Veličina bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunah
    09. Rujan 2018. 10:01

Pozdrav,

Trenutno sam u 33+5 i bila sam na pregledu prije 3 dana. Ginić mi je rekao da sve mjere djeteta odgovaraju koja je 36 tjedana. 14.8. Je imala 2040 kg sad me strah da nema već preko 3 kile jer sam ja u 3 tjedna dobila 5 kila a do 14.8. sveukupno samo 11 je li to u redu? 😞😧

• ian1910
    09. Rujan 2018. 11:15

Lunah mislim da je to ok. Ako ti nemaš gestacijski očito je beba veća genetski. I moja je. Iako mi stalno provjeravaju secer da budu sigurni. Ja imam 13tog mjerenje i bas me zanima kolika će biti. Tad će mi biti 35ti tjedan. 

• mery1911
    10. Rujan 2018. 12:21

Bok😊😊
    Evo ja i nisam bas aktivna ali da vam recem moja beba 36tjedana plus 2 dana dug 51cm i tezak 3100. Prvi sin kojega sam prenjela 15dana😏😣 rodio se 3950 tocno kako su i rekli i bio glavat dosta isto kako su rekli😂🤣. Pa sada ja virujem u njihovu procjenu.

Lunah
    11. Rujan 2018. 10:51

ian1910

Lunah mislim da je to ok. Ako ti nemaš gestacijski očito je beba veća genetski. I moja je. Iako mi stalno provjeravaju secer da budu sigurni. Ja imam 13tog mjerenje i bas me zanima kolika će biti. Tad će mi biti 35ti tjedan.

Hvala ti 🤗 nemam secer fala bogu al muž je bio veća beba on se rodio sa skoro 4 i pol kile, ja se nekak nadam da bu moja ipak ispod 4 🙈🙈🙈 jer kad pomislim velicinu te glave nije mi dobro 🙊🙊

Tinčica3
    04. Listopad 2019. 17:40

Jucer sam bila na pregledu, i doktor mi je procijenio bebu na 3400g, a 34+3 smo. Nekoliko dana prije druga doktorica je takodjer procijenila da je veca beba, sigurno preko 3 kg, nije rekla detaljno. Nemam gestacijski, uredna trudnoca.
    Sto mogu ocekivati do poroda? 5kg? Prvo dijete mi je bilo 3110. I jedva sam ga rodila.
    Doktor spominje s obzirom da sam ja mala, da ne bi bilo lose razmisliti o induciranom porodu oko 38tt, da cemo pratiti i odluciti tamo negdje za tri tjedna, odnosno pred
     kraj 37tt. Koliko cesto oni bas toliko fulaju? Osjetim da je veci, dobila sam i vise kila nego u prvoj trudnoci. Ali me strah forsirati bilo kakvu vrstu poroda, ako nije zicer da ne moze izaci. Help

• tajči
    24. Listopad 2020. 17:09

Ne brinite moj mali je roden u 35 tj i imal je 1.800g. Sad ima 16 god i pravi je decko zapravo musko 😊😊

malamarelica
    23. Prosinac 2020. 18:11

Moja beba je manja, konkretno trbuscic. Protoci i posteljica su ok. Na 30+4 ima 1345g. Doktorica kaze da ne moze biti ogroman jer smo i muz i ja sitni (159 i 169cm). Mene ipak brine sta je trbuscic manji za 2 tjedna i bas se opterecujem.

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

• miljevićka20232024
    17. Svibanj 2025. 17:46

Lp žene 😀
    Evo ovako ovdje se prvi put javljam.
    Bili smo na pregledu sa 26 tjedana gdje nam je doktor rekao da smo teški 778 grama, mene zanima da li je to malo za 26 nedelju
    Isto tako u 29+4 smo bili na kontroli gdje nam je doktor rekao da je bebi pun mokraćni mjehur, pa mene sada zanima da li se ko od vas susreo sa time i trebam li brinuti.
    Isto mi je tako doktor rekao da sam otvorena pola članka prsta, pa me zanima da li trebam brinuti zbog toga
    Oprostite što sam prešla s teme, ali morala sam pitati, jer se brinem.
    Lp ženice moje drage 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.