Veličina bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bubica11
    18. Rujan 2014. 16:11

37plus5 mali procijenjen po riječima dr mali div.3850g.jadna ti sam ako je ovo istina.ima tko iskustva s procjenama sa sv duha?? Ne znam samo gdje je tolika beba danas sam u ta imala najmanji trbuh.obzirom da mi je termin za 17 dana uopće ne izgledam veliko niti mi je trbuh tezak.ma joj.sve mi zao da sam uopće bila na uzv. fakat se bojim velike bebe...znam da zvučim lose zbog tog al eto.uh...

cloudy
    18. Rujan 2014. 17:33

E da vam.se i ja javim....bila sam danas na pregledu...danas mi je 22+7 a po veličini je beba 25+1 i kao što je dr.rekao ima malo vrću glavu :) ali to samo znači da je moja bebica na tatu hehe i da...i dalje je cura i ima 785g

• mely230
    18. Rujan 2014. 22:17

Moj decko,danas na pregledu u 34+0, 2440g. doktor kaze da je to "naj taman" :D

cloudy
    21. Rujan 2014. 21:27

Matea...nemaš se čega bojati :) ako je rekla da je ok onda vjerojatno je :)  i da...dobro nam došla

• Ukilele
    22. Rujan 2014. 13:55

Cure/žene, majke, kraljice, pozdrav :D
    Evo nova sam na forumu, al čitam vas od početka trudnoće! vidim da uglavnom pišete o veličini beba u poodmaklim stadijima trudnoće, i sorry ako skrećem s teme al nešto me zanima s obzirom da sam prvi put trudna i da je internet pun svakojakih gluposti. Trudna sam 14 tjedana, a zadnji pregled bio mi je u 12 tjednu.. čitam tu nešto o trudnoći po tjednima, kako , šta i koliko xD i vidim da je veličina bebe od 8 - 11 cm, a težina 30 - 60 grama za 14 tjedan trudnoće. Na mom zadnjem pregledu, dakle sa 12 tjedana, nije mi rečeno koliko je beba velika, ali mi je rečeno da je teška 51 gram :S ne mislim da nešto nije u redu s tim, jer mi je gin. rekla da je sve super i da se beba razvija kako treba, al me zanima sjećate li se vi koliko su vaši bebači težili u tom periodu trudnoće?

cloudy
    22. Rujan 2014. 14:07

meni tada nisu rekli težinu...ali na slici s uzv-a piše 8.9 cm...  ali nemaš frke ako je beba veća... meni je dr. rekao da je bolje da je veća nego manja, jer bi onda postojala mogućnost da me pošalju u bolnicu da istraže da nije zastoj u razvoju ili tako nešto

• Ukilele
    22. Rujan 2014. 14:24

Ajde Bogu hvala, već gledam šta je, jer po svim ovim njihovim vrijednostima za 12 tjedan ispada da je too big :D idući pregled mi je za 2 tjedna pa ćemo vidit.. ja živim od pregleda do pregleda jer da nije tih uzv, nebi ni znala da sam trudna :/ svi kažu da sam prava sretnica zbog toga al nekad se toliko opteretim sa tim jel sve ok da je to strašno.. mislim dok beba ne počne lupat da ću izludit xD
    Hvala na odgovoru btw :)*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.