Veličina bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    14. Svibanj 2014. 21:55

Antonio bas super ako su iste mjere haha ,, super ako sam ti pomogla sa tezinom  
    MarijaS ja bi ti poslala link ali ne znam kako da ga stavim  uglavnom imas stranicu koja se zove gravidanza ali ako upises npr.mjere ploda u trudnoci gravidanza izbacit ce ti forume u koje su druge cure stavile taj link i odma ces imat da upises i izracunas tezinu i duzinu bebe 
    Nadam se da sam vam pomogla 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

beag
    15. Svibanj 2014. 09:00

http://www.gravidanzaonline.it/calcola-on-line/calcola-lunghezza-feto.htm 

fora!

beag
    15. Svibanj 2014. 09:02

http://www.gravidanzaonline.it/calcola-on-line/calcola-peso-feto.htm

ovo je za tezinu... prethodno duzinu... :)

Tejuska♡
    15. Svibanj 2014. 09:13

Beag super da si im stavila link ja to neznam preko tableta 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

beag
    15. Svibanj 2014. 09:46

ma bas je super stranica, nije bas da razumijem talijanski, ali moze se snaci :))

Tejuska♡
    15. Svibanj 2014. 09:59

Haha mene pita da li hoce da mi prevede na hrv pa stisnem da prevede pa sam si jos i ovako malo citala 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

bjap
    15. Svibanj 2014. 15:00

Danas sam bila na kontroli i doktor gleda šta je bilo na ultrazvuku prije tjedan dana (to su kod nas odvojene radnje) i sad mu je beba predebela. Zadnji puta je bila skoro pa zaostajala u razvoju. I ponovi mi čovjek da se i dalje držim dijete ali ne strogo. Ni on ne voli dijetu od 1800kcal . Uglavnom, beba je sa 34+3 imala 2,5kg.

bjap
    15. Svibanj 2014. 15:48

Najbolje da smo roboti. Koliko sam skužila draže je njemu da su bebice deblje. Svaki puta mi kaže da su te referentne vrijednosti za šećer preniske za trudnice i da papam i ne budem gladna. Ma dobar je on meni, samo više ga neću vidjeti, možda na ctg-u ili u rodilištu. Na pregled idem za 2 tjedna ali više ne mogu birati kod kog ću.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.