo uspoređivati al me zanimalo sta drugi rade 🤭 i bome se vidi kako su svi različiti 🙂 Pedica me pitala jel prica sta,zato me zanimalo kad to trebaju poceti..
    Ne znam dal jos koji to radi al ako ga uhvatim da radi nesto sto ne smije onda se sav cudi otkud to tamo 🤣🤣🤣 gestikulira i rukama i zvukovima...to mi je presmijesno 🤣🤣🤣 pogotovo ak ga neko vrijeme sutke promatram pa ga kao iznenadim.
    Damnarexx ti,Valkris i Lunica ćete mi posluziti kao svjeze iskustvo s malom razlikom 🙂 ja sam stalno na vagi bi ne bi....kad se sjetim nespavanja i one tromosti zadnjih mjeseci trudnoce def mi se ne da 😏
    Hmmm nema Bebe...ona sigurno sve zapisuje u biljeske pa ce 10 komentara zalijepit 🤭🤭🤭
    Deedee jel sve spremno? Pms postojan?

DeeDee
    26. Siječanj 2021. 22:54

PMS postojan 😁
    Imala sam neke neplanirane drame danas nevezano za rođendan tako da ujutro dovršavam, ali većina je napravljena i zadovoljna sam 💪💪💪
    + Bila sam po tortu i baš sam iskreno oduševljena kako ju je žena uredila obzirom da sam dala samo smjernice i ne znam baš objašnjavati 😁

[/url

mrgud_zg
    27. Siječanj 2021. 07:20

Deedee sreeetan rockas Vita 🎈🎈🥳🥳😁😘 nek je najveseliji! 🥳🥳🥳

Taani
    27. Siječanj 2021. 08:36

DeeDee, sretan rođendan V!!!  
    Mikio, dobro sam zapamtila onda, ali ne razumijem kako je moj onda samo jedno u ruku dobio . Zaspao je poslje, dosta kasnije nego inače, ali barem se resetirao. 
    -
    Nadam se da su ostale cure ok 
    -
    Ja naručujem neke gluposti za kuću još uvijek, stalno nešto ostaje nedovršeno i stalno nešto mjerim po kući... Jučer sam se počastila novim Conversicama da se povratim u život s obzirom da 10. počinjem raditi. A i malac je dobio za rođendan svoje prve 
    I zaboravila sam reći da mu zadnjih nekih 2 tjedna čitamo onu priče s Tiska (zlatne one knjižice), uvijek između 8 i 9, ovisno o rasporedu, legnemo na veliki krevet, uglavnom dočeka kraj priče,a nekad zaspe i ranije <3. Sad imam sistem kako ga okružim na krevetu da ne padne slučajno i ostavim ga. Ne usudim ga se prenijeti u kinderbet . Kameru sam namjestila da snima cijeli krevet da ga vidim, a mm pita jesam to za nas namjestila  ma reko obavezno .

• Zarica
    27. Siječanj 2021. 09:01

DeeDee, sretan rockas maloj V :) 

Grizli
    27. Siječanj 2021. 09:09

DeeDee sretan rođendan V...
    Taani 😂😂 kamera... Kako je proslo nakon cjepljenja dan?
    Damnarexx bravo za E... M ne daje puse, kad joj kazem da da pusu napravi kao smok sa ustima al samo prema meni. Ako joj stavimo obraz kao da nas poljubi okrene se ca od nas. 
    Mislim da zarica je bila lijepo objasnila na nekoj od stranica vjezbicu za sjedenje na koljenima?jel zna koja na kojoj stranici je to??? M u zadnje vrijeme bas puno sjedi na koljenima, ako joj kazem molim te sjedni lijepo ne tako prebaci se na bok, al cim ja ne gledam opet sjedne tako. Posebno kad se igra sa nekim povisenim igrackama. 
    Mare poznata mi je ta akcija pravim se mutava i nemam veze sa tih sto se događa... Mustre su to

mrgud_zg
    27. Siječanj 2021. 09:50

Taani vristim na kameru 😂😂 tvoj je onda dobio samo 1 cjepivo. Jesu vas narucili ubrzo opet? Sad ti ide mo-pa-ru i docjepljivanje za pneumokok. Mene su pitali dal hoda i s obzirom da hoda onda je dobio u obje ruke
    Mikio mm uziva s mrgudom. Ja radim od 7 pa realno fakat brzo prode dan. Pogotovo jer se prosetaju do svekrve svaki dan na rucak 😂. (Ubiju vrijeme u setnji i jos ne mora kuhat 😈). Najgore je ujutro isuljat se iz kreveta. Danas je proslo super, dala dam mu cicu u 6, samo je nastavio spavat i cujem da su se tek u 9 digli 😁
    E a kaj se tice hvaljenja. Meni je to bas ok iako bas kuzim da nam je vecini bas kao bed hvalit se 🙈. A nije nam bed kukat 😂. A nije mi to hvaljenje u smislu moj je bolji od tvog nego mi je bas super spoznaja kolko su djeca fenomenalno razlicita. A i super mi je za usporedit i stavit se u okvire i znat sto ocekivat. Al sjecam se kad sam napisala da mi je mali prohodao da mi je bas bilo glupo da sam mislila kak ce svi sad mislit da se hvalim 🙈😂. A evo ga sad pak ne prica ni jednu rijec 😜 svako nesto 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.