Pozdrav svima :)
Nova sam tu na fourmu i čitam malo težine o kojima pišete. Bila sam na pregledu prije par dana (30+3/7t) i doktorica mi je rekla da je beba malo veća (imala je 1730g) nego što je uobičajeno za taj tjedan i poslala me napraviti OGTT. Svu me isprepadala s tim. Nalaz mi je pokazao samo onu prvu vrijednost veću za 0.1 od dozvoljenog (druge dvije su bile u redu) i sad mi je preporuka smanjiti unos kalorija i to je to, a ja uopće ne jedem više nego što sam jela i prije, čak sam počela jesti i više povrća i voća nego inače.
Jel netko bio u takvoj ili sličnoj situaciji?
Po onome što sam pročitala ovdje na forumu to i nije značajno odstupanje. Netko je čak objavio stranicu na kojoj je težina bebe po tjednima trudnoće i po tim mjerama moja je beba u tim granicama.
Stvarno više ne znam što bi si mislila. :(
Drage mame i buduce sad ja trebam pomoć.ja sam sad punih 36 tjedana i beba ima cca 3kg.tako kaze uzv.ne cini mi se to bas previse ali kaze mi frendica da beba zadnjih mjesec dana dobije 2kg.iskreno izbezumljena sam nakon ove informacije i cini mi se da je to previse???sto ce na kraju biti 5 kg beba???uh nemojte me krivo shvatiti ali poprilično sam sad prestrasena...ja sam nekako računala bebu do 4 kg to mi je malo realnije!! Moze kakva iskustva i pomoc??
Slažem se sa Kokolinom, nema šanse da ti beba u zadnjem mjesecu dobije 2 kg. to ti je nemoguće, ne brini možda još kilicu da i to je puno ali dvije kile nikako.
Nemoguce je dobit 2kg u mj.dana stvarno nisam to jos cula .. Bez brige samo opusteno
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji