evo i nas s danasnjim mjerama
prije mjesec dana bebo je bio prevelik za 200 g..., a danas je tocno po prosjeku hehe
37+1 tj., 3100 g i 49 cm
evo i nas s danasnjim mjerama
prije mjesec dana bebo je bio prevelik za 200 g…, a danas je tocno po prosjeku hehe
37+1 tj., 3100 g i 49 cm
Bravo
Ne znam jel bi trebala,sad sam u 6 mj.malo pojačati prehranu ili da nastavim kao do sada
Ne znam jel bi trebala,sad sam u 6 mj.malo pojačati prehranu ili da nastavim kao do sada
Nastavi kao i do sad...beba ionako uzima od tebe koliko njoj treba...u ostalom ak si gladna jedi a ak nisi nemoj i to je cijela filozofija...nemoj se izgladnjivat jer tako štatiš svom organizmu
Ma kakvo izgladnjivanje šta ti je,ne znam tko normalan se izgladnjuje u trudnoći ....mislila sam još nešto na ovu "normalnu" količinu koju jedem
Ma kakvo izgladnjivanje šta ti je,ne znam tko normalan se izgladnjuje u trudnoći ....mislila sam još nešto na ovu "normalnu" količinu koju jedem
Ma kakvo izgladnjivanje šta ti je,ne znam tko normalan se izgladnjuje u trudnoći ….mislila sam još nešto na ovu "normalnu" količinu koju jedem
ima žena koje jako paze na to koliko će dobit na težini i rađe neće jesti nego se udebljati koji gram...a ja neznam dal si ti jedna od takvih ili ne...mislim drago mi je da nisi
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji