O boze haha tako je meni kad sam ju upitala kako samo toliko rekla mi je vidi ove doktorice ... a tek 25.9posto sam jucer bila
ma sigurna sam da će sve biti ok... jedino ako te to baš muči možeš otići nekom drugom dr. na pregled
Slazem se sa cloudy ako te je strah i nisi sigurna odi privatno na pregled da se vidi :)
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Pozdrav..čitam vaše težine. Ja sam jučer bila na pregledu. Curka ima 347g i 17,1 cm. Jučer točno 20. tjedan. Sad mi se čini kod da je premala???!!
ma ja mislim da te mjere uopce nisu mjerodavne! moj malisa je na pocetku bio manji za tjedan, a sad na kraju je veci za tjedan
u 20 tjednu bi trebala biti 300 grama i 16,4 cm :) bar prema tablici s ringeraja ... http://www.ringeraja.hr/clanak/rast-ploda-po-tjednima-trudnoce_374.html tako da je tvoja curka malo i veća :D
znam draga, tako je i meni ... gle.. ja kažem, da nešto nije ok rekli bi doktori :D
A valjda.. iako i kad čitam ovdje o tome što nam sve doktori kažu, čini mi se da i oni nagađaju ko i mi ha ha
slažem se s tobom dea jer meni je beba malo veća pa mi je po jednoj tablici koju sam našla teža 100 grama nego što treba biti a po drugoj čak 200, a što je polovina njene težine pa i nije baš malo, ali ne zamaram se uopće...
Sortiraj odgovore
Najstariji