e stvarno nisam vidla jos da bude samo ukuhano voce, a bas sam trazila. Pogotovo za lidl mi iznenadjenje, ako neko zna tu marku pliz recite :)
O sad i mene zanima samo taj s ukuhanim vocem 🤭
url=https://lilypie.com][/url
OPG Prpić ima sa stevijom ali mislim da po novom i skroz bez, OPG Bogdanić ima par okusa bez ičega, mislim da OPG Valenta isto ima neke bez. Šinjorina smokva ima hrpu toga bez. Dida boža isto dio bez. U Lidlu je neki zaslađivač, ubi me ne znam koji, to sam davno kupila. Svijetlo plavi poklopac ima, neš njemačko 🤔
Mislim da toga ima za kupit u svim kvartovskim trgovinama zdrave hrane
[/url
Ja sam svugdje kupovala didu bozu al ove sa secerom 🤣 al mislim da sam i tu sljivu vidjala. Hvala cure da ste ukazale na ovih 0% dodanih secer sad cu malca pocastit 😁
Meni recimo svi ti dzemovi i pekmezi sa zamjenama tipo stevija su ocajnog okusa. Opcenito svs sa stevijom mi je 🤮. Dida boza mislim da ima samo tog bas bez secera koliko se sjecam kad sam njihove stranice pregledavala. Sinjorina smokva su svi bez secera imaju dunju, jabuku, smokvu i jos nesto, al ga rijetko di nađem kod nas pa to svekrva zna iz Zadra donjet neka. Al prodju se u gligorinim trgovinama. Ove druge opg-ove sto pise DeeDee nikad vidila u trgovinama moram priznati ili nisam isla za time 🤷♀️. Na odjelu tih dijabetickih stvari su najcesce sa zamjenskim secerima. Meni je super bio u trudnoci neki od sumskog voca sa agavinim sirupom al ne mogu ga vise naci. U Zg sigurno ima masu toga po trgovinama tipa bio&bio, a i oni standovi po shopping centrima sto budu. Neznam dal ih sad ima zbog korone al ja sam nekad znala na jednom u areni kupovat od aronije stvari. 🤷♀️
E bas cu se malo vise posvetit dzemovima jer mi doma imamo domace al sa hrpetinom secera 😅🙈 to moj tata kuha, da ne pomislite da bi ja to radila 🤣 Ja samo jedem 🤭
url=https://lilypie.com][/url
Nebi ni ja ove sa zamjenama, al bas cu potrazit ove cisto voce. Otkrice, tnx :)
Evo i mene 🙂 Petra je u pravu, sutra je rodjendan 😊 hvala svima svakako.
Mm je negdje, mislim u Kauflandu, nasao ovakav dzem
Ovaj crni ribiz je meni odvratan, al bio je i jagoda, on mi je ok.
.
Lavice, meni se jaaako ne da ukrasavati i nemam smisla za to, zato sam rekla fancy 😁. Kod tebe je sve fancy super bilo, za moje standarde 😁
Da, mikio, kraj njih dvije, tesko da ce vam se moje svidjeti 😄 uopce nisam mogla naci raskrceni dio kuce gdje da ukrasavam 😆 mm je skoro odneo svoje racunalo u sobu, ali samo skoro 🤭. Snasla sam se nekako. Vise od ukrasa se veselim ekipici sutra i nadam se da cu nakon godinu i 8,9 mjeseci unijeti alkohol u organizam 😂.
Grizli, lavica, jeste vec pisale satnicu za dekoriranje, da štedimo za nagodinu? 😁
-
Btw, i ja sam mislila da je ad u Hippovim Good night kasicama. Ne da mi se ustat provjerit pa cu vam vjerovati na rijec 😋
Losa super da je sve proslo dobro danas... Malac ti je pravi zmajko!
Primjetila sam da se ja sve manje opterecujem s tim secerom i soli u hrani. Drasticno sam smanjila kolicine u nasoj prehrani zadnjih godinu dana tako da polako ona jede sto i mi. Cak stovise ona ne voli slatko bas. Ima u mulleru neka kasica sa ad pise kao good night ja mislim ili tako nesto. To je na okus bas slatko cak i pose da ima secer iz bio uzgoja. Dobili je od tete neke nije zena to ni gledala valjda. Probala joj dat za veceru 3 puta, 2 puta za dorucak svaki put mi nakon 2-3 zlice pocne pljuvati. Dam joj obicne heljdine kuhane u mlijeku ili proso jede ko sumanuta.
.
Jedno pitanje mozda blesavo... Zasto voda za ad mora biti topla? I zašto se djeci grije mlijeko opcenito? Dakle veceras joj naoravila bocicu njenih slavnih 60 ml ad koje je odbila. Zaspala al se nakon 1h probudila i da cu joj dat vode zabunom uzela tu bocu u kojoj je ostalo ad-a hladnog i to je popila bez problema. Znaci nakon sto se ohladio i odstajao 1h. Sad neznam dal joj moze biti lose od toga?! Pretpostavljam da ne ali... Upucenije molim help...
Mikio 😂😂😂 ja sutra navečer uređujem prvi dio jer imamo proslavu u nedjelju sa mojom sestrom i kumovima, a u ponedjeljak na rođendan bas sa nonicima i bakom. Tako da dekoracije ce ostata kod nas nekoliko dana a nadam se i do subote iduce jer onda dolazi moja kuma. Pa sad neznam oces svaku etapu posebno da ti slike saljem ili samo od Dana D... Naravno narucila sam tortre za svaki dan posebno i jedva cekam ih vidit.
Sutra mi dolazi svekrva i svekar pa idem peglat sad da mi se uravnoteze mozak, aura i zivci... 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji