ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Taani
    22. Siječanj 2021. 21:09

Losa, super za preglede 🤗 on kao mali streber, sve zna 🙂.

Lavica27
    22. Siječanj 2021. 22:22

E citam vas cijeli dan pomalo pa sorry ako nešto izostavim..
    Losa drago mi je za preglede i zao sto se vučete po bolnicama.  Sto se tiče sna, kaze se kad sanjas lose da ce se bas suprotno dogoditi:)
    Mrgud zab ti odgovoriti, mislim da možeš odjavu preko e građani napraviti. Čini mi se da sam ja tako za kcer.
    Taani,nemam ni ja tolko slobodnog mjesta ali, "sreća u nesreci",kupili smo novu garnituru pred 1.5mj i treba doći slj.tj a ja sam pred 2 tjedna prodala neočekivano brzo staru garnituru pa smo samo dvosjed iz N-ove sobe dovukli kad eto ti puno mjesta za dekoriranje😁 
    Cure samo mi dajte jesti,nemorate nis platit🤣
    Grizli ti si luda. Torta svaki dan druga😮 eto ja narucila za 20 ljudi (mikio 250kn!!) Jucer nas je bilo 10,danas 8 i tek je pola otislo🙈.
    Ja se oko pekmeza ne uzrujavam 🙈 nebu mu nis bez šećera kupovala. Ak mu dodje dat ću mu ovaj nas domaći od svekrve i to je to. Inače tortu je jeo kao da mu je zadnje. Provalija🤦‍♀️

Lavica27
    22. Siječanj 2021. 22:23

P.s. hvala svima na čestitkama od lavica💕💕💕

DeeDee
    22. Siječanj 2021. 22:51

Mi počinjemo u srijedu pa isto do nedjelje raspoređeno svakako. Za srijedu sam naručila tortu za 16 ljudi, a planiram napraviti neke kolače pa ću za petak nešto od toga u okruglom kalupu, neku tortu od keksi ili čizkejk ili nešto šta se ne peče i bok.

[/url

DeeDee
    23. Siječanj 2021. 08:37

Taaani sretno slatkiću M 🥰

[/url

Damnarexx 🌺
    23. Siječanj 2021. 08:46

Lavica Ja se ne sjecam dal sam cestitala malom lavicu, al neka mu je  sretan jos jednom✨💞
    Lijepo si ti sve sredila.
    Sanjala sam te nocas😂 imala si istetovirane stikle na nogama, sa onim remencicem oko gleznja. Ne pitaj me nis😂 a ja sam se divila🤭
    .
    Tani sretan vam ročkas!😘💞
    .
    Kad smo rodile smo se sprdale, pih jos malo pa slavimo rođendane😂 i eto ti, fkt je proletilo.
    .
    Ja sam bila na radionici u sri ujutro. 'sama' 😑
    Ali zeznuto mi je vrijeme..10h, ona ide spat u 11. Tako da si samo pustim da slusam i sve ugasim...sta cu🙄

DeeDee
    23. Siječanj 2021. 09:06

Damnarexx pa zamoli ju da te prebaci popodne, tamo je ekipa 😁🤣
    .
    Sinoć sam bila u tediju, a PMS me pere na najjače, znači opelješila sam ga po pitanju balona 🙈
    Btw digresija, cure s čupavom djecom, ima i špangica za stvarno svačiji ukus - 10kom = 8kn
    Ugl, nadam se da će me PMS držati bar do utorka jer ne znam tko će to sve napuhati i pokačit ako me popusti. A danas sam s kavom hodala po kući i kao radila plan di ćemo šta stavit, + popis koje bi kolače mogla. stvarno sam druga osoba u PMS-u😂😂😂

[/url

mrgud_zg
    23. Siječanj 2021. 12:20

Ajme mikio wow!!! Bravo N! Nek ste i to docekali 🥳🥳🥳💪. Ja ne vjerujem da ce se to desit kod nas nikad. 🙈. 
    Taani i macutica sreeeetan rooockas!! 😘😘🥳🥳 ne sumnjam da ce sve bit super! (Tak sam i ja muslila da uopce nisam tip za uredivanje na kraju sam bila prezadovoljna kak je ispalo 🙈😁) uzivajte u slavlju!

Angelly
    23. Siječanj 2021. 13:14

miki0

I treca sreca… Zaboravim sta sam dosla napisat 🙈
    Moram pohvalit dijete da je prespavala noc u komadu bez i jednog jedinog cendranja, plakanja, budenja 🥳🥳🥳
    12 sati u komadu!! Dvanaest!!! 😱😱
    Ja se probudila u 7.20, mislim si negdje je 3,4 i sokirala sam se kad sam vidjela sat. Prvo sam isla panicno nju gledat jel dise 🙈
    Eto. Nek ostane zabiljezeno da je N prespavala noc u komadu. Ko zna kad ce opet 😂

Ocito je nocas bilo nesto u zvijezdama jer je N isto odrapjo 12h, isto bez budjenja i cendranja mada je ipak vas uspijeh veci ali nas je N zadnjih tjedana ko novorodjence budio 🙄 neka je vise ovakvih noci svima na forumu 🥳

Lorena94
    23. Siječanj 2021. 15:27

Tamni i macutica, sretan rođendan vašoj dječici od ❤️❤️❤️
    Mikio 🤞 za N, da spava i ove druge dane tako!
    Losa 👏 za malenog i dobre preglede..

Kuknjava alert 
    Mi smo jučer završili na hitnoj, T oko podneva pao sa kutne garniture, doslovno sam ga ostavila na podu al čim sam se ja okrenula se popeo na kutnu da nisam čula u tih par koraka kojih nisam bila pored njega) zaplakao odmah iako sam ja više plakala od njega, cijelog ga skinula pregledala bio ok. Ostao sa svekrvom jer smo išli na sprovod, došli po njega, kaž ona meni koda mu je iskočila neka kvrga pored rebra, ajde zovi dr ona nas ne želi primiti neka idemo na hitnu u Os, zovem ja šogoricu u Vt kaže dođite odma kod nas ja idem sa vama, malog slikali rtg, pregledali, nalazi ok nije puklo ništa, ponaša mi se kao i proteklih dana, povraćao nije, noćas sam ga milijun puta gledala pa ga budila, još uza sve to i dobila, ovaj mjesec dobila 6 dana prij i odvratna je!!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.